• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi değersiz hissediyorum

Aşk ve sevgi ne demek görmemişsiniz ki hepsi yalan diyorsunuz. Demek ki gerçekten ne sevmiş ne sevilmişsiniz. Umarım tadarsınız. Aşksız ve sevgisiz geçen yıllarınıza anca o zaman üzülürsünüz.
Ben hem sevdim hem sevildim. Kendi isteğimle de bitirdim ama öyle aman aman aşk acısı çekmedim. Bundan sonra da sever miyim sevilir miyim bilmiyorum ama bunlar olmasa da ölmem yani. Hem ben nedense kimsenin kimseyi gerçekten sevdiğine inanmıyorum

Yok ya ne yaşayacağım çevremden gördüklerim burda okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum

Dünyanız küçük. Beğenen de hep depresif mutsuz ferhans ayse😂😀 kimisi hakettiği kadar sevilmiyo değil hakketmediği kadar seviliyor asıl. Ah ah ne sevilen insanlar görüyorum. Onemli olan alma verme dengesinin dengeli olduğu bir aşk bulmak.
Biri değersiz hisseder biri şımarır. O yüzden dengeli olmalı.

Ben hem sevdim hem sevildim. Kendi isteğimle de bitirdim ama öyle aman aman aşk acısı çekmedim. Bundan sonra da sever miyim sevilir miyim bilmiyorum ama bunlar olmasa da ölmem yani. Hem ben nedense kimsenin kimseyi gerçekten sevdiğine inanmıyorum
O kadar çelişkili ki cümleleriniz rica ediyorum yazdıklarınızı bir kere daha okuyun.
‘Hem sevdim, hem sevildim.’
‘Kimse kimseyi gerçekten sevemez.’

Hangisi?

Karşı tarafı düşünerek mi yaptınız çok yerinde karar adil olmuşsunuz.
Hem karşı tarafı hem de kendimi düşünerek yaptım. Sonuçta aseksüelim cinselliği sevmiyorum sevmediğim bir şeyi de sırf sevgilim istiyor diye yapamam. Karşı tarafı da bu konu yüzünden daha fazla üzmek istemedim.

O kadar çelişkili ki cümleleriniz rica ediyorum yazdıklarınızı bir kere daha okuyun.
‘Hem sevdim, hem sevildim.’
‘Kimse kimseyi gerçekten sevemez.’

Hangisi?
Evet sevdim ama öyle aman aman değil bir anda vazgeçebilecek kadar sevdim. Birlikte olduğum süre boyunca sevildim ama bitirmek istediğim gün hiç düşünmeden tamam dedi çaba bile harcamadı

Hem karşı tarafı hem de kendimi düşünerek yaptım. Sonuçta aseksüelim cinselliği sevmiyorum sevmediğim bir şeyi de sırf sevgilim istiyor diye yapamam. Karşı tarafı da bu konu yüzünden daha fazla üzmek istemedim.

Tabi en başta kendiniz içinde baskı bu. Tercih meselesi saygı duyuyorum. Ama seven sevilen insanlar da var sonuç olarak sosyal varlıktır insan. Kimse samimiyetle sevmiyor diye sınıflandıramayız.

Tabi en başta kendiniz içinde baskı bu. Tercih meselesi saygı duyuyorum. Ama seven sevilen insanlar da var sonuç olarak sosyal varlıktır insan. Kimse samimiyetle sevmiyor diye sınıflandıramayız.
Yani çevremde gördüğüm burda okuduklarım TV lerde izlediklerim bende böyle bir izlenim bıraktı

Yani çevremde gördüğüm burda okuduklarım TV lerde izlediklerim bende böyle bir izlenim bıraktı

Ama sevdim , sevildim dediniz kendi tezinizi çürütüyor bu. İnsanlar ayrılabilir bu sevgi yaşanmamış gerçeğini değiştirmez duygular değişebilir buna katılırım. Her ilişkinin bir ömrü vardır sonsuza kadar sürecek diye birşey yok.
Bu tür şeylerden kendimi uzak tutuyorum TV den hepsi bilerek seçilmiş gibi. Burda ki konuları da içselleştirmiyorum yoksa hayat çok zor olurdu.

Mesela en yakın arkadaşım, eşiyle bildim bileli kanlı bıçaklılar, eşi kaba saba empati yoksunu herifin teki ama sosyal medyalarından sürekli beraber gezmeli, tozmalı, sarılmalı, öpüşmeli fotoğraflarını paylaşırlar. Milletin fotoğraflarına bakıp iç geçirmeyin, arka plan öyle olmayabiliyor.

Evet sevdim ama öyle aman aman değil bir anda vazgeçebilecek kadar sevdim. Birlikte olduğum süre boyunca sevildim ama bitirmek istediğim gün hiç düşünmeden tamam dedi çaba bile harcamadı
İşte burda aşk devreye giriyor… siz yaşamadığınız için böyle bir şey yok demeniz sadece savunma mekanizması. Önceki mesajlarımdaki gibi size gerçek aşk diliyorum.
Burda durup dururken eş övmüyoruz antipatik zaten. Derdi olan yazıyor. Eşime aşığım o bana daha çok aşık. Ve aşk gerçek. (Bakın şimdi bile antipatik duruyor ee yani??? Ye geliyor😂 )

Back
X