iyi bi is bulana kadar part time is bulun. hem kursa vakit kalır hem elinize para geçer.25 yaşındayım ve önlisans bir bölüm mezunuyum, şimdiye kadar kendi alanımda iş bulamadım, okul zamanı staj yapabildim, cv ye sadece üniversite bilgisinden başka bir şey yazamıyorum, kendimi geliştirmek istiyorum, maddi durumum kurslara gitmek için maalesef yeterli değil, internetten mesleğime yardımı olacak videolar izlesem bilgisayar bilgisi ve ingilizce ile ilgili falan fakat bunları cv de belirtebilir miyim sertifika olmayacak çünkü, iş bulunca aldığım parayla kurslara gitmek istiyorum şu anda param yok, açıköğretimden ikinci bir bölüm okumak istiyorum bu sene, bana iş konusunda yardımcı olacak bir kişi bile yok kendimi geliştirmekten başka hiçbir çarem yok, geçici olarak işte arıyorum bir yandan para kazanmak için ama onu da bulamadım, kendimi nasıl geliştirebilirim evde bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
Açıkçası düşünüyorum ama 90 puan almam lazım 1 sene sonra sınav olacak ve ben 1 yıllık çalışma ile 90 alabilir miyim bilmiyorum umudum yok, 1 sene çok çalışıp atanamazsam çok üzülürüm bilmiyorum kararsızım sınava çalışmak konusundaKpss düşünmüyor musunuz? Bence kendinize yapacağınız güzel bir yatırım olur.
Birçok iş ilanına başvurdum kendi bölümüm haricinde de başvurdum geri dönüş yapmalarını bekliyorumiyi bi is bulana kadar part time is bulun. hem kursa vakit kalır hem elinize para geçer.
Sertifika almasan da ingilizceni geliştirirsin mülakatlarda iyi derecede ingilizcem var dediğin an zaten çoğu kişinin önüne geçersin. Zaten sadece akademik bilgi yeterli değil . Kendinizi geliştirmek için neler yaptınız diyecekler. Beni işe alırlarken en beğendikleri noktam yardım kuruşuşlarında gönüllü işler yapmam olmuştı. Her şeyi akademik beceriye indirmeyin25 yaşındayım ve önlisans bir bölüm mezunuyum, şimdiye kadar kendi alanımda iş bulamadım, okul zamanı staj yapabildim, cv ye sadece üniversite bilgisinden başka bir şey yazamıyorum, kendimi geliştirmek istiyorum, maddi durumum kurslara gitmek için maalesef yeterli değil, internetten mesleğime yardımı olacak videolar izlesem bilgisayar bilgisi ve ingilizce ile ilgili falan fakat bunları cv de belirtebilir miyim sertifika olmayacak çünkü, iş bulunca aldığım parayla kurslara gitmek istiyorum şu anda param yok, açıköğretimden ikinci bir bölüm okumak istiyorum bu sene, bana iş konusunda yardımcı olacak bir kişi bile yok kendimi geliştirmekten başka hiçbir çarem yok, geçici olarak işte arıyorum bir yandan para kazanmak için ama onu da bulamadım, kendimi nasıl geliştirebilirim evde bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
Öncelikle kendinizi tanımalısınız. Akademik geçmişiniz nasıl? Temeli sağlam, üniversite sınavı gibi sınavlarda başarı göstermiş biriyseniz bir yılda 90 almak imkansız değil. Ama ortalamaydı hep hayatım diyorsanız -ben mesela öyleyimAçıkçası düşünüyorum ama 90 puan almam lazım 1 sene sonra sınav olacak ve ben 1 yıllık çalışma ile 90 alabilir miyim bilmiyorum umudum yok, 1 sene çok çalışıp atanamazsam çok üzülürüm bilmiyorum kararsızım sınava çalışmak konusunda
Temeliniz varsa 5-6 ay bile yeter size... Bence düşünün.Açıkçası düşünüyorum ama 90 puan almam lazım 1 sene sonra sınav olacak ve ben 1 yıllık çalışma ile 90 alabilir miyim bilmiyorum umudum yok, 1 sene çok çalışıp atanamazsam çok üzülürüm bilmiyorum kararsızım sınava çalışmak konusunda
