- 12 Eylül 2015
- 70
- 21
- 38
- Konu Sahibi neleroluyorburada
-
Emek verdiğiniz insanları özenle secin. Sorun. Sizde degil, digerlerinde. Sadece suna dikkat edin: Fazla empati gösteren insanlar kolayca başkalar tarafından kullanılabilir, heleki ilişkilerde
Herseye mudehale etme seyirci ol
Zorunlu iyi olma
Prensipli ve kendin ol.
Sevilmemekten yanlis anlasilmaktan korkma herkes işine geleni anlar zaten.
Niye kendinizi bu kadar yoruyorsunuz degermiki o zaman maskelerinizi çıkartın oldugunuz gibi davranın kimse o beni kırmadı incitmedi demez
Bende eskiden böyleydim...bende yari yarıya gecti ... o kişiler sen bunlari yapsanda yapmasanda seni sevmez ...arkandan iyi mi konuşuyorlar sanıyorsun ? Iyi niyetini kullaniyorlar ... sana tavsiyem kendi istediklerini yap başkalarininkini degil...ben isirani bende isirmaya basladim rezil ediyorum ... bazi yerlerde hala sussamda yakında onu da aşacagim ..kimse seni umursamiyor . Ignele geç
Eski ben, kazık yedikçe akıllandım, çoğu kişiyi sildim hayatımdan, yeni girenlere de öyle çok tolerans göstermiyorum, bunu ilk baştan bildikleri için de kendileri seçiyor kalmayı ya da gitmeyi.
Çok sevdiğim bir söz var, her gün aklımdan geçer;
"Bıyık büküle büküle kaytan, insan s...le s...le şeytan olur! "
Bukadar olumlu olup alttan alma.
Neyapan yapsın. İnsanların yaşam koçu olmayı birak, sadece yipranirsin başka birşey değil.
İnan bana açık olup gerektiğinde sôzunü sakinmazsan daha çok kıymetin bilinir.
ben de çok kazık yedim ama o büyük değişim olmuyor bi türlü. sevdiğim insanlara kıyamıyorum aptal gibi.
dişinizi çıkarmayı nasıl başardınız?
evet fazla empati yapıyorum. ve inanır mısınız bi kez bile bu inceliklerim övülmüş değil
kesinlikle öyle olmak istiyorum ama sanki insanalr çok kırılırmış gibi birini bile isteye üzmek istemiyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?