kendimi değersiz hissettim

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
198
Ankara
kızlar sadece anlatmak rahatlamak istiyorum belki. gerçi biraz iyiyim şu an. dün çok kötüydüm.
olay erkek arkadaşımla.
1.5 seneye yakındır beraberdik.
ben bu ara iş güç çok odaklandığım için ilgilenemiyordum, tartışıyorduk vs ve sonunda ayrılalım dedik.
bu olay iki üç gün önce oluyor.

ayrılıktan sonra facebook sayfasında aşk acısı çeken şeyler yazdığını gördüm.
ortak bir arkadaşımız da mesaj atmış bana. "barışmalısınız, ikiniz de iyi değilsiniz" diye.

ben de erkek arkadaşımın başka bir arkadaşına ya ben m. yi arayacağım şimdi, adam üzgün ben de üzgünüm dedim.
arkadaşının cevabı: o senin için acı çekmiyor, başkasını bulmuş sanırım. benden duymuş olma vs.

o sinirle sms attım. başkasını bulmuşsun üç günde, allahından bul gibi bir şey yazdım.

(bunları anlatırken bile utanıyorum.)

öyle üste çıktı ki, başkasını bulmamış insanlara yalan söylemişmiş. beni unutmak için yapıyormuşmuş. ben adiymişim, ben bir ton hakaret saydı, öyleymişim falan.

bu arada gece saatlerine girdik, gece kavga devam ediyor. aradı telefonda saymaya başladı.

yemin ediyor bir taraftan başkası yok diye, bir taraftan hakaret.

başkasını bulursam bu on gün sonra falan olur, üç günde olmaz diyor. (nasıl gözümden düştü, gün hesaplıyor rahatlığa bak.)

bu kavga sürerken ben bir bira açtım, telefonda ona da söyledim bira içtiğimi.

hala sayıyor ama bana. ben de ona hakaret etmeye başladım. üç günde yeni birini buldun diye...

bir anda telefonu annesine verdi.
meğer hoparloru açmış, annesine dinletmiş tüm kavgayı.

annesi bana oğlumu rahatsız etme ayarında bir şeyler dedi.
senin yüzünden başarısız oluyor falan.

peki bir daha asla aramam oğlunuzu dedim.
iyi olur dedi. genç insanlarsınız başkasını bulursunuz dedi.
olur dedim.
(1.5 senedir oğluna nasıl iyi davrandığımı bilir, ama onun için ne önemi var ki? başkasını bulursunuz. at pazarı çünkü burası.)

sonra telefonu bu çocuk geri aldı. saymaya devam ediyor.
neymiş ona hakaret etmişim, ondan ve annesinden özür dileyecekmişim.

dilemedim.

sonra yine annesine dinletiyormuş sesimi, dinlemiyor gitti yattı demişti.
kuzenimin kız arkadaşı bana sevgili ayarlayacak tadında bir şeyler dedi, o kıza saydım bu kez. beni tanıyan bir kız nasıl bunu yapar, ne ayıp diye. o kızı da korudu, onun üzerine de hakaretleştik.

ve ardından annesinin sesini duydum:
"sarhoş bu ya, kapat" dedi annesi.
telefonu yüzüme kapattılar.
(sarhoş değildim, sadece bira açtım dedim.)

bir buçuk sene yahu :)

kendimi çok değersiz hissettim. çok küçük düştüm.
ben böyle bir rezilliğin içinde nasıl yer aldım acaba...

