- 4 Ekim 2014
- 35
- 15
- 13
- Konu Sahibi sevmeyanarsinnn
-
AnlamadimZavalli güçsüz ve gevşek bir insan miyim yoksa dünyaya meydan okuyacak kadar cesaretli biri mi?? Peki cesaretim cahilligimden mi offf dunya öğuttugün bir kurban da ben oldum şeytanın bir avı da ben oldum.. yapmam dediklerimi yaptim asla dediklerimi kabullendim bende ne kaldı bana dair? ?
Zavalli güçsüz ve gevşek bir insan miyim yoksa dünyaya meydan okuyacak kadar cesaretli biri mi?? Peki cesaretim cahilligimden mi offf dunya öğuttugün bir kurban da ben oldum şeytanın bir avı da ben oldum.. yapmam dediklerimi yaptim asla dediklerimi kabullendim bende ne kaldı bana dair? ?
Sebep ne ?Dertlerimin içinde dertsiz gibi yürüyorum..unutmayı seçmişim aklima getirmiyorum sorunlarimi peki acaba onlar beni unutmak istiyor mu?? Anlatacak derdimmi var yoksa anlatılamayacak kadar mi dertliyim?? Annem, 4 senedir gormuyorum..babam, 4senedir konusmuyorum.. kendim 4 senedir tanımıyorum ben miyim dertli?? Oyle mi!!
Bir kitaptan alinti değil amacim kimseyi yormak da değil.. kafayi yicem yazmazsam aglamazsam..zehir gibi içimde duruyor gözyaşlarım. Bu kadar sene tam anlamiyla kimseyle konusamadim. Beni yargilamadan dinleyen kimse yok etrafimda olmayacak da biliyorum
Sekerim anlatmiyon ki yine catlarsin herkesin derdi varBir kitaptan alinti değil amacim kimseyi yormak da değil.. kafayi yicem yazmazsam aglamazsam..zehir gibi içimde duruyor gözyaşlarım. Bu kadar sene tam anlamiyla kimseyle konusamadim. Beni yargilamadan dinleyen kimse yok etrafimda olmayacak da biliyorum
Bir kitaptan alinti değil amacim kimseyi yormak da değil.. kafayi yicem yazmazsam aglamazsam..zehir gibi içimde duruyor gözyaşlarım. Bu kadar sene tam anlamiyla kimseyle konusamadim. Beni yargilamadan dinleyen kimse yok etrafimda olmayacak da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?