kendimi değersiz hissettim

Bir de annesine şikayet etmiş beni taciz ediyor diye tey tey Kuzum sen niye değersiz hissediyorsun anlamadım :26: Değersiz hissetmesi gerekenler ortada gerçekten bak

Doktormuş, isterse gitsin İstanbul'un en iyi üniversitesine dekan olsun.
Adamlık, insanlık diplomayla ölçülemez bir kanıtı da bu işte.
Annesine dinletecek kadar aciz bir adamdan ne köy olurmuş ne de kasaba...

Doktormuş, isterse gitsin İstanbul'un en iyi üniversitesine dekan olsun.
Adamlık, insanlık diplomayla ölçülemez bir kanıtı da bu işte.
Annesine dinletecek kadar aciz bir adamdan ne köy olurmuş ne de kasaba...

aynen öyle. karakteri oturmamış, zavallı bi adammış.
tanımadığım için suç bende aslında ama kendimi bir de bununla suçlamayayım şimdi:)

sana haber gönderirse filan de ki "bak akıllı uslu olsun, yaramazlık yapmasın yoksa annesine şikayet ederim onu. annesi cısss yapar onu haaa".

ana oğul tam komediler valla.

sana haber gönderirse filan de ki "bak akıllı uslu olsun, yaramazlık yapmasın yoksa annesine şikayet ederim onu. annesi cısss yapar onu haaa".

ana oğul tam komediler valla.

zaten annesi doldurur onu, bu kız bize yakışmıyordu falan demeye başlamıştır.
bu da hemen gider yeni birini bulur.
dünden sonra haber gönderebileceğini de sanmıyorum.
hakikaten rezillikti.

daha neler var bu hayatta güzelim sen ucuz kurtulmuşsun 1,5 seneyle,benim çok yakın bir arkadaşım 4 yılını verdi hemde çok saygın bir mesleği olan dışarda vaavv ne adam dedikleri kişiye,o seninkinden beterini yaptı arkadaşıma sanki 4 yılı beraber geçirmemişler gibi davrandı hemde kendi istedi ayrılmayı,ebebinede sadece mesafeler dedi,oysa 4 yıl zaten uzaktaydılar ayrı şehirlerde ma kız her fırsatta onun yanına gider adam sandığımız kişide onun yanına giderdi,sabahlara kadar telfnla konuşurlardı,evlilik hayalleri kurarlardı,üstelik 4 yılda arkadaşımı 2 defa aldatmıştı .tabi bu sadece onun duydukları,bunlarıda affetti,evlendiklerinde annesiyle oturmayıda kabuletmşti,sadece arkadaşımın okulunun btmesini bekliyolardı...ve arkadaşımın okulunun bitmesine çok az kala ayrılmak istediğini,mesafelerin oldğnu falan söylemiş,arkadaşımda akşam tekrar aradığında tüm sülale nerdeyse ordaymış herkes telfnu alıp arkadaşma çok ağır hakaretler söylemiş...kızcağız aylarca kendine gelemedi ama onu o kadar çok sevmişki ne kendi kötü bi laf söyledi nede bizlere söylettirdi....tek dediği şey dilerim Allahtan umutsuz yaşasın...yıllar geçti arkadaşım evli çocuğuda oldu,o da bu sene evlenmiş 2 ay evli kalmış boşanmış...şimdi kuzenini tanıyoruz o hiç sevmez akrabam bile demeye utanıyorum der,o söyledi unutamıyorum onu ben ne yapmışım hayatımı mahvetmişim diyomuş...eşşekler gibi pişmanmış..ama nafile...arkadaşım çook mutlu..umarım sende mutlu olursun..sakın bir daha alo dahi deme,ondan bahsedilirse ortamlarda konuyu kapat,karşılaşma,karşılaşırsanda yüzüne dahi bakma ne adiymiş ,1,5yıl dile kolay...

