- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.931
- 133
- Konu Sahibi Cloudydreams
-
Son cümlenize katılıyorum. Ama evlenenler bekarlara watsaptan balayı resmi atmıyolardır heralde.Onlarda sevinmiş göndermiş,mutluluklarını paylaşmış.O an o kadar ince düşünmemiştir babane olma mutluluğundan bence.
Evlenemeyenlerde evlenenleremi art niyet arasın,bence tamamen duygusal bakmışsınız olaya.
Birde insanlar yaşamadığı acının tadını bilemez,ondan okadar ince düşünceli davranamaya bilirler.
Ben üzülmüyor mu dedim ? Durumu biliyor dedim.Atsa suc atmasa suc.
Ayinca yaraba tuz basdi
Atmasa sanki ben bebeği kiskanicam olur...
Siz alingansiniz.
Kadın yok ben x°e atmayim... onun olmuyor ici gider dese dahamı iyi sizce? Kadin zaten yedi el yabanci değil. Esinizin teyzesi...
Teyze anne yarisidir. Oda üzülüyordur yeğeninin durumuna
Olabilir. Normalde böyle tepkiler vermem üzülmem çok fazla ama gerginim sanırım.alinganlik doneminiz biraz erken baslamis. esinizin durumuna uzuldum Allah sifa versin
cevrenizdekiler sizin kadar hassas olamaz bu konuda. cunku her insana kendi yasadigi agir gelir.
bizde tup bebekle evlat sahibi olduk. 10 yil sonra. ve bu 10 yilda okadar cok sey duydumki anlatamam.heemde en yakinlarimdan.
keske kulaklarimi tikasaymisim o donem. kimse icin uzulmeye degmiyor.
kucuk bir tavsiye daha simdiden bu kadar yipratmayin kendinizi.
Hassas olduğunuz bir konu olduğu için alınmışsınız, yaşamayan anlamıyor maalesef hatta insanı fesatlıkla kötü niyetli olmakla kıskançlıkla bile suçluyorlar kafanızdan bu düşünceyi biraz uzaklaştırmaya çalışın ,kolay değil çok iyi bilirim ama imkansız da değil , inşallah en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz sevgiler...Merhabalar,
Mayısta 2 yıllık evli olacağım. Normal yolla çocuk sahibi olamıyoruz şuanda.
Tüp bebek için para biriktiriyoruz ve yazın sonu gibi tedaviye başlayacağız inşallah.
Genel olarak bir sorunum yok ama insanların düşüncesizlikleri beni bitiriyor resmen ve nedense günler sonra sonradan koyuyor ağır ağır.
Belki hassaslığımdan belkide hormonlarımdan bilmiyorum ama eşimin kuzeni hamileydi doğum yapmış ve kızın annesi yani eşimin teyzesi bebeğin resmini atmış doğduğu gün.
İşteydim yoğundum hayırlı olsun dedim darısı başına dedi ve konuşma bitti nedense sonraki gün acıttıkça acıttı.
Üzülür müyüm, canım yanar mı kimse düşünmüyo sevdiğim insanlardan soğuma durumuna geldim. İnsan hiç mi düşünmez durmu bile bile ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum. Kendimi durduramıyorum ağlama tutuyo. Üzgünüm yani kısacası..
Söylediğine alınmadım. Konu darısı başına vs demesi değil zaten konuyu okur musunuz lütfenBariz abartmışsınız. Onun yerine ne deseydi peki? Ne dese alınacak kadar hassaslaşmışsınız zaten.
Tedavi süresinde olduğumuzu vs herşeyi biliyorlar.akrarabalarin cocuk icin tedavi gordugunuzu biliyorlarmi ? eger bilmiyorlarsa belki istemediginizi dusunuyorlardir oyuzden yazmistir. Benim kuzenimde iki yillik evli onada herkes darisi basina diyor ama eger tedavi suresinde olsaydi belki boyle seyler sozlemezdik ...