Şu an online olan bir sürü kurs var. Sertifika vermese bile katılım belgesi veriyorlar. Bir şekilde bilgi edinmiş olursunuz. Onun dışında part time çalışıp kurs parası biriktirebilirsiniz. Halk eğitim kurslarına, üniversite uzaktan eğitim kurslarına bakabilirsiniz.25 yaşındayım ve önlisans bir bölüm mezunuyum, şimdiye kadar kendi alanımda iş bulamadım, okul zamanı staj yapabildim, cv ye sadece üniversite bilgisinden başka bir şey yazamıyorum, kendimi geliştirmek istiyorum, maddi durumum kurslara gitmek için maalesef yeterli değil, internetten mesleğime yardımı olacak videolar izlesem bilgisayar bilgisi ve ingilizce ile ilgili falan fakat bunları cv de belirtebilir miyim sertifika olmayacak çünkü, iş bulunca aldığım parayla kurslara gitmek istiyorum şu anda param yok, açıköğretimden ikinci bir bölüm okumak istiyorum bu sene, bana iş konusunda yardımcı olacak bir kişi bile yok kendimi geliştirmekten başka hiçbir çarem yok, geçici olarak işte arıyorum bir yandan para kazanmak için ama onu da bulamadım, kendimi nasıl geliştirebilirim evde bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
++++ben de bunu yazacaktim.Udemy diye bir uygulama var.
Online pek çok eğitimi bulabilirsiniz.
Bir bakın isterseniz.
ingilizce için kursa gerek yok gerçek anlamda evinizde internetten verimli bir şekilde çalışıp yds yökdil gibi sınav puanlarınızı cv nize yazabilirsiniz.25 yaşındayım ve önlisans bir bölüm mezunuyum, şimdiye kadar kendi alanımda iş bulamadım, okul zamanı staj yapabildim, cv ye sadece üniversite bilgisinden başka bir şey yazamıyorum, kendimi geliştirmek istiyorum, maddi durumum kurslara gitmek için maalesef yeterli değil, internetten mesleğime yardımı olacak videolar izlesem bilgisayar bilgisi ve ingilizce ile ilgili falan fakat bunları cv de belirtebilir miyim sertifika olmayacak çünkü, iş bulunca aldığım parayla kurslara gitmek istiyorum şu anda param yok, açıköğretimden ikinci bir bölüm okumak istiyorum bu sene, bana iş konusunda yardımcı olacak bir kişi bile yok kendimi geliştirmekten başka hiçbir çarem yok, geçici olarak işte arıyorum bir yandan para kazanmak için ama onu da bulamadım, kendimi nasıl geliştirebilirim evde bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
ingilizce için kursa gerek yok gerçek anlamda evinizde internetten verimli bir şekilde çalışıp yds yökdil gibi sınav puanlarınızı cv nize yazabilirsiniz.
Bakayım ben çok teşekkür ederimİstanbul İşletme Enstitüsü’nden online İngilizce derslere katılıp sertifika alabilirsiniz. Erken kayıt yaptırırsanız ücretsiz faydalanabilme şansınız var
Aslında bende gönüllü olarak çalışmayı çok isterim pandemi dönemi denk geldi bana 1 senedir evdeyim, korona ne zaman biter onu da bilmiyorumSertifika almasan da ingilizceni geliştirirsin mülakatlarda iyi derecede ingilizcem var dediğin an zaten çoğu kişinin önüne geçersin. Zaten sadece akademik bilgi yeterli değil . Kendinizi geliştirmek için neler yaptınız diyecekler. Beni işe alırlarken en beğendikleri noktam yardım kuruşuşlarında gönüllü işler yapmam olmuştı. Her şeyi akademik beceriye indirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?