- Konu Sahibi sevmeyanarsinnn
-
Iste boyle uzun olfu ama sen ozet istediğin icin 4 yilin ozeti ancak boyle oluyorsonuçta anlatıyorsun böyle tek tek anlattığın zaman kopukluk oluyor o yüzden diyorum kesik kesik anlatıcagına yaz ne oldu bittiyse herkeste okuyup derdini anlıyalım ki ona göre yorum yapalım
Ben evden ayrilinca herkes gibi oda ogrendi bana konduramamis o da tum ailede inanamamis bütün ailem cildirmis x yapmaz bu is boyle degildir diye.. ama ben yapabileceğim i gösterdim iste herkesebaban nasıl öğrendi ki senin olayı
Mahçup olacak bir şey yok aslında. Ben bi derdimi arkadaşımla paylaşamam gün olur kavga ederiz gider birine anlatır diye . Bi durum daha var " kimseye söyleme aramızda kalsın" cümlesi de hiç bi işe yaramıyor senin dert yandığın başkasını sır saklayan olarak görüp senin söylediğini ona anlatıyor bu böyle böyle derken bi bakıyosun sağır sultan bile duymuş. Ama burda öyle birşey yok ne güzelKendine anlatmak istemediklerimi başkasına anlatmak o kadar zor ki..tanımıyorum hicbirinizi, size karsi hicbir minnetim de olmamasi gerekirken, hayatım bütün dünyaya mahçup ediyor beni
Su ana kadar anlattıklarımi okudun sanıyorum dedigim gibi beni onceden seven biri vardi.. ben evlendim o da evlendi yıllar gecti birgün telefon caldi açtım bu kisi bana bir kaybımdan dolayi ulasti başsağlığı falan o an bu numarami nerden buldu diye dusunemedim o kadar uzgundum ki sonra bir iki derken bu ariyor bsyram seyran kandil mesaj cekiyor falan. . Kuskulanmadim degil ama kondyramadim.. yok oyle degildur adam iyi niyetli eskiden sevmus ama simdi oda evli bende diye düşünürken adam araya serpistirmeye başladı şöyle sevmiştim boyle yanmıştım diyee.. ben mesafe koydukcs geri cekildi ama sonra yine devam etti. Benim esimle anlasma çabalarından yoruldugum zamanlarda hep bu bana beni anlatiyor bana buyuk buyuk anlamlar yüklüyor bir arkadasimin akrabasi tabi herseyimi arastirmis beni izlemiş yillar önce düşüncelerimi yapimi iyi biliyor. . Ben o çöküntü lü donemimde bunlardan etkilendim sonra aylar boyu saatlerce konustuk telefondan msn den defslarca ayrılmak istedim pisman oldum telefonu değiştim ama hep buldu hep takintili bir halde yapıştı bana ben kurtulmak isterken esim bunu farketti ve buyuk bir tartisma oldu ben evden ayrildim sonra abimim yanina gittim.. niyetim ayrilmakti cünkü esimin yuzune bakamam bir daha diyordum. Sonra abim ve ailesi sadece telefon görüşmesi olduğu ve benim pismanligimi mesajlardan kurtulmaya çalıştığımı anladilar ve eşim beni sevdigi için çocuklarımız var diyerek beni affetti bu dort yil zehir oldu yeni yeni düzeliyor birseyler
Kimden?? anlamadim kusura bakmaNeden ayrılmıştınız?
Kimden?? anlamadim kusura bakma
Haklisin o yuzden burda anlatabildim zaten bu gece uzun zamandur aglayamadigim kadar agladim iyide geldi yeniden yasamis gibi oldum Allah kimseye yaşanmasınMahçup olacak bir şey yok aslında. Ben bii arkadaşımla paylaşamam gün olur kavga ederiz gider birine anlatır diye . Bi durum daha var " kimseye söyleme aramızda kalsın" cümlesi de hiç bi işe yaramıyor senin dert yandığın başkasını sır saklayan olarak görüp senin söylediğini ona anlatıyor bu böyle böyle derken bi bakıyosun sağır sultan bile duymuş. Ama burda öyle birşey yok ne güzel
Biz bekarken o beni uzaktan sevmis izlemis hayatima hep uzaktan da olsa taniklik etmiş istemeye geldiler ama ben ailemin istegi olmayınca tanimak bile istemedim.. sonrada hep baskalarindan beni sevdigini kacirmak bile istedigini duyardim.. sonra ikimizde evlendik karisi bile bbilirmis ben bunlari bilirdim ama birgün onun yüzünden basima bunları n gelecegine duysam bile insnmazdimEskisiyle bitme nedeni neydi, yarım kalmışlık duygusu olmasa aramasını, konuşmanızı daha kolay görmezden gelirsiniz diye düşündüm.
Ah canim cok sagol bir gunahsizin agzindan dua almak gibi bu benim icin lütfen benim icin iyi bir duada bulun bu gece.. beni yargilamadan dinlediğiniz icinde ayrica herkese tesekkürlereşinizle iyi olduğunuzu gördükçe sanki zamanla herkes daha farklı bakacaktır duruma..
babanız da belki eski mahcubiyeti eski kırgınlığı sineye çekip yine sizinle yakınlaşır..
çocuklarınız büyüdükçe durumlar daha iyi olur umarım..
bir hata çok şeye malolmuş.. çok üzüldüm..
Ah canim cok sagol bir gunahsizin agzindan dua almak gibi bu benim icin lütfen benim icin iyi bir duada bulun bu gece.. beni yargilamadan dinlediğiniz icinde ayrica herkese tesekkürler
Biz bekarken o beni uzaktan sevmis izlemis hayatima hep uzaktan da olsa taniklik etmiş istemeye geldiler ama ben ailemin istegi olmayınca tanimak bile istemedim.. sonrada hep baskalarindan beni sevdigini kacirmak bile istedigini duyardim.. sonra ikimizde evlendik karisi bile bbilirmis ben bunlari bilirdim ama birgün onun yüzünden basima bunları n gelecegine duysam bile insnmazdim
Cok haklisiniz bende bunu dusunurum zaman zaman bu hatayi yapmadan once yapnayacagimin garantisi yoktu ama simdi bu kadar pismanligin ve bedelin ardindan Allah in izniyle artik var..Ailenizin istememe sebebini bilemem, eşinizle evlendikten sonra sizi bu kadar tanıyan birinin aklınıza düşmüş olmasını talihsizliğiniz olarak gördüm gerçekten, yaptığınızı haklı çıkarmıyor ama anne-babanızın da eşinize karşı mahçubiyetlerinin biteceği, en azından alışacakları ve evlat sevgilerinin tekrar ağır basacağı bir gün gelecektir, bugün olmassa yarın. Zaman herşeyin ilacı. Eşiniz sizi onun kadar tanıyamamış olsa bile affedebilmiş, hiç hata yapmamaktansa, bir kez yapıp tekrarlamamak daha değerli. Umarım bu şansı iyi kullanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?