- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cok dogru. Spor insani yorsada mental olarak cok iyi geliyorÇok sinirliydim hala oyleyim ama yakip yıkmiyorum artik sessiz kalmayı tercih ediyorum çünkü sinirim gecince hep pisman olurdum
Gorünüşume gelirse evet çok değiştim ameliyat oldum zayıfladım düzenli spor yaptim pandemi girmeseydi hala yapiyor olurdum ama hep aklimda baslicam gene spor kadar insana iyi gelen birsey yok bence
Yorgunluğu spordan sonra anlamiyordum ekstra enerji geliyordu ama gece o kadar rahat uyuyorsunki bide erkenden 12 olmadan uyuyordum bi ara sabah 7 8 gibi kendim uyaniyordumBu cok dogru. Spor insani yorsada mental olarak cok iyi geliyor![]()
MasallahYorgunluğu spordan sonra anlamiyordum ekstra enerji geliyordu ama gece o kadar rahat uyuyorsunki bide erkenden 12 olmadan uyuyordum bi ara sabah 7 8 gibi kendim uyaniyordum![]()
Valla pandemide biraktim ama beynimin bir köşesinde hep var daha cuma salona gittim fiyat sordum ama uçmuş tabi fiyatlarMasallahpeki
Ne yapiyorsun? Evde kendin mi yapiyorsun?
+30’dan sonra jeton düşüyor. Gerçi bizim nesil böyleydi şimdi çocuklar bilgiye kolayca erişiyor, anne babasının inandığına inanmak zorunda kalmıyor.Bu galiba yaş ilerledikce oluyor mantik ağır basıyor ve cok kandırılmış hissi oluyor
Banada pilates cok alengirli geliyorValla pandemide biraktim ama beynimin bir köşesinde hep var daha cuma salona gittim fiyat sordum ama uçmuş tabi fiyatlarben 3 gun pilates 2 gün aletlerle tüm vucut çalısma yapiyordum ama en sevdiğim pilates bana çok iyi geliyor
gittigim salonda pilates gundüzdü ama yoğunluk olmadığından aksama almislar o yüzden bana uymuyor
![]()
Ben 2,5 senedir haftada 4-5 gün evde yapıyorum. Evin konforuna öyle bir alıştım ki şu an en iyi salonu önüme bedava koysalar bi düşünürüm. Hazırlan, salona git, alet sırası bekle, insanlara sinir ol falan ne gerek var. Evde lens bile takmadan matımı serip ısınıp, egzersiz yapıp soğuyorum, sonrasında duş ve kahve 1 saatte tamamım vala.Valla pandemide biraktim ama beynimin bir köşesinde hep var daha cuma salona gittim fiyat sordum ama uçmuş tabi fiyatlarben 3 gun pilates 2 gün aletlerle tüm vucut çalısma yapiyordum ama en sevdiğim pilates bana çok iyi geliyor
gittigim salonda pilates gundüzdü ama yoğunluk olmadığından aksama almislar o yüzden bana uymuyor
![]()
Ben suanki nesli pek iyi gormuyorum. Dedigin gibi bizler anne babamizi cok dinliyorduk inaniyorduk vs. Simdikiler cok asi herseyi onlar biliyor. Tamam eskiler gibi olmasinlar filan ama bi tuhaflar.. sorumluluk duygulari yok sanki.. akillari bi karis havada gibi.. bana mi oyle geliyor acaba+30’dan sonra jeton düşüyor. Gerçi bizim nesil böyleydi şimdi çocuklar bilgiye kolayca erişiyor, anne babasının inandığına inanmak zorunda kalmıyor.
