Kendimi değiştirmek ıstiyorum

Kendini ezdirirsen onlar bundan cesaret alıp daha da ileriye giderler ve her zaman aynısını tekrarlarlar bu yüzen cevap vermekten çekinme onlar sesini yükseltti ya sende yükselt kendini her şekilde savun eğer kendini düzeltmezsen ileride de böyle devam eder.

Ay haklisiniz valla çokta güzel demissiniz

Evet ya tesekkur ederim cevap için

sürekli her lafa da cevap vermek çok itici değil mi ya
bilmiyorum ben olsam çok tınlamam sanırım
bazılarına çok uyuz olduysam cevap veririm gerisine deli mi ne der geçerim

Canım sen kibar ve hanım bir kızsın belli ki.İnan bu yaşadıklarını ben de çok yaşadım.Şu an senden büyük kızım var.O na tavsiyelerde bulunuyorum.Sana da söyleyeyim bazılarını.Bir kere hayatında hayır demen gereken şeylere asla karşıdakine ayıp olur kırılır düşüncesiyle evet deme.Yani HAYIR demeyi bileceksin.Söylemen gereken şeyleri açıkca çekinmeden tartışmadan söyle kendini ifade et.Karşıdaki seni illa onaylayacak diye bir şey yok.Kendini memnun et öncelikle.
Kimse senden daha değerli değil.Şimdilik bunlar.

Teşekkür ederim yorum ve tavsiyeler icin evet haklısınız cok kibarım ama hep kibarlık olmuyo biri kaba davranirken laf sokarken kibarlık yapınca ezildiğimle kalıyorum ama cevao vermeye de endişeleniyorum yapamiyorum

Ben zamanla şunu gördüm insanları kaybetmemek için uğraştıkça çok daha çabuk kaybediyorsun karakterinde. Ödün vermemek her zaman kazandırıyor oyüzden sana uymayan bi konu için hiç ikilemeden direk bu bana ters deyip geçin

Ben birine geri cevap verince bana kizmasindan vs endiseleniyorum ve soyleyemiyorum

Karşınızdaki de sizin gibi bir insan sizden üstün bir varlik degiller. Bir daha yüzyüze geleceginiz dahi mechul olan insanlar için kendinizi zorlamayın.

Bu durumu dogru cevaplar üreterek aşabilirsiniz. Nasil cevap vereceginizi bilemediginizden ters konusur tartisma ortami dogarsa diye çekiniyorsunuz gibi geldi bana. Cevaplarinizin kaba olmasina da gerek yok kibarca ifade ederek kendinizi savunabilirsiniz .

Bir defa cevap vermeye başlarsaniz gerisinin geldigini göreceksiniz .

Ben birine geri cevap verince bana kizmasindan vs endiseleniyorum ve soyleyemiyorum
İşte böyle düşününce beden dilinden bu mesajı alıyor yine yapacağını yapıyor karşıdaki kişi senin inceliğinin farkında olan kişi zaten kızmaz yada normal bi tepki verir ayrıca kızsa ne olabilir ki en fazla ne olur o kişiyi kaybedersin en fazla senden ödün pekleyen kişiyi kaybetsen ne olur ki

Çok yararlı bi yorum olmus cok tesekkur ederim

Çok haklısınız evet gözümü karartmam lazım ki soyleyebiliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…