Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım

eski sevgilimide öyle alistirdim ben.. az kullanmadi beni maddi yönden..

hatta arabasinin tekerini degistirecekti, param cikismadi bende sevgilm bana destek olur diye düsündüm dye sms gelmisti birgün..

=(

hatta arabasinin tekerini degistirecekti, param cikismadi bende sevgilm bana destek olur diye düsündüm dye sms gelmisti birgün..

=(

Destek adı altında sömürme..
Kibarca da destek..! :ssz:
Erkekler artık ayrı bir sorun zaten, eskiden fakir ama gururlu oglan vardı, simdi kısa yoldan köseyi dönenler var, nerde beles oraya yerles diyenler var.. Var oglu var..

yeni bir iliskiye baslarsam ayni hatalari yapmamaya özen göstercem..cünkü bir zaman sonra anlamiyorsun seni gercektenmi seviyor yoksa paran mi tatli geliyor..

1degil 2degil nereye kadar yani-??

yeni bir iliskiye baslarsam ayni hatalari yapmamaya özen göstercem..cünkü bir zaman sonra anlamiyorsun seni gercektenmi seviyor yoksa paran mi tatli geliyor..

1degil 2degil nereye kadar yani-??

=(

..................................................

Son düzenleme:
esmerim eger sen bu basit olayın üstesinden gelip hatandan ders cıkaramıyorsan hayatta hiç basarılı olamazsın,her zaman ezilirsin
hesap gelince bu laflarımı hatırla sana gaz olsun

gecende bir arkadasımla bulustuk,arkadasımın yanında baska bir kız varmıs, arkadasım tel actı canım su marka sigara alabilirmisin arkadasıma dedi ok dedim aldım geldim,ama kızı hiç tanımıyorum paketi verdim insan bir para uzatır dimi yok kız umursamadı bile,tsk bile zorla etti,haram olsun dedim bende, tanımam etmem, millette utanma yok ama bir daha o kıza değil sigara çöp vermem,kimse kolay para kazanmıyor

Bu tür sorunları önlemek için önerim bozuk para taşımanız ve devamlı nakit ödemeniz herşeyi ..........

şöyleki benim cüzdanımda gizli bir yere durur 50 ve üzeri nakit para,normal bölümde 20 ,10 ,5 ve madeni topamı 60 ı geçmez ama ...........

kredi kartı borcum başımı aştı,limitim yok diye her yerde dertlenin ,bluz felan beğenin alamıyacam ama deyin ,ilk başta bende utandım ama kesin çözüm ....

Bu konuda çok tecrübeliyim ,eski nişanlım ,birçok arkadaşım ve kardeşim yiyicidir ,yemeyi fekat hesap ödemeyi sevmezler ....

:17:

Bu tür sorunları önlemek için önerim bozuk para taşımanız ve devamlı nakit ödemeniz herşeyi ..........

şöyleki benim cüzdanımda gizli bir yere durur 50 ve üzeri nakit para,normal bölümde 20 ,10 ,5 ve madeni topamı 60 ı geçmez ama ...........

kredi kartı borcum başımı aştı,limitim yok diye her yerde dertlenin ,bluz felan beğenin alamıyacam ama deyin ,ilk başta bende utandım ama kesin çözüm ....

Bu konuda çok tecrübeliyim ,eski nişanlım ,birçok arkadaşım ve kardeşim yiyicidir ,yemeyi fekat hesap ödemeyi sevmezler ....

:17:

ozaman size gecmis olsun diyor ve darisi basima diyede ekliyorum.. :31:

bence seninle birşey içmeye gidenler senin yumuşak başlı olduklarını biliyor çoğu insan sinsi arkadaşlarını sen seç onlar seni seçmesin , bu parasız veya art niyetli kişiler , çok sosyal ve lafbaz oluyorlar , sen onların ahlakını değerlendir , iyi niyetli insan başkasını kullanmaz , özellikle şehir rtamı sanırım daha acımasız bu konuda

Aslında sorun bizden kaynaklanıyor. Bende bekarlığımda öyleydim biyerde bişey yerdik hemen hesaba saldırıp öderdim. canım bişey çekse kendimle birlikte yanımdakilerede alırdım. Bi süre sonra yemek sonu gelen hesaba kimse el sürmemeye başladı bakıyodum kimsede tık yok sonunda dayanamayıp hesabı ödüyordum. Birgün arkadaşım, nişanlısı ve ben dışarı çıktık yemeği nişanlısı ödedi. tatlıydı, mısırdı falan onlarıda ben ödedim. Sonra bi ara dolmuşta kendi aralarında konuşurken ki ben duymuyorum zannediyolar nişanlısı arkadaşıma ''arkadaşının parasını bitirdik ayıp oldu'' dedi. Bizim arkadaşta ''bişey olmaz onun parası benim param'' diye cevap vermez mi? Anladım ki iyi niyet enayilik olarak algılanıyor ve sömürülüyorsun. En iyisi parasızlıktan aşırı borçlardan yakınıp sadece kendini doyuracak kadar paran olduğunu dile getirmek. Ben artık öyle yapıyorum.

Back
X