- Konu Sahibi Cloudydreams
-
Söylediğine alınmadım. Konu darısı başına vs demesi değil zaten konuyu okur musunuz lütfen
Ama ben öyle söyleyenlerden değilim.abartmışsınız. çünkü söylemeyince de nazarım değer benim olmuya ya ondan demiyorlar diyenlerle dolu bu forum.
İnşallah tüp bebek denemenizde bebeğinize kavuşursunuz bizde yazın tüp bebeğe başlayacağız
Üzüldüm. Evet istemeden de böyle şeyler olabiliyorTeyze büyük olasılıkla o anın verdiği mutlulukla telefon rehberinde ki herkese gönderdi fotoğrafı,sonrasında siz arayınca farketti ve Allah sana da nasip etsin dedi.Bile isteye yapmamıştır inan.İnsanoglu bazen basireti bağlanıyor .Birkac sene önce minibusteyiz.Yanima bebegini 1.yas gününden birkaç gün once kaybetmiş bir arkadaş oturdu. Minubuse başka bir arkadaşım bindi.Once bana bebigimi sordu.İyi dedim gecistirdim.Sonra o arkadasa bebegini sordu ve " Ölüm gibi birşey oldu ama hiç kimse ölmedi" dizesi var ya o gerçekleşti.Bos bulunup soran arkadasin yuzunu an an gördüm.Mahvoldu,hatta sendeledi ....Bebegini kaybetmiş arkadaş mahvoldu....Ben mahvoldum
Kimseye belli etmemiş olmanızı takdir ettim ben derdimi paylasmakmiçin 2 kişiye anlattım ama fark ediyorum ki sagolsunlar benı soranlara onlar durumumu anlatıo yada bi ortamda konu olunca hemen saka olarak konuya gırıp dokulduler bende öğrendim bişey varsa sadece kendıne anlatacaksın kimse agzını tutamıoeşinin teyzesinin sana atması çok saçma
haklısın
hadi kardeşin olsa kendi kuzenın olsa neyse
insanların düşüncesizliklerine hiç üzülme
bizim de 4 yıldır olmuyor çocugumuz
ben cevreye düşünmuyorum cocuk sevmıyorum dıyorum
bana da ;
bir cocuk becerip de yapamadın
sen şimdi istemiyorsun ama ileride yasından dolayı hiç olmaz
çocuksuz evlilik aile sayılmaz
kocan da mı istemıyor aa ne rahat adammış
sen kaza ile de mi hamile kalamıyorsun , biz ikinci cocugu ayakta yapmışız düşünsene ( çok afedersin ) diyenler bile var..
hatta burada hep yazıyorum
kardesımın bebeği oldu 3 aylık suanda, hala oldum yani
bunun sevincini bile yasatmıyor insanlar
çünkü;
aaa aranızda 6 yaş var biz önce senden bekliyorduk
onlara söyle de ıkıncıyı yapıp sana versınler senın doguracagın yok
bir gece gözünü karart korunma baktın hamilesin diyenler bile duydum.
ben de üzülüyorum ama elimizden gelen birşey yok ne yapalım
bir insan evliyse ve çocugu yoksa cocuk konusu dahi eilmemeli
ya olmuyordur ya da evliliği mutsuzdur
ama toplumumuzda ; çocuksuz kadına yarım kadın, çocuksuz evliliğe yarım evlilik olarak baktıkları için malesef bu durumları yaşıyoruz.
3 çocuklu olup kocadan dayak yemek daha iyi birsey mesela
en azından çocugun var
üzülme , allah inşallah verir kısa zamanda
bir iki yakın arkadasım biliyor konuyuKimseye belli etmemiş olmanızı takdir ettim ben derdimi paylasmakmiçin 2 kişiye anlattım ama fark ediyorum ki sagolsunlar benı soranlara onlar durumumu anlatıo yada bi ortamda konu olunca hemen saka olarak konuya gırıp dokulduler bende öğrendim bişey varsa sadece kendıne anlatacaksın kimse agzını tutamıo
Ama ben öyle söyleyenlerden değilim.
Okudum tekrar ne sorun foto atması mı? E o da mutlu hevesli paylaşmak istemiş çok normal. Atmasa bu sefer de atmadı kıskanıyo çocuğunu derdiniz eminim. Umarım en kısa zamanda sizin de bir bebeğiniz olur vesveselerden kurtulursunuz.Söylediğine alınmadım. Konu darısı başına vs demesi değil zaten konuyu okur musunuz lütfen
İnşallahAllah iki kucağınıza ,iki cadı versin!! Burda konu açın; biri saçımı çekiyor,biri elimi ısırıyor ben napicam diye.
yazdıklarınız için teşekkürler. Ama konunun sadece başını okudunuz sanırımSiz hasta falan değilsiniz ki neden sizin kötü bir durumda olduğunuzu düşünüp kendisini dizginleyecek..Bence sevincini paylaşmaktan öte bir durum yok ortada..Sizin algınız hassas sadece bu kadar.İnsanlara negatif hisler geliştirirseniz olacak işi de olmaz hale getirirsiniz..Onların yerine sevinmeyi deneyin,Güzel düşünün güzel olsun.Onların çocuğunun olması sizin bebeğinizin olmasına engel değil ve onlar çocuk sahibi oldu diye suç işlemediler..Bu kötü algıdan kurtulun lütfen,beyninizi olumsuz koşullamayın.Bilakis sevinçlerini candan şekilde paylaşın size dönüşü eminim güzel olacaktır..
Benim sürekli görüştüğüm kişiler değil bunun nesi normal ? Yani her mutluluğunu paylaşıyodu da ben bi tek ona mı alındım yapmayın Allah aşkınaOkudum tekrar ne sorun foto atması mı? E o da mutlu hevesli paylaşmak istemiş çok normal. Atmasa bu sefer de atmadı kıskanıyo çocuğunu derdiniz eminim. Umarım en kısa zamanda sizin de bir bebeğiniz olur vesveselerden kurtulursunuz.
Darısı başına bana da gıcık geliyor itici geliyor. İçinden yap duanı hep gizli yapmak daha makbulmuş. Yok ben o cümleyi sevemedimm sizin gibi.Sevincini paylaşmak istemiş. Anlıyorum. Darısı başına sözünden ben de nefret ederdim. Şu an hamileyim ve hiçbir şekilde kimseye darısı başına demiyorum. Sadece gizli dua ederken diyorum.
Üzülmeyin. Allah hayırlısını versin.
Atmasa gerçekten öyle düşünmezdim. Sürekli gebeliğinde ne zaman doğacak diye arayıp sorduğum arkadaşlarım attılar hatta muaynelerine kontrollerine gittim ama ortada böyle bir durum yok. Denk geldikçe görüşülmesine ragmen böyle bişeyi hoş karşılamamış olmam durumum sadece.Okudum tekrar ne sorun foto atması mı? E o da mutlu hevesli paylaşmak istemiş çok normal. Atmasa bu sefer de atmadı kıskanıyo çocuğunu derdiniz eminim. Umarım en kısa zamanda sizin de bir bebeğiniz olur vesveselerden kurtulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?