- 4 Ekim 2014
- 35
- 15
- 13
- Konu Sahibi sevmeyanarsinnn
-
ooo o zaman bu konu çok vahim.Dört yil once hayatima yasak birini aldım hemde evliyken.. beni evlenmeden once seven birini..ben ailem için onu hiç dusunmeden geri çevirmisken evlendikten 5 yil sonra onu hayatıma aldim asla yapmam dedigimi ben yaptım goz gore gore
Dört yil once hayatima yasak birini aldım hemde evliyken.. beni evlenmeden once seven birini..ben ailem için onu hiç dusunmeden geri çevirmisken evlendikten 5 yil sonra onu hayatıma aldim asla yapmam dedigimi ben yaptım goz gore gore
Sevmedim onu bana gore de değildi zaten ama eşimin tanımadığı kadar taniyordu beni.. herşeyimi biliyordu idaallerimi, hayallerimi yaşam tarzimi herşey i eşime yıllarca anlatmak isteyip de anlatamadigim şeyleri o bana söylüyordu
Biliyor musun ne eşim ne ailem değil en başta kendime ihanet ettim ben.. ya ben kendime çok inaniyordum. Asla hayal edemezdim boyle birseyi benDideem .!.:vicdan azabinin sebebi esini uzmus olman mi? yoksa elindekileri kaybetmis olmanmi?
bende kendi disimda birinden dinlemek istiyorum çünkü kendimden yoruldumDerdini sıkıntını bir de bizlere anlat , gözlerini açıp bir de kendini o şekilde bizlerden dinle..
Sonra ne yapman gerektiğine kendin karar ver..
="Dideem, post: 37199242, member: 152362"](eski) esin ne durumda peki? atlatabildi mi yasadiklarini?
Kac bayram oldu ailemin yanında olamadım esim affedecek jadar sevmis ama babam hic sevmemis demek yada gururu kizindan daha onemli belkide..
Heyecanli olsun diye amlatmiyorum ki ben pembe dizi de amlatmiyorum dort yıldır beynime gizlediklerimi burda tek tek ortaya dökmek cok zor benim için hergün anlattığım seyler değil bunlarböyle kısa kısa yazmak dahamı heycanlı oluyor anlamadım yazın neyse ne olduysa uzunca ona göre yorum yapalım
Heyecanli olsun diye amlatmiyorum ki ben pembe dizi de amlatmiyorum dort yıldır beynime gizlediklerimi burda tek tek ortaya dökmek cok zor benim için hergün anlattığım seyler değil bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?