Kendimi Enayi Gibi Hissediyorum Hayır Hayır ENAYİYİM

Haklısınız ama bunlar niyetinden şüphe etmediğim kötü günde yanımda olan iyi insanlar. Sadece bilirsiniz işte ben onlar için kolay olmaya başladım alıştırdığım için, sadece onlarla olan ilişkime çeki düzen vermek istiyorum.

Aynı ben canim.bu yüzden çok yiprandim böyle olmaktan vazgecmek lazim çünkü kimse degmiyor malesef

Bu insanlar beni seviyor. İlişkimi kestiğim insanlar peşimden hep çok koşmuştur hep iyi konuşmuşlardır arkamdan. ben de onları seviyorum ama bana eskisi gibi rahat olmasınlar istiyorum saygı duysunlar istiyorum.

Mesela biri yanımda yemek yapamadım bugün hastaydı m desin ben hemen yemek yapip vermezsem kendimi değişik hissediyorum.yanimda bisey konusulsun bende var verim ben yaparim.cok benziyoruz ama ben bu güne kadar hep yiprandim canim bundan sonraki hayatimda yapmamaya soz verdim bakalim sozumde durabilecekmiyim

Bu insanlar beni seviyor. İlişkimi kestiğim insanlar peşimden hep çok koşmuştur hep iyi konuşmuşlardır arkamdan. ben de onları seviyorum ama bana eskisi gibi rahat olmasınlar istiyorum saygı duysunlar istiyorum.

Iyide siz susuyorsunuz diye seviyorlar ..birde hayir demeyi deneyin .. yardima cagirin , tersleyin bakalim ne olacak ..kaptanin ustaligi sakin sularda belli olmaz

düşmanın varmı demişler, iyilik yapmadımki düşmanım olsun demiş...kimseye hak ettiğinden fazla davranmıyorum...gerektiğinde hayır demeyi biliyorum, kimse beni iyi bilsin diye özel bir kaygım yok. Seven; olduğum gibi sever, sevmeyende sevmez, hiç sorun değil...Ben nasıl başkalarını olduğu gibi kabul ediyorsam, onlarda beni öyle kabul etsin..kimseye iylik yapmak için koşturmuyorum, denk gelirse yaparım, gelmezsede kendimi parçalamam..Aşırı samimi olduğum kimsede yok, olmakta istemem...Aşırı fedakarlık yapsaydımda, karşılığını beklemezdim.(çünkü bu, kendi seçimim olurdu)

Ben de verdim :) pekiştirmek için de konu açtım

olduğum gibi olursam sevilmez çekilmez bir insan olurmuşum gibi geliyo hep galiba
İster sevsinler ister sevmesinler bırakın kendinizi yormayı inaninki kimse böyle ince düşünmüyo senin kırmadıkların paramparça ediyo seni tecrübeye sabit yıllar geçince bunların hepsi hastalık olarak döner size ve iyi insanları bile çekemez hale gelirsiniz

İnsanlar size kötü davrandıkça aman yanlış anlamasınlar kafasında aşırı empati yapınca bu bir kısır döngü oluyor.
Sizi suistimal edenlere dur demesini bilmelisiniz.
Bencil olun demiyorum ama insanlara belli limitler koyun onların geçince dur bakalım diyebilmeniz lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle öyle ve yeni insanlarla tanışmak istemiyorum hep aynı şeyi yaşıyorum diye..

ya aslında bazı konulrda yapıyorum. ama sınırlarım o kadar garip karşılanıyor ki kendimi kötü hissediyorum. gereksiz şeyler yüzünden onlara hayır diyomuşum gibi. önce hayır dediğime sonra evet dediğim çok oldu kırmamak adına. o yüzden kendimi tanıyamıyorum ben kimim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…