Ama gerçekten onlar biliyor. Özellikle okumayı seven çocuklarda o ışığı görüyorum. Ayrıca ben acıyorum şimdiki gençlere. Bizler iyi kötü birkaç ülke gördük, okul çıkışı dışarıda yemek lüks değildi, ne bileyim parayla çok derdimiz yoktu. Şimdiki çocuklar domatesin fiyatını takip ediyor. Bence çok acı.Ben suanki nesli pek iyi gormuyorum. Dedigin gibi bizler anne babamizi cok dinliyorduk inaniyorduk vs. Simdikiler cok asi herseyi onlar biliyor. Tamam eskiler gibi olmasinlar filan ama bi tuhaflar.. sorumluluk duygulari yok sanki.. akillari bi karis havada gibi.. bana mi oyle geliyor acaba![]()
Ama gerçekten onlar biliyor. Özellikle okumayı seven çocuklarda o ışığı görüyorum. Ayrıca ben acıyorum şimdiki gençlere. Bizler iyi kötü birkaç ülke gördük, okul çıkışı dışarıda yemek lüks değildi, ne bileyim parayla çok derdimiz yoktu. Şimdiki çocuklar domatesin fiyatını takip ediyor. Bence çok acı.
Sümerler’den beri her nesil bir sonraki nesilden şikayetçi zaten. Eskiler de bizi beğenmezdi.
Ya alismistım kalk taytini giy git yakinda bide gundüz gittigimden ben hep bombos oluyordu hiç sıra brklemiyordum pilatesde zateb ayrı bir salinda gene gündüz olduğu için bi 10 kadın falan oluyorduk güzel oluyordu ama birseyler yapmaliyımBen 2,5 senedir haftada 4-5 gün evde yapıyorum. Evin konforuna öyle bir alıştım ki şu an en iyi salonu önüme bedava koysalar bi düşünürüm. Hazırlan, salona git, alet sırası bekle, insanlara sinir ol falan ne gerek var. Evde lens bile takmadan matımı serip ısınıp, egzersiz yapıp soğuyorum, sonrasında duş ve kahve 1 saatte tamamım vala.
Biliyorsundur gerçi YouTube tek başına yeterli, her seviyeye uygun yüzlerce video var. Bir tek olayı var disiplin olacaksın. Her ne olursa olsun o mat oraya serilecek, o spor yapılacak.
Leslie de çok severim ama pilates başka bir boyut özellikle vucut ağrilarim sıfirlanmisti dik durmaya baslamıstım simdi heryerim agiriyorBanada pilates cok alengirli geliyornefes alma verme bunlara dikkat etmen gerekiyor cokca herhalde pek ugrasamiyorum.. bana leslie yi acacan tepincem bi sure..
Ebru sallinin vs pilates videolari var nette sanirim onlarla yapabilirsin belki..
Agirlik yapabilsek en guzeli aslinda.. kas yapmak isteyen agirlik calisiyor zaten.
Kendini değiştirmekte zorlaniyorsan, çevreni değiştir çünkü insan bir sürü sonraya çevreye uyum sağlıyor misal sürekli kendini geliştiren bir çevren olursa sanada aynı şeyi ogutlerler sende heve
Kendini değiştirmekte zorlaniyorsan, çevreni değiştir çünkü insan bir sürü sonraya çevreye uyum sağlıyor misal sürekli kendini geliştiren bir çevren olursa sanada aynı şeyi ogutlerler sende heveslenirs
Çok haklısınız bizzat bunu şu geçtiğimiz 2 yıl içinde uyguladım ,arkadaş çevremi değiştirdim akrabalarımla iletişimimi tamamen kestim etrafımda bana negatif gelen kim varsa uzak duruyorum beni motive eden güzel enerjisi olan az ve öz arkdaşım var artık ama inanılmaz kendime yatırım yaptım,İngilizce öğrendim keman çalıyorum makyaj sertifikası aldım pilates eğitmenlik sertifikası aldım ve ders veriyorum …. Hepsini 1 yılda yaptım …. Eskiden bir sene içinde görüştüğüm takıldığım herkes hata gibi geliyor kendime çok kızıyorum çevrenizin size yatırımı yoksa değiştirin ….aşırı ama aşırı haklısınızKendini değiştirmekte zorlaniyorsan, çevreni değiştir çünkü insan bir sürü sonraya çevreye uyum sağlıyor misal sürekli kendini geliştiren bir çevren olursa sanada aynı şeyi ogutlerler sende heveslenirsin
Kilo konusunda büyük değişimler yaşayan 3 kişi tanıyorum ama bence karakter olarak genelde insan değişmiyor. Kuzenim 98 kilolardan 50 kilolara düştü. Teyzem keza 50 yaşından sonra 115 kilodan 60 kg düştü ve gerçekten hayatı değişti.Herkese merhabalar sevgili kk uyeleri,
Hayal ettigim ben ile oldugum ben arasinda ucurum var. Aslinda cocuklugumdan beri hep boyle hissettim ama yasim ilerledikce bu fark buyudu.
