Kendımı eve kapattım.bosanmak cok zormus

Sizin konunuzu okumuustum.anlasmali bosamnistiniz. Umarim bende sizin gibi guclu durabilirim.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.rabbim cok buyuk.

hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında durabilirsin yeter ki inan kendine ben de nasıl becerdiğimi anlamıyorum ama becerdim...sen de yapabilirsin canım...

Hic ozlemiyormusunuz? Bosluga düştüğünüz, ,yalniz hissettiginiz olmuyormu?

çok oluyor boşluğa düştüğüm bir kayık yönü belli ama içrahatlığı var ya ondan...sallanıyorum ikiyana kalbim ağrıyor ama daha sonra bir yel geliyor sanki kayığım ilerliyor düşünmüyorum geçmişi anılarım da benim acılarım da pişmanlığım da diyorum hoş pişmanlık bile bitiyor kavgam bitmedi sadece onunla o da bitcek...anladım ki ben dik durmazsam kimse içime giremez kendimi limana kendim ulaştırmalıyım hayatım benm bir kere geliyoruz diyorum...

Canım evde otursan daha çok bunalıma girersin. Anladığım kadarıyla aynı yerde yüz yüze gelmemek insanlarla karşılaşmamak için işten ayrılmışsın.
Lütfen kendine uygun bir iş bul ve çalışmaya başla.
Çok çok kötüysen eğer devlet hastanelerinde psikiyatri hatta bazıların psikolog var en azından bir sürede olsa seni rahatlacak önerilerde bulunurlar.

Ne yaptın kırmızı, gittin mi bir avukata? İyi misin? Bir gelişme olursa bize bildir.

Ben de son gelişme aldatılmışım orda çalışan sekreterle. Ondan evi terk etmiş. Bu gün öğrendim. Yuva yıkılmasın diye herkes susma moduna girmiş(

üzülme, inan daha güzel olacak herşey.

Son düzenleme:

Avukatla gorusmeye yarin gidicem insallah bi aksilik cikmazsa.gercektenmi nasil ogrendin peki? Allah cezalarini verir.demek yuva yikilmasin diye susmuslar. Yikilmadi sanki yuva.durusma gununuz belli oldumu?
Ben daha iyiyim.spora yazildim.onunla oyalaniyorum iste

Son düzenleme:

Spora yazılmana sevindim. Bu iyi bir gelişme. Devam et, herşey güzel olacak, sadece inan. Dua etmeyi de unutma, çok iyi bir psikoterapi.
Nerden mi öğrendim? Önceden onların orda çalışan bir kadın vardı, her şeyi kadın çakınca kadını işten çıkarmış eşim. Söylemesin bana diye. Tesadüf eseri karşılaştım. O söyledi.
Geçen gün de eşimin arkadaşı aramıştı, çok kötüymüş. İntiharın eşiğindeymiş.Yaptıklarına pişmanmış. Benimle konuşmak istiyormuş. Ben de inanmıştım. Meğerse mahkemede tazminat ödememek için oyunmuş bunlar. Yeniden benimle birlikte olup üstündeki tüm mal varlığını başkasına devredip yine o kadına dönmek için plan kurulmuş.
Tam kendimi toparlamıştım yeniden yıkıldım. Kadınlar herşeyin, şiddetin, aşağılamanın, kocalarının kaba davranışlarının altından kalkabiliyorlar da aldatılmak çok ağır, işte onun altından kalkamıyorlar. Keşke hiç öğrenmeseydim. Bu beni yıktı. Şimdi sana teselli verirken ben aynı durumdayım.
Ara sırada olsa haberdar et gelişmelerden. (Belki senin eşinin de vardır bir naneleri, araştır bence)
Sakın kendini bırakma.

