Kendimi degistirdim diyen var mi?

Merhaba pilates dersini basıl veriyorsunuz bende yoga eğitmenliği sertifikası almak üzereyim sınavım kaldı sadece. Alınca nasıl öğrenci bulup ders vermeye başlayabilirim siz nasıl yaptınız bunları bir yılda yaptım demişsiniz bir yıl içinde hem eğitimi sertifikayı alıp hem ders vermeye başlamışsınız
20 yaşımdan beri düzenli spor yapıyorum birçok spor salonuna kayıt oldum tecrübe edindim her branşda antrenör çevrem çok fazla biraz bunun ekmeğini yedim aslında:) pilatesi yeni öğrenmiyorum ben 5 yıldır düzenli pilates gurup derslerine giriyorum üye olarak , hatta bunun yanı sıra crunch gurup derslerimiz de vardı ,spor salonunda saha personeli olarak da çalıştım bir dönem ama profesyonel anlamda yapmak İÇİN sertifika almam lazımdı. Sosyal medyada pilates eğitmeni ve antrenör arkdaşlarımın referans vs reklam olması ve spor salonunda hoca çevrem çok olması ile yürüdüm gittim :) yoğun bi tempom yok ama şu an özel ders olarak 5 kadın üyem var kendi kazancımı çıkarıyorum çok şükür … ama bence bu işler referans ile yürüyor bir de görsellik açıkçası

20 yaşımdan beri düzenli spor yapıyorum birçok spor salonuna kayıt oldum tecrübe edindim her branşda antrenör çevrem çok fazla biraz bunun ekmeğini yedim aslında:) pilatesi yeni öğrenmiyorum ben 5 yıldır düzenli pilates gurup derslerine giriyorum üye olarak , hatta bunun yanı sıra crunch gurup derslerimiz de vardı ,spor salonunda saha personeli olarak da çalıştım bir dönem ama profesyonel anlamda yapmak İÇİN sertifika almam lazımdı. Sosyal medyada pilates eğitmeni ve antrenör arkdaşlarımın referans vs reklam olması ve spor salonunda hoca çevrem çok olması ile yürüdüm gittim :) yoğun bi tempom yok ama şu an özel ders olarak 5 kadın üyem var kendi kazancımı çıkarıyorum çok şükür … ama bence bu işler referans ile yürüyor bir de görsellik açıkçası
anladım peki aldığınız para tatmin edici mi? online mı yaptırıyorsunuz o gittiğiniz salonlarda mı? ben nline yoga dersi vereceğim. site falanda açtım kendime ama henüz dönüşler alamıyorum.

Ben de varim ve bu konuda kendimle gurur duyuyorum acikcasi, benimki biraz duygusal gelisim kisisel gelisim arasi bir gelisim :)

Cehennem gibi bir fanusun icinde buyumus biriydim
Hem cehennemdi hem fanus

İnsanlara cok cabuk guvenirdim
Sosyal iliskilerim kotuydu
Simdi anliyorum ki herkese guvenilmezmis
Herkese guvenilmeyecegini 30'larımda anladım
Saglik olsun salaksam demek ki :)

Hic kimse butun kalbiyle gelmiyormus sana, aslinda gelmemeli de
Ben butun kalbimle giderdim, degistim
Cok vericiydim, degistim

Kendime guvenmiyordum, beni bir yarismaya sokmak icin cok israr etmislerdi girdim ve kazandim
Bunda da degistim sonra ben butun o iyisin dedikleri dalda yarismalara katilmaya basladim dereceler aldim
Gorunmezdim, gorunmeyi de istemezdim, degistim

Erkek kadin iliskisi konusunda kafam karisikti, degistim
Sinirlarimiz konusunda degistim

İnsanlari seviyorum ama guvenmiyorum
Herkesle konusuyorum ama dunyalarina girmiyorum
Kimsenin derdiyle dertlenmiyorum
Allah herkese derdinin yaninda dayanma gucu de verir, Allah yardimcisi olsun deyip geciyorum

Hala caliskanim
Evin isini biriktirmeden yapmaya calisiyorum boylece duzenim hep yerinde kalsin istiyorum ama her zaman yapmiyorum :)
Hala iradeliyim ama sigarayi birakamadim :)
Kilo almak istiyordum aldim, buna 100 puan verdim :)
Sosyal medyada bazen fazla zaman öldürüyorum bazen hiç girmiyorum bazen ortayi buluyor donup omzumdan opuyorum kendimi, aferin la diyorum :)

