Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar kendimi iyice enayi gibi hissetmeye basladim..

birileriyle ne zaman birseyler icmeye yada birseyler yapmaya gitsem para hep benden cikiyor..

niye böyle oluyor anlamiyorum.. =(

Benim bir arkadaşım da hemen adisyonu kapar koşar. kaç kişiden azar yedi bu konuda hala farkında olmadan durun ben öderim, benimki bozuk değil diyip bütün hesabı öder, veririz almaz sonra da siz ödersiniz der ama o sonralar çok nadir gelir.
bence en güzeli herkesin kendi hesabını ödemesi,kimse kimseye yük olmaz böylece.

Son düzenleme:
hiç öyle münasebetsiz arkadaşım olmadığından bilmiyorum ama ne zaman arkadaşlarla toplu çıksak hesaba atlayan ve ödeyen enayi bir kocam mevcut.

kizlar kendimi iyice enayi gibi hissetmeye basladim..

birileriyle ne zaman birseyler icmeye yada birseyler yapmaya gitsem para hep benden cikiyor..

niye böyle oluyor anlamiyorum.. =(

canım şakayla karışık alman usülü dersin
sende karun değilsin herhalde, her seferinde hesapları ödücek

Benim bir arkadaşım da hemen adisyonu kapar koşar. kaç kişiden azar yedi bu konuda hala farkında olmadan durun ben öderim, benimki bozuk değil diyip bütün hesabı öder, veririz almaz sonra da siz ödersiniz der ama o sonralar çok nadir gelir.
bence en güzeli herkesin kendi hesabını ödemesi,kimse kimseye yük olmaz böylece.

iyide hesap gelidiginde hepsi bön bön birbirine bakiyor..herkes kendi hesabini ödese yok.. bende cekinirim para konusunda.. o ortamdan skilirm ok ben ödeym derim kimse gikini cikarmaz.. ama bu istisnasis hep böyle olmustur..

ha bu arada eski sevgilimlin sadece 1 kahevsini icmek nasip oldu, 1bucuk yillik bir beraberlikte.. ya herkes kendi öderdi yada benden cikardi.. birazda kendi sucum galiba.. rahat edemiyorum :50:

arkadaşlarınla arkadaşlığını bir daha gözden geçir bence. buna arkadaşlık denmez çünkü yani bir gün sen ödersin bir gün başkası bu işler böyle olmalı kimse sokakta bulmuyor parayı. yada bu arkadaşlarla dışarı çıkmayın tavır alın belki anlarlar.

iyide hesap gelidiginde hepsi bön bön birbirine bakiyor..herkes kendi hesabini ödese yok.. bende cekinirim para konusunda.. o ortamdan skilirm ok ben ödeym derim kimse gikini cikarmaz.. ama bu istisnasis hep böyle olmustur..

ha bu arada eski sevgilimlin sadece 1 kahevsini icmek nasip oldu, 1bucuk yillik bir beraberlikte.. ya herkes kendi öderdi yada benden cikardi.. birazda kendi sucum galiba.. rahat edemiyorum :50:

olabilir herkes bön bön bakarken, haydi kızlar çıkın paraları diye esprili söylersin, sadece 5 lira çıkarırsın cebinden örnek veriyorum, göstere göstere
kahven 5 liraysa mesela

o zaman hesaba ben ödeyeyim diye değil de bir bakayım adisyona benimki ne kadar tutuyor diyerek bakın. başka türlü olmaz çünkü kimse de tutup bizim hesabı neden ödemedi diye ayıplamaz, kırılmaz.
valla oralara ödediğiniz paralarda en az bi çeyrek altın yapardınız :9:

olabilir herkes bön bön bakarken, haydi kızlar çıkın paraları diye esprili söylersin, sadece 5 lira çıkarırsın cebinden örnek veriyorum, göstere göstere
kahven 5 liraysa mesela

iste dogru diyorsunda keske böyle seylere gerek olmasa..para konusundan oldum olasi nefret etmisimdir :50:

o zaman hesaba ben ödeyeyim diye değil de bir bakayım adisyona benimki ne kadar tutuyor diyerek bakın. başka türlü olmaz çünkü kimse de tutup bizim hesabı neden ödemedi diye ayıplamaz, kırılmaz.
valla oralara ödediğiniz paralarda en az bi çeyrek altın yapardınız :9:

ya alistirdim ben herkesi böyle.. yani onlarda sanirim yola öyle cikiyolar.. akillarina gelmiyor kendilerinkini ödemek..

para hesabi yapmaya yapmaya bu hale geldim..cüzdanda param kalmadi =/

herkes bön bön bakıyorsa sen öde paranı çık onlar bakışsın dursun sana güvenipmi çıkmışlar allah allah :ssz::ssz::ssz:

sizin arkadaş çevrenizden de kaynaklanıyor bence çünü bu işler sırayla olur mesela ben yemegi ısmarlarım oda tatlıyı yani arkadaşlarım der tatlıyıda ben ısmarlayım yada sen yemekleri ısmarlardım çok güzel film var biletler benden derler tabbi bende aynı şekilde davranırım insanlar ufak hesapların peşine düşüp sömürme modundalar bence arkadaşlarınız gerçekten iyi arkadaşlar mı bir sorgulayın derim

herkes bön bön bakıyorsa sen öde paranı çık onlar bakışsın dursun sana güvenipmi çıkmışlar allah allah :ssz::ssz::ssz:

hahah öyle birsy yapsam ne komik olur.. yani acik acik bekleniyor benim ödemem yada ben öyle hissediyorum..

diyorum ya alistirdim ben herkesi böyle..

annem babam neyse..onlar büyüttü besledi beni onlar icin para hesabi asla yapmam ama milletin parasini ödemekte artik bir saatden sonra koymaya basladi acikcasi..

hiç öyle münasebetsiz arkadaşım olmadığından bilmiyorum ama ne zaman arkadaşlarla toplu çıksak hesaba atlayan ve ödeyen enayi bir kocam mevcut.
Benimkide öyledir:31:

Canım bir yere otrumadan önce artık az harcıycam ya zaten yanımada artık (missal ) 10 tl alıyorum de bakalım :34: ona göre ye iç sende hesap gelince Pamuk eller cebe beyler alman usülü yok arıtk benide yediniz be de geç :24:

Ama siz '' n'yapayım ben böyleyim '' dedikçe böyle kalmaya kendinizi mahkum edersiniz.

'' Aaaa cüzdanımı unutmuşum '' deyin birgün; bön bön bakarken iyice dumur olsunlar....

Korkarım sonunuz bulaşıkhane olmaz tabii:ssz:

Back
X