Kendimi dışlanmış yalnız hissediyorum :(

Heidi88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
37
11
18
36
Oncelikle merhaba benim sorunum eltilerimle ilgili aile binasinda oturuyoruz 3 elti bir kaynana ayni binadayiz.Diger iki eltim birbirleriyle cok samimi cancigerler birbirlerinin her seyini bilirler isleri olunca birbirinin isini yaparlar gelgelelim beni hep yok sayiyorlar yok gibi davraniyorlar bir isim olsa yada hasta olsam asla bana birsey yapmazlar mesela benden bi onceli eltim buyuk elti ben su isi yapicam dese aninda gider onun butun isine temizligine yardim eder ama ben mesela hamileyim okadar agir isler yaptim soyledimde su isi yapcam hic orali olmadilar bile ben yinede onlar in islerine gidip yardim ediyorum ve karsilikta bulamiyorum zaten bir araya gelseler bende orda olsam kesinlikle benle ilgilenmezler beraber oturup konusur gulerler hergun birbirinin evinde kahvalti ediyorlar beni birgun katmazlar daha neler neler var cok canim sıkılıyor kendimi cok yalniz dislanmis hissediyorum bu disaridanda bariz belli oluyor.Kayinvalide desen oda onlari seviyor surekli onlarda lafa gelincede sen yabanisin kimseye uymuyorsun diyor.okadar doluymki paylasmak istedim

Onlar yardım etmiyosa sende etme kimseye kendini sevdirmeye çalışma kendilerini bi halt sanırlar. Sende onlar gibi davran sana nasıl davranılıyosa öyle ne eksik ne fazla.
Gururlu ol ezilme

Karnın tok sırtın pek ve eşinle aran iyiyse,zaten derdin yok demektir.
Kimsenin de işini yapma ,yapıyorsan da karşılık bekleme.
Mesafe iyidir,yüz göz olmamak lazım.
Ya ister istemez ayni binada olup herseylerini gorunce rahatsiz oluyorum sıkıntı yapiyorum bazen esimde bana bu konuda baski yapiyor bak onlar ne kadar samimi sen niye uzak duruyorsun diye

Evliligin iyiyse gerisini bosver.Onlarla da aran iyi olmayiversin.Daha iyi zirt pirt gelmezler zaten dipdibesiniz.

Sende aynısı gibi davran saygını sevgini kaybetme ama onlar sana nasıl sınır çiziyorsa sende onlara çiz bence..Umursama zaten hamileymişsin doğum yapıcağın zaman da anneni getir yanına

Ya ister istemez ayni binada olup herseylerini gorunce rahatsiz oluyorum sıkıntı yapiyorum bazen esimde bana bu konuda baski yapiyor bak onlar ne kadar samimi sen niye uzak duruyorsun diye
Eşine kulak asma,senin de bir karakterin huyun var.
Bireysin,diğerlerine uymak mecburiyeti gibi bir durumun yok.
İstiyorsan her dediklerini yapmak zorundasın köle gibi.

Onlar yardım etmiyosa sende etme kimseye kendini sevdirmeye çalışma kendilerini bi halt sanırlar. Sende onlar gibi davran sana nasıl davranılıyosa öyle ne eksik ne fazla.
Gururlu ol ezilme
Umursamamaya calissamda elimde degil cok takiyorum kafama ister istemez hersey gözümün onunde oluyor bende mesafeli duruyorum bu sefer ben soguk kimseye uymayan kisi oluyorum herkesin gözünde

Etrafını arkadaşlarınla doldur. Siz de kimsiniz tavrını koymadıkça eğlenceleri olursunuz hüznünüzle. Takmayacaksınız.

Ayy eşim bana böyle diyecek inadıma samimi olmam

Etrafını arkadaşlarınla doldur. Siz de kimsiniz tavrını koymadıkça eğlenceleri olursunuz hüznünüzle. Takmayacaksınız.
Ya biraz eski kafali bi aile zaten kesinlikle kendi basina bi yere gidemezsin yok oyle arkadasmis evine cagiramazsin hele internete kesinlikle giremezsin gizli sakli boyle giriyorum iste

Siz son gelin misiniz ? Belki onlar önceden de tanışıyorlarsa siz yeni evli falansanız o Yüzden böyle davranıyor olabilirler son gelene yabancılık ama zamanla düzelir diye düşünüyorum düzelmezse bile hiç kafama takma bence çünkü mesafe her zaman için iyidir

Onlardan daha mı güzelsin? Kıskançlık olabilir mi?

Ben bu anlattığın konuda seni eltilerine göre daha avantajlı buldum neden dersen mesafe iyidir ve mesafeli davranman seni herzaman koruyacaktır ilerleyen zamanlarda.Ama sana yardıma gelmeyenlere yardıma gitmen yanlış bu konuyu da çözersen süper olacak.Dert etme onları derim ben.

Ya ne bileyim merhamet duygum agir basiyor mesela onlar hamileyken zor durumdalar diye yardim ediyordum yapmasam bile sanki kendimi suclu hissediyorum

Oylede iste insan sikintilarini paylasacagi zor zamanlarda yardima kosacak insan ariyor etrafinda ama hic onlardan yana bisey gormedim varsa yoksa ikisi var birbirlerine yapar gider gelirker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…