Üzüldüğüm konu, başkasının çocuğunun olması, doğması değil. Sadece biraz anlayış bekliyorum. Bebeğin doğduktan sonraki resminin hemen bana atılması şart değildi mesela insan doğal olarak 5 tanesinde umursamayıp 1 tanesinde üzülüyor. Demek istediğim buAyrıca çocuğu sonradan olan bir kadın olarak yazıyorum her regl olduğumda yaşadığım üzüntü dışında kimsenin çocugu olmuş hamileymiş gibi hassas düşüncelere hiç dalmadım olursa benden mutlu insan olamazdı olmazsa da eşimle dünyayı gezip her yerde çalışacaktık bizi bağlayan bir şey olmayacaktı..bu kadar daraltmayın kendinizi akışına bırakın
eşinin teyzesinin sana atması çok saçmaMerhabalar,
Mayısta 2 yıllık evli olacağım. Normal yolla çocuk sahibi olamıyoruz şuanda.
Tüp bebek için para biriktiriyoruz ve yazın sonu gibi tedaviye başlayacağız inşallah.
Genel olarak bir sorunum yok ama insanların düşüncesizlikleri beni bitiriyor resmen ve nedense günler sonra sonradan koyuyor ağır ağır.
Belki hassaslığımdan belkide hormonlarımdan bilmiyorum ama eşimin kuzeni hamileydi doğum yapmış ve kızın annesi yani eşimin teyzesi bebeğin resmini atmış doğduğu gün.
İşteydim yoğundum hayırlı olsun dedim darısı başına dedi ve konuşma bitti nedense sonraki gün acıttıkça acıttı.
Üzülür müyüm, canım yanar mı kimse düşünmüyo sevdiğim insanlardan soğuma durumuna geldim. İnsan hiç mi düşünmez durmu bile bile ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum. Kendimi durduramıyorum ağlama tutuyo. Üzgünüm yani kısacası..
Allah size de sabır versin. Bir çok yorum geldi hepsine teşekkür ederim ama yaşayanlar ve yaşamayanların bakış açısı çok farklı.eşinin teyzesinin sana atması çok saçma
haklısın
hadi kardeşin olsa kendi kuzenın olsa neyse
insanların düşüncesizliklerine hiç üzülme
bizim de 4 yıldır olmuyor çocugumuz
ben cevreye düşünmuyorum cocuk sevmıyorum dıyorum
bana da ;
bir cocuk becerip de yapamadın
sen şimdi istemiyorsun ama ileride yasından dolayı hiç olmaz
çocuksuz evlilik aile sayılmaz
kocan da mı istemıyor aa ne rahat adammış
sen kaza ile de mi hamile kalamıyorsun , biz ikinci cocugu ayakta yapmışız düşünsene ( çok afedersin ) diyenler bile var..
hatta burada hep yazıyorum
kardesımın bebeği oldu 3 aylık suanda, hala oldum yani
bunun sevincini bile yasatmıyor insanlar
çünkü;
aaa aranızda 6 yaş var biz önce senden bekliyorduk
onlara söyle de ıkıncıyı yapıp sana versınler senın doguracagın yok
bir gece gözünü karart korunma baktın hamilesin diyenler bile duydum.
ben de üzülüyorum ama elimizden gelen birşey yok ne yapalım
bir insan evliyse ve çocugu yoksa cocuk konusu dahi eilmemeli
ya olmuyordur ya da evliliği mutsuzdur
ama toplumumuzda ; çocuksuz kadına yarım kadın, çocuksuz evliliğe yarım evlilik olarak baktıkları için malesef bu durumları yaşıyoruz.
3 çocuklu olup kocadan dayak yemek daha iyi birsey mesela
en azından çocugun var
üzülme , allah inşallah verir kısa zamanda
Ben iki olumsuz aşılama oldum yazınAllah size de sabır versin. Bir çok yorum geldi hepsine teşekkür ederim ama yaşayanlar ve yaşamayanların bakış açısı çok farklı.
İnsan sürekli birşey söylenmesinden kendini bulamıyor.
Ne kadar takmıyorum da desen birşeylere sıkılıyorsun sonunda.
Allah bizlere de bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?