Yani ben ya hep ya hic bakis acisini sevmiyorum
Hayat bu, bazen kacamaklar yapabiliriz, butun duygulardan biraz biraz tatmamiz gerekiyorsa gunlerce uzgun de kalabiliriz bu bir daha mutlu olmayacagimiz anlamina gelmez
Gunlerce daginik kalabilir ev, bu bir daha toplamayacagim anlamina gelmez
Gunlerce sosyal medyaya takilmam ertesi hafta gunlerce sadece kitap okumayacagim anlamina gelmez
Bir daha dener, yenilir, bir daha dener daha iyi yeniliriz yani, bu kadar.
:)

anladım peki aldığınız para tatmin edici mi? online mı yaptırıyorsunuz o gittiğiniz salonlarda mı? ben nline yoga dersi vereceğim. site falanda açtım kendime ama henüz dönüşler alamıyorum.
Kendi yağımda kavrulcak kadar diyebilirim kazancım için :) şu an çok çok iyi kazanıyorum diyemem ama kötü de diyemem şükür :) başında sayılırım çünkü ben de daha; benim tüm üyelerim spor salonunda birebir çalıştırıyorum onlıne ders soran çok fazla oldu bana instadan aslında almıyorum henüz kendim istemiyorum hayat yoğunluğundan sebeb okulum dil derslerim keman vs var bir de dgs he hazırlanıyorum ek olarak .Ben sosyal medyada aktif videolar paylaşmanızı ve alanınızla ilgili tag eklemenizi öneririm size

Herkese merhabalar sevgili kk uyeleri,

Hayal ettigim ben ile oldugum ben arasinda ucurum var. Aslinda cocuklugumdan beri hep boyle hissettim ama yasim ilerledikce bu fark buyudu.

Cocuklugumdan farkli olarak kilo aldim, ders calisma motivasyonumsa gelip gelip geri gidiyor ki ben 18 yasima kadar basarili caliskan biriydim. Kilo alinca istedigim giyim tarziyla alakam yok. Kilo verecek iradem de kalmadi. Sosyal yonden kendimi yetersiz goruyorum. Sacma sapan seylere sosyal
medyaya, gereksiz videolara, oyunlara vakit harciyorum ama kendime de engel olamiyorum. Birakinca bir sure sonra sikilip geri basliyorum.

Benim size sorumsa kendinizi degistirip
farkli bir insan oldum diyebilenleriniz var mi?

Cunku cevreme bakiyorum herkes hemen hemen ayni, cok buyuk degisiklikler yasamiyor.. ayni tas ayni hamam ilerliyorlar.

Konusurken her sey mumkun gibi geliyor.
Ancak birebir sahit oldugunuz veya kendinizde yaptiginiz bir degisim var mi? Varsa nedir?

Belki buyuk degisimler yasayanlar vardir bana da umut olur.
Her şey sizi elinizde, iradenize hakim olun. Demesi kolay olabilir belki ama uğraşmadan da bir şey elde edemezsiniz. Ben küçükken kendime çok güvensizdim, alıngandım, her şeye üzülürdüm ama insanlara söyleyemezdim ve böyle olmak hoşuma gitmiyordu, ortaokul lise çağında bu özelliklerimi bilerek ve isteyerek değiştirmeye başladım ve lisede artık o küçük özgüvensiz kız gitmişti. İsterseniz yaparsanız biranda olacak diye bir şey yok küçük adımlar bile yeter ve sorunu tespit edip kararlı olmak da gerekiyor. Mesela doğumdan sonra hayatımda ilk defa selülitim olmuştu bu hiç hoşuma gitmedi ve tam bir ay haftanın 6 günü evde bebekle pilates yaptım ve 1 ayın sonunda selülit falan kalmamıştı. Azmedin ve ertelemeyin

Hayal ettigim ben ile oldugum ben arasinda ucurum var. Aslinda cocuklugumdan beri hep boyle hissettim ama yasim ilerledikce bu fark buyudu.

Cocuklugumdan farkli olarak kilo aldim, ders calisma motivasyonumsa gelip gelip geri gidiyor ki ben 18 yasima kadar basarili caliskan biriydim. Kilo alinca istedigim giyim tarziyla alakam yok. Kilo verecek iradem de kalmadi. Sosyal yonden kendimi yetersiz goruyorum. Sacma sapan seylere sosyal
medyaya, gereksiz videolara, oyunlara vakit harciyorum ama kendime de engel olamiyorum. Birakinca bir sure sonra sikilip geri basliyorum.

Cunku cevreme bakiyorum herkes hemen hemen ayni, cok buyuk degisiklikler yasamiyor.. ayni tas ayni hamam ilerliyorlar.

Ancak birebir sahit oldugunuz veya kendinizde yaptiginiz bir degisim var mi? Varsa nedir?

Siz dehbli değil miydiniz? Ben de birebir aynı şeylerden muzdaribim tam dehbli dertleri bunlar 🤣🤣 ya bence zaten kendimize çok yüklenmeye gerek yok. Benim de hayalimdeki en büyük kk her sabah 5te kalkıp koşuyor günde 8 kitap bitiriyor işinde aşırı ilerlemiş 36 beden bir tip ama gerek var mı? Bence gerçekçi olalım küçük hedefler koyalım yapabileceğimiz ve zevkli hedefler. Bizim beynimiz zaten zevksiz bir şeyi yapmamıza izin vermiyor spor da yapsak hobi de edinsek dopamin yükseltici aktiviteler secmeliyiz

Ben ilişkilere ve insanlara bakış açımı tamamen değiştirdim ama sizin sorunlarınız bende de var maalesef. Motivasyonum aşırı düşük. Bir işi bitirmek için adeta yırtınmam gerekiyor. Başlığınızı takipteyim.

Back
X