benimki de tam salaklık. nasıl o kadar saat konuştum anlamadım.
ama hep kapatmaya çalıştığımda "güzel bitsin şu günü hatırlayalım" muhabbeti falan yaptı.
aldatmadım seni falan diye yeminler etti, o noktada tamam sen uyu falan dedim hep.
annen kalkmasın dedim.
meğer kadın kalkmış dinliyormuş.
boyle bir rezilliğin içinde nasıl yer aldım anlamadım ya.
ve adam öyle yalancı ki, sen anneme hakaret ettin biz duyduk dimi anne falan diyor.
etmedim, hayatımda yapmam.
zaten en fazla hakaretim de yalancıymışsın, aşkın sahteymiş falan türü şeylerdi.
benimki de tam salaklık. nasıl o kadar saat konuştum anlamadım.
ama hep kapatmaya çalıştığımda "güzel bitsin şu günü hatırlayalım" muhabbeti falan yaptı.
aldatmadım seni falan diye yeminler etti, o noktada tamam sen uyu falan dedim hep.
annen kalkmasın dedim.
meğer kadın kalkmış dinliyormuş.
boyle bir rezilliğin içinde nasıl yer aldım anlamadım ya.
ve adam öyle yalancı ki, sen anneme hakaret ettin biz duyduk dimi anne falan diyor.
etmedim, hayatımda yapmam.
zaten en fazla hakaretim de yalancıymışsın, aşkın sahteymiş falan türü şeylerdi.
hakikaten öyle. allah kurtardı belki de.
zaten ayrıldığıma üzülmüyorum. tarza çok bozuğum.
bir de gecenin bir saati "senin anneni arıcam şimdi" diye tutturdu
anneme kızınız bana hakaret ediyor diyecekmiş.
kendi suçunu örtmek için bunu yaptı bence. üste çıktı aklı sıra.
anne de bir enteresan demiyor yani oğlum bana ne siz aranızda halledin falan diye.. hayır yarın öbürgün barısırsanız ne olcak kadınla da yüz göz olmussunuz..neyse artık bence kendini üzme sen kendini biliyorsun onların ne dediği önemli değil..
vuuu tam bir sorunlu ben korkarım böyle tiplerden hakikaten bak iftira atan adam her şeyi yapar, iyi gene 1,5 senede kurtulmuşsun. gerçi o da az bir süre değil hiç anlamadın mı bu adamın rahatsızlıklarını o kadar zamanda?
öyle deme ayol koooskocaaaa doktor annesi o...:))))))
öyle deme ayol koooskocaaaa doktor annesi o...:))))))
ay bırde sarhos bu ya cümlesı cok berbat..
Kendini bu aptal insanlar yüzünden mi değersiz hissediyorsun.
Ben okurken heralde eski sevgilin 16-17 yaşında falan diye düşündüm.
26 yaşında üniversite bitirmiş bir adam, böyle çocukça birşey nasıl yaptı hayret ediyorum
Anneye dinletmek nedir ya.
Ruh sağlığı bozulmuş bence.
Kurtulduğun iyi olmuş, ilişki iki kişiliktir. Her haltı da annesine anlatıyor mu acaba bu 26yaşındaki ergen(!)
1.5 seneni kusura bakma da böyle salak biriyle harcadığına üzüldüm.
eski sevgilin bildiğin salakmış ne olur geri döneyim deme...
ya haklı olduğum ve edepli olduğum bir konuşmada bir anda çok kötü bir insanmışm gibi yargılanınca.
gariban gibi hissettim kendimi ya.
ezdiler resmen.
haklıyız biz diye geziyorlardır şimdi.
Gezsinler naparlarsa yapsınlar.
Boşver ruh hastası anne-oğul naparlarsa yapsın.
Aynı ortamda bulunduğun insanlar mı bunlar senin?
O bira içtiğini nasıl anladı keşke hiç söylemeseymişsin zaten laf edecek yer aramışlar.Annesine dinletmesi ise çok komik gerçekten hem de 26 yaşında bu adam şaka gibi.Aklı başına gelir şekerim ama senin yerinde de yeller eser.Kendini değersiz hissetme onlar hissetmeli basit davranmışlar çünkü.Sen de küfür filan etmemişsindir umarım tabi:26:
annesiyle sadece bir kez telefonda görüştüm. oğlan da uzakta.
kısacası çok zor görürüm, ortak arkadaşlarımız var ama denk bile gelmeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?