Kendımı eve kapattım.bosanmak cok zormus

Dun gece ruyamda esimi gordum.cok kotuyum.beni kullandi, yok saydi ve atti gitti iste.ne zaman gececek bu duygular? Ne zaman mutlu olucam ben?

kırmızı arkadaşım kendine gel dünyanın sonu değil ya ayrılmak yada boşanmak madem artık eşinle yapamıyorsun sen yoluna o yoluna bırak istediğini yapsın herkes görecek eninde sonunda yaptıklarının cezasını artık üzme kendini

bana kalırsa erkegın aılesının ayrılık donemınde hıc aramaması, bıtmesını seyretmesı ztn evlilige basından berı onay verılmedıgının kanıtı....bosanırken de ıstedıklerı gerceklestı dıye neredeyse keyıfle ızleyıp alkıs tutuyorlar..

sadece 11 ay evli kaldim.esyalarimi bile kullanmak istemiyorum.bombosum iste...

evlılıgın bu kdr kısa surdugu ıcın cok sanslısın bence....Bır de şu var; erkegın aılesı basından berı evlılıgı onaylamıyorsa, kadını istedıklerı gıbı memleketlerinden degıl de oğulcuklarının ilk hevesiyle dışarıdan aldılarsa işte böyle ayrılık ve boşanma aşamalarında adeta keyıfle seyrine bakıyorlar....ancak gorucu usulü evlılıklerde arabulucu olabılıyorlar....

Son düzenleme:
kendini en dibe çekme ve hayatı yok sayma..
karşındaki güllük gülistanlık hayatına devam ederken sen niye zindan hayatı yaşayasın ki?
ortak arkadaşlarınızla mümkün mertebe az görüşün.
o kişiyi hayatınızdan atmadığınız sürece yeni bir hayata merhaba diyemezsiniz..
3 ay boyunca aramaması adam olmadığının kanıtı.
Şükür ki yolun başında gerçek yüzünü göstermiş.
Şiddet nedeniyle boşanma davası aç,hakkını al.

O kadar sey yasattiki bana.11 aylik evliydik ve her gun gozyasi doktum.onu istemiyorum.ama kendimi toparlayamiyorum bir turlu

merhaba... Evliliğinizin daha çokk basında sana bunları yasaattı ve seni bu kadar uzduyse zaten seni haketmediğini fazlasıyla göstermiş. Bence bı an once bu sancılı ilişkiyi bitir ve ayrıca sen neden kendini eve kapatıyorsunkı.. Giden senin hayatın.. Bak o nasıl keyfıne bakıyor gününün gün ediyor hiç bir pişmanlığı yok

yok ya benimki görücü usulüydü, ablasıyla annesi geldi yalvardı yakardı da öyle kocam olcak adamı merak edip görüştüm.. sonra da ablası annesi babası bitirdi bizden önce.. habire biz eşya aldık düğün yaptık para döktük bu kız da bizim hizzmetçimiz olcak mantığıyla baktılar.. öyle olmayınca bitti işte.. insan olmayınca karşıdakiler olmuyo işte.

Gorucu usulu degildi.evlenmeden once3 yil bbirlikteydik.tanistigimizda aglayip sizliyodu.ben annesiz babasiz buyudum diye.annesi 3 . Esiyle evli baska bir sehirde yaşıyor. Babasi intihar etmis bu askerdeyken.5 kardesi babaanne ve dede buyutmus.tabi buyutme denirse.ilkokula giderken boyacilik falan yaparlarmis.para getirmezlerse eve almazmis dedeleri.benim esim en buyuk cocuk.evlendigimizde 36 yaşındaydı. Diger kardesleri evli, sadece o bekardi.evliligi hic dusunmemis.basinda ailesi olmadigindan kimsede ilgilenmemis iste.ilk tanistigimizda bi gun dedesinde, bi gun kiz bir gun erkek kardesinde yasayip gidiyordu iste.ben o zamandan ustunu basini eve getirir yikayip utuleyip eline verirdim.kiyamazdim cunku.evlenirken kimse hic bir sey yapmadi.kucuk altindan başka bişey gormedim.manevi olarakta kimse yoktu.normal insanlar gibi nisan dugun alisverisine hic cikmadimben.sonra anne oldu, dede oldu iste.beni istememe gibi bir durum hic yok yani.tam tersi ogullarinin hayatini duzene sokmustum ben.ama kaldiramadi ve rezilligine dondu.benide boyle perisan etti.