Duruşma günü belli değil henüz. Zaten dilekçe işleri çok uzun sürüyor. Şöyle ki şimdi ik tip boşanma var. Anlaşmalı boşanırsanız bir protokol hazırlıyorsunuz. İkinizin istediği şartlarda, çoğunlukla daha çok tek tarafı düşünen bir anlaşma oluyor maalesef. İkiniz de anlaşmayı imzalıyorsunuz, sonra bir duruşma günü veriliyor ve o gün 5 dakikada boşanıyorsunuz.
Biz çekişmeli boşanıyoruz. çünkü o hiç bir şey vermek istemiyor. Çocuğuna bile. Tüm bakımı benim üstümde oğlumun ama o istediğinde görmek istiyor. Kabul edilecek maddeler değil onun şarları. Bu nedenle çekişerek boşanıyoruz. Bu tip boşanmalar uzun sürüyor. Biz de şöyle oldu. Önce benim avukat bir dilekçe yazdı mahkemeye. Eşimin kusurlarını, bu evliliği sürdürmek için hiç bir çaba sarfetmediğini, her şeyi yazdı. Sonra onlar 15 gün içinde bu dilekçeye cevap vermek zorundaydılar. Onlar benim istediğim hiç bir şartı kabul etmedi, onlar da bana karşı boşanma davası açtılar. O da benden yüklü bir tazminat istiyor. Sonra bizim avukat bu arada koruma kararı çıkarttı, onların dilekçesine de biz cevap yazdık ve onların şartlarını kabul etmedik. Şahitlerin adları, deliller falan sunuldu. Şimdi dosya inceleme. Hakim duruşma günü verecek. İlk duruşmada sanırım usulen, ikimiz de hakim karşısına çıkıp boşanmak istiyoruz diyecekmişiz. Sonra ikinci duruşma günü verilecek ve ya onun ya da benim şahitlerim dinlenecek. Son duruşmada da diğer tarafın şahitleri dinlenip kim kusurlu taraf ise kusursuz ya da en az kusurlu tarafın şartlarında boşanma olacak. Avukat 3 celsede biter diyor. Boşanma bittikten sonra mal paylaşımı davası devam edecekmiş. Yani en az 1,5 yıl sürermiş. Ben bu arada takılarım için de dava açtım. Yani üç mahkemem var. Uzun sürecek.
O evi terk ettikten 6 ay sonra konuşalım diye beni çağırmıştı. Ben o zamana kadar bekledim, oğlum için. Belki pişman olur diye. Konuşmak için çağırdığında gittim. İlk sözü çekişerek mi anlaşarak mı boşanacağız olmuştu, yani kafasında bu evliliği bitirmişti. Ben de hakim karar versin dedim. O da ısrarla anlaşalım, çekişerek uzun sürüyor dedi. Belli ki hayatındaki kadın evlenmek için baskı yapıyor. Ben de bizim herşeyimiz belli, kanunlar da belli, hakim karar versin demiştim. Bu konuşmadan bir hafta sonra şartlarının kabul edilmesi mümkün olmayan bir protokol gönderdi bana imzalamam için. Ben de dava açmak zorunda kaldım.
Sana söylemek istediğim şu, ilk yazışma evresi çok uzun sürüyor. Sabırlı olman gerekli. Mahkemeler filmlerde görüldüğü gibi değil, herşey evraklar üzerinden inceleniyor. Yıpratıcı bir dönem ama hiç bir şey karar verme aşamasından daha yıpratıcı değil, inan bana. Karar verme dönemi en yıpratıcı dönem.
Bu arada dava dilekçesi eşinin eline geçtiğinde seni aramaya, yolda sıkıştırmaya falan kalkacaktır. Araya birilerini sokacaktır. Telefonundan onu engellemelisin. Koruma kararı da iste çünkü ne yapacakları belli olmuyor, gözleri dönüyor. Para söz konusu olunca hiç bir şeyi düşünemiyorlar.
Soracağın bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin. Sevgilerimle...