Son düzenleme:
işler sarpa sarmış siz de kendinizi alamamışsınız tartışmanın içinden. değersiz hissedilecek bir durum yok. bir daha hakarete dayalı bir tartışmaya mahal vermeyin yeter. aklınca sizden öç alıyor.

olur böyle şeyler arada :) üzülme arkadasım üzülme, o üzülsün o utansın annesine dinletmesine :)

ya ben bir bucuk senede sesimi bile yükseltmemişimdir:)
çok kendi halinde bir tipim.
bir anda sanki suçlu benmişim gibi oldu.
taciz ediyor beni falan dedi. savcılığa vericem seni dedi.
ver dedim

26 yaşında doktor.. düşünün artık.

ana kuzusu desene :) yaptığı çok ayıp sonuçta özeliniz... en iyisi boşvermek. unutmaya çalışmak. insanı en iyi tartışırken tanırsın. böylece sana iç yüzünü göstermiş olmuş aslında.

doktor olmuş da adam olamamış yahu:)
olan 1,5 senene olmuş ama gençsin daha telafisi olur...
allah korumuş seni..bi şükür namazı kıl valla

sınırımden delıye dönerdım heralde ben

o kadar çok ağladım ki. sabaha kadar ağladım öğlene doğru arkadaşımı aradım anlattım falan biraz sakinleştim.
şu an kendimi altta kalmış gibi hissediyorum. işin kötüsü kendini haklı görüyor. bu da koyuyor insana...
bak kızı ezdim diye düşünüyor.

sen niye uzatıyosun ki onca hakaret işitiyosun hala laf dalaşındasın..annesini girmiş araya birde hala duruyosun, yüzüne telefon kapatılan büyümemiş sevgilin olmalıydı sen değil.. bir de doktormuş peh..

Boşuna demiyorlar okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır diye. Burda bir kez daha bunun bir örneğini görmüş olduk. Kurtulmana sevin adama bak 26 yaşında doktor olmuş ama birey olamamış 15 yaşında ergen gibi annesini tartışmanın içine sürüklemiş. Bu tip erkeklerden sevgili de olmaz eş de olmaz baba da olmaz daha birey olamamış ki bu vasıfları kaldırabilsin.

sen niye uzatıyosun ki onca hakaret işitiyosun hala laf dalaşındasın..annesini girmiş araya birde hala duruyosun, yüzüne telefon kapatılan büyümemiş sevgilin olmalıydı sen değil.. bir de doktormuş peh..

benimki de tam salaklık. nasıl o kadar saat konuştum anlamadım.
ama hep kapatmaya çalıştığımda "güzel bitsin şu günü hatırlayalım" muhabbeti falan yaptı.
aldatmadım seni falan diye yeminler etti, o noktada tamam sen uyu falan dedim hep.
annen kalkmasın dedim.
meğer kadın kalkmış dinliyormuş.
boyle bir rezilliğin içinde nasıl yer aldım anlamadım ya.

ve adam öyle yalancı ki, sen anneme hakaret ettin biz duyduk dimi anne falan diyor.
etmedim, hayatımda yapmam.
zaten en fazla hakaretim de yalancıymışsın, aşkın sahteymiş falan türü şeylerdi.

hakikaten öyle. allah kurtardı belki de.
zaten ayrıldığıma üzülmüyorum. tarza çok bozuğum.
bir de gecenin bir saati "senin anneni arıcam şimdi" diye tutturdu
anneme kızınız bana hakaret ediyor diyecekmiş.

kendi suçunu örtmek için bunu yaptı bence. üste çıktı aklı sıra.

değer mi vermedi ya da neyin kafasını yaşıyor eski sevgilin bilemedim ama buna üzülmek yerine daha fazla zamanımı ve emeğimi harcamadan kurtulmuşum diye düşünüp sevinmek gerekir bence şu durumda. tam bir ergen halleri anneye dinletmeler olsun, hakaretler olsun saçma sapan gerçekten 18-20 yaşında olsa neyse diycem de benim eşim de 26 yaşında düşünüyorum da yazık yani...

ne düsünürse düsünsün bosver, o kaybettı sen degıl.. öyle düsün..

Siz kendi kendinizi değersizleştirmişsiniz.
Sonuçta ilişkiniz bitmiş, neden arıyorsunuzki.
Erkek milletini bu kadarda şımartmayın yahu.

Bence bir daha bu ergenlikten çıkamamış insanla hiç bir iletişimde bulunmayın hatta gerekiyorsa hattınız filan değiştirin en güzeli muhattap olmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…