Kendimi Durduramıyorum

Haklısın. Eşinin teyzesi neden sana torununun fotoğrafını atar? Haydi attı diyelim, senin çocuk sahibi olmak için çaba gösterdiğini ve üzülebileceğini bilmez mi? Bence bilir, bal gibi anlar ama insanlar sevinçlerini paylaşırken bonkör davranır. Vicdanen pek sorumluluk hisstmezler. Teyzen de o çeşitten. Bu arada darısı başına kadar ikiyüzlü de bir söz yok. Söyle kurtul cinsi. “Kızım mutluluğumu seninle paylaşmak istedim, umarım sizler de evlat sahibi olursunuz, o günleri göreceğiz inşallah” dese, yeğeninin eşini de mutlu etse, ümit verse, incileri mi dökülür? “darısı başına” deyip bırakmış sohbeti, ben de ayar olurum. İyi niyetli bulmadım.

Söylediğine alınmadım. Konu darısı başına vs demesi değil zaten konuyu okur musunuz lütfen

ama zaten istiyorsunuz o da darısı başına demiş

mesela yaşınız büyük olsa boşanma aşamasında olsanız vs kötü niyet arayın da siz zaten çocuk istiyorsunuz o da darısı başına demiş

belki seneye bu zamanlarda sizin bebeğin fotosu atılır telefondan telefona

sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın bebeğinizi

bu süreçler yıpratıcı ama ne olur kendinizi en az gerginlikle kurtarmaya çalışın zira stres cidden olumsuz bir etken

Bence de hassas davramissiniz, size kotu bir sey denmemis. Bir de tersi olsaydi yani bebegin dogumunu fotosunu sizden gizleselerdi emin olun cok daha fazla bozulurdunuz ki ben yasadim bu durumu ve hamile oldugumu ilk ogrendigimde gidip benim gibi bebek sahibi olmak isteyipte olamayan bir arkadasimla paylastim, birlikte mutlu olduk. Bebek haberi bu mutlu olun, saglikli olmasini dileyin, kendinizinde isteyen herkesinde saglikli bebisleri olmasini dileyin, dusunmeyin oyle...

Teyze büyük olasılıkla o anın verdiği mutlulukla telefon rehberinde ki herkese gönderdi fotoğrafı,sonrasında siz arayınca farketti ve Allah sana da nasip etsin dedi.Bile isteye yapmamıştır inan.İnsanoglu bazen basireti bağlanıyor .Birkac sene önce minibusteyiz.Yanima bebegini 1.yas gününden birkaç gün once kaybetmiş bir arkadaş oturdu. Minubuse başka bir arkadaşım bindi.Once bana bebigimi sordu.İyi dedim gecistirdim.Sonra o arkadasa bebegini sordu ve " Ölüm gibi birşey oldu ama hiç kimse ölmedi" dizesi var ya o gerçekleşti.Bos bulunup soran arkadasin yuzunu an an gördüm.Mahvoldu,hatta sendeledi ....Bebegini kaybetmiş arkadaş mahvoldu....Ben mahvoldum

Üzüldüm. Evet istemeden de böyle şeyler olabiliyor

Allah iki kucağınıza ,iki cadı versin!! Burda konu açın; biri saçımı çekiyor,biri elimi ısırıyor ben napicam diye.

Kimseye belli etmemiş olmanızı takdir ettim ben derdimi paylasmakmiçin 2 kişiye anlattım ama fark ediyorum ki sagolsunlar benı soranlara onlar durumumu anlatıo yada bi ortamda konu olunca hemen saka olarak konuya gırıp dokulduler bende öğrendim bişey varsa sadece kendıne anlatacaksın kimse agzını tutamıo

bir iki yakın arkadasım biliyor konuyu
bir de annem biliyor
baska kımseye soylemedım
çünkü bu sefer acıyarak bakacaklar:)

Söylediğine alınmadım. Konu darısı başına vs demesi değil zaten konuyu okur musunuz lütfen
Okudum tekrar ne sorun foto atması mı? E o da mutlu hevesli paylaşmak istemiş çok normal. Atmasa bu sefer de atmadı kıskanıyo çocuğunu derdiniz eminim. Umarım en kısa zamanda sizin de bir bebeğiniz olur vesveselerden kurtulursunuz.

Siz hasta falan değilsiniz ki neden sizin kötü bir durumda olduğunuzu düşünüp kendisini dizginleyecek..Bence sevincini paylaşmaktan öte bir durum yok ortada..Sizin algınız hassas sadece bu kadar.İnsanlara negatif hisler geliştirirseniz olacak işi de olmaz hale getirirsiniz..Onların yerine sevinmeyi deneyin,Güzel düşünün güzel olsun.Onların çocuğunun olması sizin bebeğinizin olmasına engel değil ve onlar çocuk sahibi oldu diye suç işlemediler..Bu kötü algıdan kurtulun lütfen,beyninizi olumsuz koşullamayın.Bilakis sevinçlerini candan şekilde paylaşın size dönüşü eminim güzel olacaktır..

yazdıklarınız için teşekkürler. Ama konunun sadece başını okudunuz sanırım

Benim sürekli görüştüğüm kişiler değil bunun nesi normal ? Yani her mutluluğunu paylaşıyodu da ben bi tek ona mı alındım yapmayın Allah aşkına

Darısı başına bana da gıcık geliyor itici geliyor. İçinden yap duanı hep gizli yapmak daha makbulmuş. Yok ben o cümleyi sevemedimm sizin gibi.
Bu arada sağlıkla alın kucağınıza.

Atmasa gerçekten öyle düşünmezdim. Sürekli gebeliğinde ne zaman doğacak diye arayıp sorduğum arkadaşlarım attılar hatta muaynelerine kontrollerine gittim ama ortada böyle bir durum yok. Denk geldikçe görüşülmesine ragmen böyle bişeyi hoş karşılamamış olmam durumum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…