- 21 Mart 2017
- 455
- 225
- 53
- 32
- Konu Sahibi Cloudydreams
-
abartiyorsunuzMerhabalar,
Mayısta 2 yıllık evli olacağım. Normal yolla çocuk sahibi olamıyoruz şuanda.
Tüp bebek için para biriktiriyoruz ve yazın sonu gibi tedaviye başlayacağız inşallah.
Genel olarak bir sorunum yok ama insanların düşüncesizlikleri beni bitiriyor resmen ve nedense günler sonra sonradan koyuyor ağır ağır.
Belki hassaslığımdan belkide hormonlarımdan bilmiyorum ama eşimin kuzeni hamileydi doğum yapmış ve kızın annesi yani eşimin teyzesi bebeğin resmini atmış doğduğu gün.
İşteydim yoğundum hayırlı olsun dedim darısı başına dedi ve konuşma bitti nedense sonraki gün acıttıkça acıttı.
Üzülür müyüm, canım yanar mı kimse düşünmüyo sevdiğim insanlardan soğuma durumuna geldim. İnsan hiç mi düşünmez durmu bile bile ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum. Kendimi durduramıyorum ağlama tutuyo. Üzgünüm yani kısacası..
Son yazdığımı okuyun isterseniz ona göre karar verin. Ben söze takılmadım zaten. İnsanların mutluluğu ile mutsuz olacak bir kişilik değilim ama bazen hormonlar ağır basıyo zaten zaten bir yaran var tuz olmuş gibi olabiliyor. Zaten hassas olduğum içinde olabilir demiştim.abartiyorsunuz
Darısı başına kısmına takılmadım ki zatenKötü bir şey dememiş ki ne desin? Biliyorlar mı hem normal yolla çocuk sahibi olamadığınızı?
TeşekkürlerSen hassassın ya belki ondan olmuştur...
Ama tahmin edebiliyorum çevrendeki baskılarında payı büyüktür bu hassalığına. Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?