Kendımı eve kapattım.bosanmak cok zormus

Arkadaşlar davayi o acsa ne diyecek.ben esimi dovdum, esi beni eve almadi, bende 3 aydir eve gitmiyorum, aramiyorum sormuyorum bosanmak istiyorum dese hakim guler ona.

Bende boyle dusunerek yazmistim bide kuzenim bosanma asamasindayken esi ben acmam davayi bide tazminat veremem diye biseyler gevelemisti ordan biliyorum.hakkinda hayirlisi neyse o olsun belki bu asamada kendiyle konusmus yanlis yaptigini farkina variyor da olabilir belki davanin o yada bu sekilde acilmamasi iyi olur.

Hayır biz dava gününün belirlenmesini bekliyoruz. Henüz dilekçeler, dilekçelere cevaplar işi bitti. Davalar daha başlamadı. Davalara biz girecek miyiz bilmiyorum ama sanırım ilk duruşmaya gidiliyor, emin değilim. Bunları düşünme. O gün o gücü de bulursun merak etme.

Evet çocuğunun olmaması iyi, ama benim için oğlum ayakta kalmam için en güzel dayanaktı. Yine de tek başına bir çocuğun sorumluluğunu almak da zor tabi. Rabbim yardım ediyor inan bana. Ben de öyle çaresizdim ki. Ama her şey olacağına varıyor inan bana.

Geçen gün eşimin arkadaşı aradı, çooook pişmanmış, tekrar bir araya gelmemizi istiyormuş, çok kötüymüş. Dedim geçti Borun pazarı...Merak etme sen de o günleri göreceksin.

Arkadaşlar davayi o acsa ne diyecek.ben esimi dovdum, esi beni eve almadi, bende 3 aydir eve gitmiyorum, aramiyorum sormuyorum bosanmak istiyorum dese hakim guler ona.

Ben de öyle düşünüyordum. Ne diyecek diye...Eşim şöyle diyordu dilekçesinde, ben çok agresifmişim. Dayanamadığı, ona eş şefkati göstermediğim için evi terk etmiş. Oysa o bu evlilik birlikteliğinin sürmesi için elinden geleni yapmış. Falan filan... Yalan mı yok... Dava başlasın bak ne yalanlarını göreceksin.

Insallah.belkide o günleri gormeyi bekliyorum. O zaman daha saglam durabilirim

Hem pisman oluyo hem sizi sucluyo.nasil bir psikoloji bu

Böyle bir şey yok, lütfen tam bilmediğiniz konularda yazıp yanlış bilgi vermeyin. Davayı açan tazminat isteyebiliyor. Bizde davayı açan da bendim, tazminat isteyen de. Kusurlu taraf eşimdi. Zaten dava haklarını istemek için açılıyor.
Konu sahibi lütfen bunları bir avukattan yardım alarak öğrenin. Tüm haklarınızı, kafanızdaki soruların cevaplarını size avukatlar verir.

Hem pisman oluyo hem sizi sucluyo.nasil bir psikoloji bu

Hayır önce ben dava açıp tazminat isteyince o da terk etmesine bahane gösterip o da bana boşanma davası açtı, o da benden tazminat istedi. şimdi baktı davayı kaybedecek, çünkü dilekçeleri o kadar güçlü değildi, kaybedeceği paralarını düşünüp pişman olduğunu söylüyor. yoka aslında pişman olduğunu sanmıyorum. Gayet de 9 ay mutlu mutlu gezdi. Sadece o paracıklarını düşünüyor şimdi.

Evlilikte alınan mallar ortak. Bizde, O şimdi bunları kaybetmek istemiyor.

Kırmızı, bir avukat bulmalısın. Haklarını en iyi onlar bilirler...

Son düzenleme:
Evlilikte alınan mallar ortak. Bizde, O şimdi bunları kaybetmek istemiyor.

