haklısın allha emanet evimiz barkımız anahtar onda giriyo çıkıyor ne yapıyor kimbilir.ortada duran bir bardağı bile makinaya koymaz kızımın çıkarttığı pijamalrını bile yerden toplarım.benimkide zor bakıyor gezmesinden tozmasından gerii kalıyormuş hanımım...valla çıkmaz bir yoldayım ne yapıcam bilmiyorum.
Hiç acımıyorlar bize o kadar yolu çektiğimiz görmüyorlarmı acaba eziyet valla
Esini tasinmaya.mecbur et. Ev ara goster bu evi buldum de cok guzel de felan.
Boyle boyle mecbur kalir bir cok sey yapabilirsin iste.
Erkek milletine kalsa yerinden kalkmaz onun icin sorun yok yorulan sensin cocugunla zaman geciremeyen sensin, ilaki mecbur birakicaksinki tasinacak ben sen basla bile emlakciya gittim de felan bak bakalim ne dicek.
Sonucta yorulan sensin herkesin canina minnet.
valla bende hiç acımıyorum onlara bir de salak gibi bakıcı tutmuştum çocuğuma 6-7ay bakıcı baktı rahatsızmış bakamazmış diye 1000 tl para verdim aylık bakıcıya. Bakıcıyla da anlaşamadık çıktı çok iyi oldu. Ben onlarla aynı apartmanda oturucam diye eziyet çekicem, bir de çocuğumu bakıcıya bırakıcam. Madem çok istiyolar orda oturayım baksınlar madem çocuğuma da, hee bakamıyolarsa taşınırım bnm annem dünden razı bakmaya hem bende eziyet çekmem bi sene sonra da veririm kreşe. Artık bana acımayana bende acımıyorum. Allah affetsin ama napayım.
3,5 yıllık evliyim. 1,5 yaşında çocuğum var. Kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz ve işimle evim çok uzak. İstanbulda evim bi yaka da işim diğer yaka da. Hergün git gel canım çıkıyo sabah işe 1,5 saatte geliyorum akşam 2 saatte dönüyorum. Ve yeni memur olduğum için 5 yıl görev yerimi değiştiremiyorum. Ben artık trafiği yolu stresi çekemiyorum. Çocuğuma da bakıcı bakıyodu bakıcı çıkınca kayınvalidem yeni yeni bir aydır falan bakmaya başladı. Taşınmak istiyorum işime yakın bir yere eşim sabret yaza taşınıcaz falan diyo ama eminim yazın da başka bahaneler bulur. Eve geliyorum öyle yorgun oluyorum ki. Çok trafik oluyo diyorum hem işte çok yoruldum bir de trafik mahvoldum diyorum. Böyle şeyler söylerken kayınvalidem kayınpederim suratıma bile bakmıyolar kafalarını çeviriyolar. Ama kendi oğulları bugün çok yoğundu iş desin aman oğlum dinlen ay kıyamam sana falan görseniz.Geçen kızları geldi kayınpederim böyle suratına bakıyo dikkatli dikkatli senin yüzünde niye sivilce çıktı. Damada diyo cildiyeye götürmedin mi. Görümcemde yeni evli çoluk yok çocuk yok. Anlatıyo baba işim çok stresli tüm yük bende. Babası da yapma kızım de bunları bunları yaparım bunları yapmam ezdirme kendini falan işide evine 5 dk ne yol çekiyo ne bişey. Banada diyo görümcem internetten niye yazmıyosun bana. Bende dedim vaktim yok ki zar zor eve geliyorum çoluk çocukla uğraşırken telefona bile bakamıyorum. Ona bakarsan bende eve gelip yemek yapıyorum diyo sanki ben yapmıyorum aç yaşıyoruz. Hafta sonu görüştük görümcelerimle ben evi temizlemekten bi yandan çocuğu yedir giydir kuşat evden nasıl çıktım bilmiyorum acele acele. Kendisi gelmiş ay çok yoruldum sabah spora gittim ordanda kuaföre falan diyo herkeste ay yorma kendini falan diyolar. Bir de şimdi çocuğa kayınvalidem bakıyo ya geceleri 2ye kadar evle uğraşıyorum. Sabah 7de bize iniyo çünkü. Çocuğumu yatırdıktan sonra iyice evi toparlıyorum oyuncakları topla mutfağı lavaboları falan temizle derken her gece 2de yatıyorum. Bilmiyorum bu stresi ne kadar kaldırırım. Bir de ben taşınmak istiyorum taşınmak istiyorum diyip diyip duruyodum geçen hafta kendi kendi me dedim çekeyim bu yolu 5 sene daha napayım kendi evimiz eşim tek oğulları napayım taşınmayım diye düşünürken. Kayınpederimin görümcemin böyle gözünün içine bakıp çok mu yoruluyosun demesi onunda ballandıra ballandıra anlatması beni sinir etti. Ben mi fevri davranıyorum bilmiyorum ama söyleyin bana bu stres çekilir mi?
