Kendimi Enayi Gibi Hissediyorum Hayır Hayır ENAYİYİM

bi süre sonra görev gibi oluyor iyilik de..

Ne zaman ki insanlar için değil de kendiniz için yaşarsanız o zaman geçer

Bunu bu kadar net söylememin sebebi birçoğunu benim de yapmam

Kırıldığımı bile belli edemeyen bir insandım sırf karşımdaki üzülmesin diye

İnsanlara değer vermekten onları hoşnut edeceğim diye uğraşmaktan kendimi hiçe saymışım.
Herkesin anında hanında oldum ama yeri geldi çok ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmasını istediğim arkadaşlarım olmadı.

Ne oldu bilmiyorum ama sonra değiştim kimseye minnet etmedim ve gerçekten dostluğuna inandığım birkaç kişi var az ve öz olsun dedim

Psikologa git ona anlat daha iyi yol gösterir.

Insanlarin a......s.......san kiymetlisin cok ozur dilerim vallahi oyle.esine cocuguna arkadasina ailene cevrende ki herkese bir kirmizi cizgi koymak sart.yani 38 yasima geldim hayat bana bunu ogretti.kimseye ama kimseye cok yuz vermemek lazim.kendini sev kendini fark et.yas ilerleyince insan kendinin farkina variyormus.bu bencillikle karistirilmasin veya ego fazlaligi.ikisi de degil.farkindalik.size ters geliyorsa silip atin.birakin yanliz kalin en guzeli vallahi.cikarci menfaatci dost olacsksa olmayiversin nolmus.

bende oyleyım ama sanırım artık yavaşta olsa yontuyorum kendımı.onlar kımkı dıyorum şimdilerde ve evet zorlarına gıdıyor artık cevabı yapıştırınca.enayılğimize alışmışlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…