- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Cloudydreams
-
Darısı başına demesine takılmadım. Sadece durumu bile bile doğar doğmaz resmini atması ve bile bile üzdü sadece.Hassas olduğunuz için üzülüyorsunuz bence darısı başına kötü bişe demek değil ki
Zaten tek bir şeyle bu duruma gelmiyor insan.Gereksiz bir alinganlik oldugunu dusunmuyorum.. Cocugunuzun dogal yolla olmadigini tedavi dusundugunuzu biliyorsa size neden fotograf atiyor? Ustelik bebegin birinci dereceden akrabasi bile degilsiniz cok gereksiz bir hareket.. İnsan hassas oluyor sizi anliyorum icinizi ferah tutun gercekten art niyetle yapildiysa Allah buyuk goruyor..
İnsanlar yaralı parmağa şey etmeyi seviyorlar .Hassas oldugunuz için üzülmussunuz.biz de aynı durumdayız.bir insan bir defa söyler.ama çevremdeki insanlar her gördüğünde bizi çocuk yapın diye söylüyorlar.gerçekten çok yorucu bir yerden sonra insanın canı acıyor.
Cümleye takılmadım herşeyi bile bile doğar doğmaz resim atılmasına takıldım.Kötü bir şey dememiş ki ne desin? Biliyorlar mı hem normal yolla çocuk sahibi olamadığınızı?
Belkide öyle düşünüyorlardırÜzülme bende iki yıl sonra tüp bebekle anne oldum. İnsanlar 2 yıl gibi bir süreyi az görüyor normal görüyor sizin üzüleceginiz aklından bile geçmemiştir emin olun onlara göre taze evlisiniz
Amin, isteyen herkeze nasip etsin. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Yaşamayan kimse anlayamaz sizi. Ilk evladima doğum yaptığım sıra eşimin kuzeni de doğum yaptı aramızda 4 gün vardı. Ben erken doğum yaptığım için bebeğim kuvezde kaldı. Gece gündüz aglamaktan gözlerim siserdi o ise bana bebeğinin her halini yasatirdi deyim yerindeyse. Yok bebegimin ilk banyosu yok güzellik uykusu falaan filan. Kıskanıyor muydum hayır ama bende bebegimi kucağıma almak istiyordum. O yüzden abartiyorsunuz lafina aldirmayin. Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere de.
Sizi anliyorum benzer bir durumdan geciyorum. Ceken bilir derler ya.. Bana da surekli cocuk olsun diye baski yapiyor esimin ailesi.. Ben bir suru kadin hastaligi ile ugrasiyorum. Gecen hafta kurtaj oldum ama onlara soylemedim bile sirf bu yuzden.. Cevreden de cocuk bebek lafi duymak istemiyorum bu baski cok kotu..Zaten tek bir şeyle bu duruma gelmiyor insan.
Allah biliyor ya hamile kalanlara da dua ediyorum sağ sağlim sağlıkla kucaklarına alsınlar diye. Ama ben bekarkende evliykende hep bu tür şeylere dikkat ettim. Biri kırılır üzülür canı yanar diye. Kimsenin yanında ağlamıyorum diye üzülmediğim anlamına gelmiyor. Göze sokar gibi davranmasınlar yeter diyorum içimden.
Belki gereksiz abartı bulanlar olabilir ama hormonları vs insan bazen alt üst oluyo
Darısı başına demesine takılmadım. Sadece durumu bile bile doğar doğmaz resmini atması ve bile bile üzdü sadece.
Zaten görmeye gidicektim, hatta hastaneye gidicektik kız rahatsız olmasın dedim.
Amin insallahİnsanlar yaralı parmağa şey etmeyi seviyorlar .
Allah olmayan herkeze nasip etsin.
Valla atmasalardı üzülmezdim. Öyle de düşünmezdim.Hassas olduğunuz için alınmışsınız
Bebek fotoğrafı herkese atılır size atılma sa da siz alınırdınız
Benim nazarım değer diye bana göstermiyorlar sanırım diyerek
İnşallah en kısa zaman da sağlıkla hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz
Kendinizi bu kadar sıkıp üzmeyin
Herşey olacağına varır
Yakın arkadaşlarımdan böyle birşey görmedim Allaha şükür bebeği doğan da oldu. Bazı arkadaşlarımın çocuğunu inanın ki daha rahat seviyorum akrabalarımın çocuğundan çekinmedenBu hareketi bana en yakın arkadasım yapmıstı bıle bıle insanlar kendılerı mutlu oldugunda baskalarını ne kadar üzeceklerini hiç düşünmüyorlar malesef
Teşekkür ederim kuzeniniz için çok üzüldümSizin için dua edicem, yoğun stres altındasınız, o yuzden tahammülünüz azalmıştır, en yakınlarınız dışında kimseden çok hassas bi tavır beklemeyin, bu beklenti yorar sizi. Daha çok yeni hamileliğinin boş kese oldugunu öğrendiği için kürtaj olmak zorunda olan kuzenimle konuştum bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım bebek görmeye dayanamıyorum diye anlattı,muhtemelen ruh haliniz böyle hissettiriyor. Daha çok yeni evlisiniz ama zaman verin kendinize
Çok üzüldüm kurtajınız için. İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsınız. İnsanların sorularını ve umursamaz tavırlarını görünce paylaşmak bile istemiyor iyi yapmışsınız benceSizi anliyorum benzer bir durumdan geciyorum. Ceken bilir derler ya.. Bana da surekli cocuk olsun diye baski yapiyor esimin ailesi.. Ben bir suru kadin hastaligi ile ugrasiyorum. Gecen hafta kurtaj oldum ama onlara soylemedim bile sirf bu yuzden.. Cevreden de cocuk bebek lafi duymak istemiyorum bu baski cok kotu..
Gerçekten çok hassassınİz yorumumun sadece üst kısmına cevap vermişsiniz alttaki güzel dileklerimi yarım bırakıpValla atmasalardı üzülmezdim. Öyle de düşünmezdim.
Açıkcası gereksiz alınganlık yaptığımı düşünmüyorum genel olarak.
Beni severler biliyorum ama ne olursa olsun böyle şeyler karşı tarafın durumuna göre yapılmalıdır. Yeni doğan bebeğin herkese atıldığını da görmedim açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?