- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
ya ben normalde de küfür etmem.
kaliten buymuş sen buymuşsun falan dedim.
bu bir ara tutturdu sen bana p..t dedin diye. demedim diyorum.
özür dile diyor.
annesine de princess bana p.t dedi anne, beni bu saatte arayıp taciz ediyor diyor.
ay nasıl bi kabustu dün gece ya...
bilgisayar başında oturuyordum, kapıyı falan açıp çıktım. o sesten- dur bira alıyorum- dedim. içtin mi bu gece dedi hayır bi tane içicem dedim.
bu kısmı bile annesi duymuş yani.
sarhoş dediler bana ya.
Doktormuş, isterse gitsin İstanbul'un en iyi üniversitesine dekan olsun.
Adamlık, insanlık diplomayla ölçülemez bir kanıtı da bu işte.
Annesine dinletecek kadar aciz bir adamdan ne köy olurmuş ne de kasaba...
sana haber gönderirse filan de ki "bak akıllı uslu olsun, yaramazlık yapmasınyoksa annesine şikayet ederim onu. annesi cısss yapar onu haaa".
ana oğul tam komediler valla.
aynen öyle. karakteri oturmamış, zavallı bi adammış.
tanımadığım için suç bende aslında ama kendimi bir de bununla suçlamayayım şimdi:)
daha neler var bu hayatta güzelim sen ucuz kurtulmuşsun 1,5 seneyle,benim çok yakın bir arkadaşım 4 yılını verdi hemde çok saygın bir mesleği olan dışarda vaavv ne adam dedikleri kişiye,o seninkinden beterini yaptı arkadaşıma sanki 4 yılı beraber geçirmemişler gibi davrandı hemde kendi istedi ayrılmayı,ebebinede sadece mesafeler dedi,oysa 4 yıl zaten uzaktaydılar ayrı şehirlerde ma kız her fırsatta onun yanına gider adam sandığımız kişide onun yanına giderdi,sabahlara kadar telfnla konuşurlardı,evlilik hayalleri kurarlardı,üstelik 4 yılda arkadaşımı 2 defa aldatmıştı .tabi bu sadece onun duydukları,bunlarıda affetti,evlendiklerinde annesiyle oturmayıda kabuletmşti,sadece arkadaşımın okulunun btmesini bekliyolardı...ve arkadaşımın okulunun bitmesine çok az kala ayrılmak istediğini,mesafelerin oldğnu falan söylemiş,arkadaşımda akşam tekrar aradığında tüm sülale nerdeyse ordaymış herkes telfnu alıp arkadaşma çok ağır hakaretler söylemiş...kızcağız aylarca kendine gelemedi ama onu o kadar çok sevmişki ne kendi kötü bi laf söyledi nede bizlere söylettirdi....tek dediği şey dilerim Allahtan umutsuz yaşasın...yıllar geçti arkadaşım evli çocuğuda oldu,o da bu sene evlenmiş 2 ay evli kalmış boşanmış...şimdi kuzenini tanıyoruz o hiç sevmez akrabam bile demeye utanıyorum der,o söyledi unutamıyorum onu ben ne yapmışım hayatımı mahvetmişim diyomuş...eşşekler gibi pişmanmış..ama nafile...arkadaşım çook mutlu..umarım sende mutlu olursun..sakın bir daha alo dahi deme,ondan bahsedilirse ortamlarda konuyu kapat,karşılaşma,karşılaşırsanda yüzüne dahi bakma ne adiymiş ,1,5yıl dile kolay...
benimki de tam salaklık. nasıl o kadar saat konuştum anlamadım.
ama hep kapatmaya çalıştığımda "güzel bitsin şu günü hatırlayalım" muhabbeti falan yaptı.
aldatmadım seni falan diye yeminler etti, o noktada tamam sen uyu falan dedim hep.
annen kalkmasın dedim.
meğer kadın kalkmış dinliyormuş.
boyle bir rezilliğin içinde nasıl yer aldım anlamadım ya.
ve adam öyle yalancı ki, sen anneme hakaret ettin biz duyduk dimi anne falan diyor.
etmedim, hayatımda yapmam.
zaten en fazla hakaretim de yalancıymışsın, aşkın sahteymiş falan türü şeylerdi.
26 yaşında doktor.. düşünün artık.
öyle deme ayol koooskocaaaa doktor annesi o...:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?