Arkadaşlar davayi o acsa ne diyecek.ben esimi dovdum, esi beni eve almadi, bende 3 aydir eve gitmiyorum, aramiyorum sormuyorum bosanmak istiyorum dese hakim guler ona.
Psikiyatriste gidiyorum.ilac kullaniyorum.daha once konuyla ilgili aile dostumuz olan bi avukatla gorustum.su an calismadigim için barodan avukat yardimi almayi dusunuyorum.ben mahkemeye gitmesem sadece avukatla sonuclanabilirmi dava? Onunla karşı karşıya gelecek gucum yok inanin.sizin davaniz sonuclandimi? Cocugunuzda varmis.allah yardımcınız olsun. Bazen iyiki cocugum olmadi diye sukrediyorum.cunku bende babasiz buyudum.nekadar zor oldugunu iyi bilirim
Arkadaşlar davayi o acsa ne diyecek.ben esimi dovdum, esi beni eve almadi, bende 3 aydir eve gitmiyorum, aramiyorum sormuyorum bosanmak istiyorum dese hakim guler ona.
Insallah.belkide o günleri gormeyi bekliyorum. O zaman daha saglam durabilirimHayır biz dava gününün belirlenmesini bekliyoruz. Henüz dilekçeler, dilekçelere cevaplar işi bitti. Davalar daha başlamadı. Davalara biz girecek miyiz bilmiyorum ama sanırım ilk duruşmaya gidiliyor, emin değilim. Bunları düşünme. O gün o gücü de bulursun merak etme.
Evet çocuğunun olmaması iyi, ama benim için oğlum ayakta kalmam için en güzel dayanaktı. Yine de tek başına bir çocuğun sorumluluğunu almak da zor tabi. Rabbim yardım ediyor inan bana. Ben de öyle çaresizdim ki. Ama her şey olacağına varıyor inan bana.
Geçen gün eşimin arkadaşı aradı, çooook pişmanmış, tekrar bir araya gelmemizi istiyormuş, çok kötüymüş. Dedim geçti Borun pazarı...Merak etme sen de o günleri göreceksin.
Hem pisman oluyo hem sizi sucluyo.nasil bir psikoloji buBen de öyle düşünüyordum. Ne diyecek diye...Eşim şöyle diyordu dilekçesinde, ben çok agresifmişim. Dayanamadığı, ona eş şefkati göstermediğim için evi terk etmiş. Oysa o bu evlilik birlikteliğinin sürmesi için elinden geleni yapmış. Falan filan... Yalan mı yok... Dava başlasın bak ne yalanlarını göreceksin.
Bende boyle dusunerek yazmistim bide kuzenim bosanma asamasindayken esi ben acmam davayi bide tazminat veremem diye biseyler gevelemisti ordan biliyorum.hakkinda hayirlisi neyse o olsun belki bu asamada kendiyle konusmus yanlis yaptigini farkina variyor da olabilir belki davanin o yada bu sekilde acilmamasi iyi olur.
Hem pisman oluyo hem sizi sucluyo.nasil bir psikoloji bu
Su an calismadigim icin barodan avukat yardimi almayi dusunuyorum.umarim en az zararla atlatiriz.inanin para pul umurumda degil.ama yaptiklari yanina kar kalsin istemiyorum artik.sonucta hayatimi cslip gittiEvlilikte alınan mallar ortak. Bizde, O şimdi bunları kaybetmek istemiyor.
Kırmızı, bir avukat bulmalısın. Haklarını en iyi onlar bilirler...
Kira kontratı onun uzerine olduğu için kirayi oduyor su an.birde nafaka baglarlarmi sizce?destrkleriniz için hepinize teşekkür ederim.Bir de sana şiddet uyguladığı için koruma kararı çıkartabilirsin. Koruma kararı çıkardığında eve falan gelemez eşin, sana yaklaşamaz.
Boşanma davası açmasan da tedbir nafakası alabilirsin.
Yapamıyorum ne yazikki guclu duramiyorum.mutlu olamiyorum.Canım ya, niye o lüzumsuz yüzünden işini bıraktın, o kaçacak yer arasın, sen değil.
Kendine iş bak, olmadı kurslara git, ama mutlaka sosyalleş. İnsan içine karıştıkça, bu yaşanmışlıkları geride bırakman daha kolay olacak. Yaşadıkların hayatın sonu değil, sen daha güçlü bir insan olarak devam edeceksin bundan sonra.
Nolur, kendi kıymetinin farkına var. Beş para etmez biri için günlerini aylarını boşa harcama. Genceciksin daha; kaybedilen zamanın telafisi yok. Her günü dolu dolu yaşa. Emin ol, senin dimdik ve mutlu bir birey olarak ayakta durman, ona vereceğin en büyüz ceza olacaktır. Seni çoktan unuttum mesajını tez zamanda alsın eşin olacak şahıs.
Kira kontratı onun uzerine olduğu için kirayi oduyor su an.birde nafaka baglarlarmi sizce?destrkleriniz için hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?