onu da yaptım cnm emlakçıya gittim evide çok beğendim. Bnmle oturdu konuştu senden tek şey istiyorum yaza kadar sabret bekle dedi. Bende şimdi bekliyorum bakalım yaza taşınmasın zaten söyledim ben alırım kızımı ve eşyalarımı taşınırım. Gelirsen gelirsin gelmezsen sen bilirsin diye. Evimde büyük 150m2 ve güzel hiç kıyamıyorum ama artık yolu bıraktım tavırları beni çileden çıkarıyo umurlarında değil bnm çektiklerim.eşim şimdide diyo kpssde şehir dışı kazanırsam napıcaz. Dedim ben işimi bozup gelemem gidersin bir sene hafta sonları falan gidip gelirsin sonra aldırırsın tayinini. Ama ben şehir dışına gidersem sen nerde oturucan burası aile apartmanı taşınamayız. Bende dedim kusura bakma evde sende yoksun ben buraya senin annen baban için mi sabah akşam gelip gidicem. öyle deyince o zaman dedi annenlerde kalırsın. Anlıycağınız sözde yaza taşınıcaz ama yaza kadar kim öle kim kala eşim bakalım daha ne bahaneler bulacak.
Bence bırak işi otur evinde kıymet bilmeyenler için niye çalışıyorsunki bi karnın var doyacak onada kocan baksın. Bırakacam işi de bakalım ne olacak. Ne yıpratıyosun kenidini bukadar ilerde çok ararsın bu günleride geri gelmez.
yine seninki yaza kadar demiş benimki direk kestirip attı valla hayatta taşınmam dedi bende istifa ederim diye tehdit ettim o da fos çıktı
çık işten evde çocuğunla istediğin kadar vakit geçir dedi kalakaldım
anlayacagın senin yine umudun var benim işim kv ve kp memlekete göçmesine kaldı
madem öyle acımasın sevgili kocacın paraya ve eve yardımcı bayan tutun, haftada 2-3 kez gelsin. Yazık canına vallahi. Kayınvaliden hiç mi ev işlerine, yemeğe yardım etmiyor?
Ben senin yerinde olsam bu durumda kayınvalideme inerdim yemeğe.
Yani tamam kadın senin işini yapmak zorunda değil normalde ama ortada ekstrem bir durum var. En azından kendi evinde yaptığı yemeklerden ufak bir tencere verebilir ara sıra.
eşim bu sene kpss sınavına girecek kaç senedir doğru düzgün hazırlanamadığından taşeron firmada şantiye şefi olarak çalışıyo ve işi evimize çok yakın şimdi bir de kursa yazıldı diyo ki yazı bekle sınava gireyim kafam rahat şekilde yazın taşınıcaz. Zaten sırf bu aynı apartmanda oturduğumuz için çok yıprandık evlendiğimizden beri hiç rahat bırakmadılar bizi. Annen öyle dedi baban böyle yaptı derken hep kavga kavga bağırış çağırış. Hepsini de zaten ailesi duyuyo hiç bi özelimiz de kalmadı ilişkimizi de yıprattık. Biz severek evlendik. Aynı apartmanda oturmanın bizi bu derece rahatsız edip aramızda bu kadar sorun yaratıcağını hiç düşünenemiştim kendime kızıyorum ne kadar aptalmışım diye. Şimdi ise eşim karşıya taşınmam bnm yapacağım son hamle olur diyo bana. Babası da eşimi çekmiş kenara demiş ki sesinizden rahatsız oluyoruz sizi bu kadar sesle başka apartmanda oturtmazlar. Bu da resmen bana karşı kullandıkları son koz oldu. Bir şeye kızıyorum eşim diyo sen böyle bağır babamlar idare ediyo ama normal bi apartmanda bizi polis çağırıp kovdurular. Bir de ufacık sesimi yükseltsem sus sessiz ol babamlar rahatsız oluyo diye üzerime geliyo o böyle yaptıkça inadına daha çok kızıyorum onlar yüzünden kavgalarımız büyüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?