Kırmızı, bir avukat bulmalısın. Haklarını en iyi onlar bilirler...
Su an calismadigim icin barodan avukat yardimi almayi dusunuyorum.umarim en az zararla atlatiriz.inanin para pul umurumda degil.ama yaptiklari yanina kar kalsin istemiyorum artik.sonucta hayatimi cslip gitti

Böyle düşünmemelisin. Haklarını istemek hakkın, sonuçta senin de bir hayatın var ve şu anda işin bile yok. Eğer altınlarını ona verdiysen altınlarını alabilirsin, eşinin şirketi varsa eşinin şirketteki hisselerinin yarısı senin hakkın, eviniz, arsanız varsa yarısı, arabanız varsa yarısı, banka hesaplarındaki paraların yarısı... Önemsememezlik yapma. Belki de eşin üzerine kayıtlı bulunanları başkasına devredip sonra dava açacaktır. Bilmiyorum ama çok da geç kalmamalısın.

Canım ya, niye o lüzumsuz yüzünden işini bıraktın, o kaçacak yer arasın, sen değil.

Kendine iş bak, olmadı kurslara git, ama mutlaka sosyalleş. İnsan içine karıştıkça, bu yaşanmışlıkları geride bırakman daha kolay olacak. Yaşadıkların hayatın sonu değil, sen daha güçlü bir insan olarak devam edeceksin bundan sonra.

Nolur, kendi kıymetinin farkına var. Beş para etmez biri için günlerini aylarını boşa harcama. Genceciksin daha; kaybedilen zamanın telafisi yok. Her günü dolu dolu yaşa. Emin ol, senin dimdik ve mutlu bir birey olarak ayakta durman, ona vereceğin en büyüz ceza olacaktır. Seni çoktan unuttum mesajını tez zamanda alsın eşin olacak şahıs.

Arkadaslar beni anlamadiniz bi turlu:)simdi ben konu sahibinin esinin mantigini soyledim yani hissiyatimi!kon sahibi arkadasa sen davayi acma tazminat hakkin duser yada suclu olursun demedim!esi suclu zaten siddet,birlikte oturulan evi terketme suc bunlar zaten konu sahibi hakli olan taraf ve bana kalirsa haklarini sonuna kadar da aramali.ben ima etmem direk soylerim dusuncelerimi.kirmizi umarim avukattan gerekli bilgileri alirsin calismiyorsun ve haklisin hakkini ara!

Kırmızı bir de şunu söyleyeceğim. Şu an işin olmadığı için eşinden tedbir nafakası isteyebilirsin. Boşanma gerçekleşene kadar ve asıl nafaka bağlanana kadar tedbir nafakası alabilirsin.

Bir de sana şiddet uyguladığı için koruma kararı çıkartabilirsin. Koruma kararı çıkardığında eve falan gelemez eşin, sana yaklaşamaz.
Boşanma davası açmasan da tedbir nafakası alabilirsin.

Bir de sana şiddet uyguladığı için koruma kararı çıkartabilirsin. Koruma kararı çıkardığında eve falan gelemez eşin, sana yaklaşamaz.
Boşanma davası açmasan da tedbir nafakası alabilirsin.
Kira kontratı onun uzerine olduğu için kirayi oduyor su an.birde nafaka baglarlarmi sizce?destrkleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Yapamıyorum ne yazikki guclu duramiyorum.mutlu olamiyorum.

Kira kontratı onun uzerine olduğu için kirayi oduyor su an.birde nafaka baglarlarmi sizce?destrkleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Bu kadar ayrıntısını bilmiyorum. İşte bunlar için profesyonel birinden yardım almalısın. Ben sadece bildiklerim ışığında yardım etmeye çalışıyorum.

Bizde şöyle bir durum vardı. Eşim oğlumun sadece etüt parasını ödüyordu, o kadar ama avukat oğluma ve bana tedbir nafakası istedi. Tedbir nafakası çok değilmiş sanırım, yani normal nafakadan miktarı daha azmış ama avukat biriksin içerde, onda kalacağına oğlunun eğitimine harcarsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…