Yuva yikanin yuvasi olmaz demisler.sizden bosansin, o namussuz kadınla evlensin.insanlar ah aldiktan sonra nasil mutlu olabilirler ki...neler hissettiğinizi cok iyi anliyorum inanin.bilmiyorum belki benim esimin hayatindada biri olabilir.desmek istemiyorum.siz cok guclusunuz.eminim atlaticaz bu gunleri.ben avukatla gorusmeye gidemedim.annem calistigi icin izin almasi zor oluyor.

hanımlar ilaçla değil bu işler konuşma ile içimize ata ata sırtımıza kocaman bir kambur yaptık vallaha konuşarak halledelim ilaçlarda bir yere kadar ama konuşma terapisi ve İYİ OLACAĞINA İNANMAK

bayanlar benmki de anlaşmalı boşanmak için avukat tuttu hatta dün aradı benim de mahkemeye gitmemek için avukat tutmam gerekiomş öyle söyledi ben de senden boşanmak için bir kuruş bile vermem avukata dedim kendisi vercekmiş :S iyi dedim işime gelir ama bakalım ne olacak..geçen gün gidip eşyalarımı aldık kafam daha rahat şimdi.. tek aklıma takılan davanın açılması o da çok sürmeyecek sanırım..

Anlasmali bosanmada avukat tutmaniza gerek yokki.
Benimki bosanmak icin bile aramiyor.kafanizin rahat olmasina sevindim

Anlasmali bosanmada avukat tutmaniza gerek yokki.
Benimki bosanmak icin bile aramiyor.kafanizin rahat olmasina sevindim

ben de öyle diye hiç avukat tutmayı düşünmedim bile.. ama mahkemeye gitmemek için tutcakmış o kendim giderim dersen gerek yok ama istersen ben ayarlycam dedi :S (dengesiz).. benimki de aramıyordu ne barışmak ne boşanmak için.. sonra ne olduysa avukat flan tuttu ben ona ağır bi laf etmiştim sanırım ondan işime geldi o uğraşıyor şimdi ben kılımı kıpırdatmak istemiyorum.. siz de anlaşmalı boşanmayı mı dşünüyorsunuz kırmızı ??

Mahkemede bile karsilasmak istemiyo yani.anlasmali olunca 5 dak bitiyomus.ben anlaşmalı bosanmak istiyodum ugrasmamak icin
Ama 3 ayi gecti ondan hic ses yok. Bende onu hiçbir şekilde aramayi dusunmuyorum.amaci ne anlamadim hala

Mahkemede bile karsilasmak istemiyo yani.anlasmali olunca 5 dak bitiyomus.ben anlaşmalı bosanmak istiyodum ugrasmamak icin
Ama 3 ayi gecti ondan hic ses yok. Bende onu hiçbir şekilde aramayi dusunmuyorum.amaci ne anlamadim hala

öyle bi niyeti oldğnu sanmıyorum ama çok dengesiz bu ara ne düşündüğünü bilemiyorum :) işleri çok yoğun uğraşmak istemiyo anladğm kadarıyla.. iki lafından biri de sen istiyosun ya, senin istedğini yapıyorum ya flan.. psikoljisi çok bozuk galiba bazı sözleri aşırı derecede çelişkili. anlamaya çalışmak bile yoruyor artık..

araya birilerini sokup ilettiniz değilmi anlaşmalı boşanma düşüncesini? illa da araman mı gerekiyormuş?? eğer niyeti varsa anlaşmalı boşanmaya araya birilerini sokarak halledersiniz belki ?

Eger ben onu ararsam anlasmali bosanirmis.yoksa dava acmazmis.bilmiyorum amaci ne

Eger ben onu ararsam anlasmali bosanirmis.yoksa dava acmazmis.bilmiyorum amaci ne
tazminat davasındanda mı korkmuyor, ilgiinç :S en hayırlısı olsun canım ama böyle uzaması insanın kafasını çok karıştırıyor biliyorum.. dönmek istemese de insan, içinde bir aacaba? oluyor sürekli..

Bana yine uyku yok anlasildi.su saat oldu gozumu kirpmadim.allahiim bitsin artık ne olur. Dayanamiyorum...gecmiyoooo...

canım melissa çayını tavsiye ederim.. benm yemek yiyememe , uyuyamama , çarpıntı sorunumu o çözdü.. bir de inşallah en kısa zamanda . çalışmaya başlarsın o da düzene sokuyor hayatı.. Allah yardımcın olsun. bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…