Bak bu söylenenleri dikkate al tatlım sizin olay işte başka bir versiyonu tamam mı üzülme daha fazla kendini de kötü hissetme sen. Kendi hayatına bak onlar da layığını bulur elbet..

sevgılının ve annesının yaptıgı ne kadar cırkın seyler ,ben okurken daraldım valla .

sevgılının amacı ne ımıs ? annesıne ne kanıtlamaya calısıyormus

paylasılamayan erkek oldugunu anlatmaya calısmıs sanırım .

ayy bırak sunları yaa cok sevıyesız ıkı ınsan valla .uzme kendını sen.

kim sucludur kim degildir,kim haklidir kim haksizdir bilemem..ama bildigim birsey var : asil degeriniz, bundan sonra hala erkek arkadasiniza deger verip,gorusmeye devam ederseniz dusecektir..sakin ve rahat olun..bastan kurtuldugunuza sukredin..

Unut gitsin canım üzülmeye değmez. Mümküse tüm irtibatını kes ve ortak arkadaşlarına ondan haber almayı istemediğini söyle. En büyk tepki sessizliktir. Hayatına devam et, kurtulmuşsun bence. Hatta geleceğini kurtarmışsın.

anlasip bitiriyorsunuz sonra birini buldu diye duyunca kiziyorsun
uc gun sonra uc ay sonra bulsun seni ilgilendirmezdiki
efkarini iyice anlasin diye birde "bira icecem" diyorsun
seni gercekten sevseydi kocaman okumus adam
annesine dinletirmiydi?
seninle alay etmek icin hoparloru acti
on kisi olsa yine acardi dinletmek icin
sarhos sarhos beni aradi hakaret etti diye yayacak simdi

Sen de neye takıyorsun hayatım, hakaret etmediğine göre adam nasıl ispat edecek? Bence bir daha ne ara ne muhattap ol, intikam mı almak istiyorsun? Mutlaka seni arayacaktır, o zaman "Sakın beni arama, o gün tüm konuştuklarımızı kaydettim, bir daha beni rahatsız edersen ses kaydınla savcılığa giderim" de adam dumur olsun. Sen söyledin bir ton hakaret işitttiğini, biraz de sen kullanırsın aynı malzemeyi. Ummadık taş nasıl baş yarar görsün.

Son düzenleme:
karaktersiz ana kuzusunun tekiymiş. kendini değersiz hissetme.. ama sendede hata var bira içtiğini ssöylemicektin, hakaret edip onun seviyesine düşmeyecektin. asil bir şekilde susup , hiç üstüne düşmeyip esas onun değersiz hissetmesini sağlayacaktın. şimdi arayıp daha çok bi taraflarını kaldırmışın adamın. ikinizde çocukça davranmışsınız. ama sevgilinden koca olmaz annesine kavganızı açıp dinletmesi pek çok şeyin işareti kurtulmuşsun sevin..

princesss mrb tatlım, sen bebek gibi kızsın işin gücün mesleğin herşeyin yerinde. bunun için kendini üzüp uykusuz kalmaya değer mi, biz neler atlattık dimi bitanem okyanusu geçip derede boğulmayız. bir de doktormuşş sağlığımızı kimlere emanet ediyoruzzz Tanrımmmmm

bu adama nasıl dayandın?Ya böle adamlar da şimdi doğru düzgün kızla evlenmek isteyecek ya gıcık oluyorum arkadaş.Kurtulmuşsun dua et bence

26 yaşında doktor.. düşünün artık.

Oha, koca adam. Ben de ergen aşkı zannedip "Boşver geçer, ilk aşklar böyle olur, sevgilin daha büyümemiş, iyi ki ayrılmışsın." filan yazacaktım. Ama bunu okuyunca yorumumu aşağıdaki gibi değiştiriyorum:
Verilmiş sadakan varmış, kişiliksizin birinden şans eseri kurtulmuşsun. Tuz ekmek dağıt bir daha da asla arama.

Amaan şımarmış bir doktor annesi "Benim oğlum doktor ayo doktor" diye diye kafayı yemiş.
Takma sen ya o 10 günde bulursa sende yarın bul ama bu seferki doğru adam olsun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…