Cocuklugumdan farkli olarak kilo aldim, ders calisma motivasyonumsa gelip gelip geri gidiyor ki ben 18 yasima kadar basarili caliskan biriydim. Kilo alinca istedigim giyim tarziyla alakam yok. Kilo verecek iradem de kalmadi. Sosyal yonden kendimi yetersiz goruyorum. Sacma sapan seylere sosyal
medyaya, gereksiz videolara, oyunlara vakit harciyorum ama kendime de engel olamiyorum. Birakinca bir sure sonra sikilip geri basliyorum.
Benim size sorumsa kendinizi degistirip
farkli bir insan oldum diyebilenleriniz var mi?
Cunku cevreme bakiyorum herkes hemen hemen ayni, cok buyuk degisiklikler yasamiyor.. ayni tas ayni hamam ilerliyorlar.
Konusurken her sey mumkun gibi geliyor.
Ancak birebir sahit oldugunuz veya kendinizde yaptiginiz bir degisim var mi? Varsa nedir?
Belki buyuk degisimler yasayanlar vardir bana da umut olur.
İngilizceyi nasıl öğrendinizÇok haklısınız bizzat bunu şu geçtiğimiz 2 yıl içinde uyguladım ,arkadaş çevremi değiştirdim akrabalarımla iletişimimi tamamen kestim etrafımda bana negatif gelen kim varsa uzak duruyorum beni motive eden güzel enerjisi olan az ve öz arkdaşım var artık ama inanılmaz kendime yatırım yaptım,İngilizce öğrendim keman çalıyorum makyaj sertifikası aldım pilates eğitmenlik sertifikası aldım ve ders veriyorum …. Hepsini 1 yılda yaptım …. Eskiden bir sene içinde görüştüğüm takıldığım herkes hata gibi geliyor kendime çok kızıyorum çevrenizin size yatırımı yoksa değiştirin ….aşırı ama aşırı haklısınız
Eylül ayından beri kursa gidiyorum ve sanırım benim şansım gittiğim kurumdaki İngilizce hocası oldu eğitim hayatım boyunca öğretmen dediklerim öğretmen değilmiş dedim nerdeyse o kadar iyi bir hoca hafta içi beş gün günde 4 saat İngilizce dersi alıyorum gurup dersi olarak pratik çok fazla yapıyoruz sınıfta ama hoca çok büyük şans oldu benim için kendine özgü bir sistemi var 7 ayda B1 seviyesine geldim düşünün halen devama ediyorum bundan sonraki seviye B2 zaten ana dil seviyesi neredeyse Ankara’da iseniz hoca tavsiye edebilirim ama asıl iş pratik gerçektenİngilizceyi nasıl öğrendiniz
Merhaba pilates dersini basıl veriyorsunuz bende yoga eğitmenliği sertifikası almak üzereyim sınavım kaldı sadece. Alınca nasıl öğrenci bulup ders vermeye başlayabilirim siz nasıl yaptınız bunları bir yılda yaptım demişsiniz bir yıl içinde hem eğitimi sertifikayı alıp hem ders vermeye başlamışsınızÇok haklısınız bizzat bunu şu geçtiğimiz 2 yıl içinde uyguladım ,arkadaş çevremi değiştirdim akrabalarımla iletişimimi tamamen kestim etrafımda bana negatif gelen kim varsa uzak duruyorum beni motive eden güzel enerjisi olan az ve öz arkdaşım var artık ama inanılmaz kendime yatırım yaptım,İngilizce öğrendim keman çalıyorum makyaj sertifikası aldım pilates eğitmenlik sertifikası aldım ve ders veriyorum …. Hepsini 1 yılda yaptım …. Eskiden bir sene içinde görüştüğüm takıldığım herkes hata gibi geliyor kendime çok kızıyorum çevrenizin size yatırımı yoksa değiştirin ….aşırı ama aşırı haklısınız