Erkek tarafının ailesinin aramaması belki de haberleri olmadığı içindir. Konu sahibini istemediği anlamına geldiği sonucunu çıkarmak doğru değil, çünkü arkadaşlarına bile daha söylememiş. Anladığım kadarıyla zaten ailesi çok da birbirlerine bağımlı bir aile değiller. Neyse kırmızı bunları artık düşünmemelisin. Şu an için sadece sen önemlisin. Kendi değerinin farkına varman gerekiyor. Sen kendini kurtarmalısın. Anladığım kadarıyla seni sindirmiş. O yüzden bazı şeyleri hazmedemiyorsun. Bu yaşadıkların normal, ben de aynı şeyleri yaşadım. Dedim ya kendime gelmem aylarımı aldı. Ama maalesef giden zamanımız oluyor. İnan bana her şeyde bir hayır vardır. Belki bir sene sonra geçmişine baktığında bu günlerini güleceksin. Zor biliyorum zor, ama şunu iyice anlaman gerekiyor, seni kurtarabilecek sadece sensin. Güçlü olman gerekiyor. Dik durmalısın. Şanslısın ki sadece 11 ayda gerçek yüzünü görmüşsün. Ben 12 yıl sonra görebildim. Bir de oğlum var, sorumluluğum var. Ama hayat devam ediyor. Kendi kendime dedim ki evet ben şanslı idim birbirine bağlı bir aileden gelmiştim, oğluma da öyle bir hayat sunmak istemiştim. Ancak benim oğlum benim kadar şanslı değil, o maalesef dağınık bir ailenin çocuğu olacak ama dağınık bir annenin çocuğu olmamalı. Bu yüzden silkelendim. Değmeyecek biri için kendimi üzmemeliyim dedim. Hayat benim hayatım ve onun hayatımı mahvetmesine izin vermeyeceğim. Haklarımı da alacağım ondan. Sen de öyle yapmalısın. Bu senin için iyi bir tecrübe aslında. Unutma yağmur yağmadan güneş açmıyor. Gökkuşağını da, güneşi de göreceğin günler olacak, bu gün ve ya yarın veya bir sene sonra... Bu süreyi kısaltmak senin elinde. Yasını tabiki de yaşayacaksın. Ama bu yasını tutma dönemini kısaltmak sana bağlı. Topla kendini lütfen.

Yarin bir avukatla gorusmeye gidecegim.artik tum haklarimi almaya karar verdim. Yaptiklari yanina kalmamali.insanlara soylememesindeki amaci anlayamiyorum.mutlaka dusundugu bir şey vardir.bakalim altindan ne cikacak.

hayatta insanın başına herşey gelebilir
ölümden başka da her şeyin çaresi vardır
bir tanıdığımızın 22 yaşındaki kızına akciğer kanseri teşhisi koydular
kız 7 ay sonra vefat etti
bunu neden anlatıyorum biliyor musun
yarın ne olacağımız belli değil
kendini geçici dünya için çok da hırpalamaya değmez
sağlığın yerindeyse eğer
kocan olacak adamı kafana takma
yaşamana bak

Yarin bir avukatla gorusmeye gidecegim.artik tum haklarimi almaya karar verdim. Yaptiklari yanina kalmamali.insanlara soylememesindeki amaci anlayamiyorum.mutlaka dusundugu bir şey vardir.bakalim altindan ne cikacak.

Ben terk edildiğimde de eşim de ailesine ve kimseye bir şey söylememişti. Bunların altında bir şey arama. Ben de senin gibi herşeyi sorguluyordum. Ama şunu anladım, bunlara çok da takılmamak gerekiyormuş, bu sadece kendimizi yıpratmaktan başka bir şey değil. Sen gerçekten ne isiyorsun? Boşanmayı gerçekten istiyorsan bunun için harekete geçmelisin. Gerçekten iyice düşün ve eğer kararını verdiysen uygulamaya geç ve bir avukata takılıp kalma. birkaç kişiyle görüş ve içine en sineni seç....Gerisi çorap söküğü gibi gelecek inan bana ama kararından dönmemelisin, eğer pişman olur ve geri dönerse ve seni ikna ederse tekrar beraber olduğunuzda daha beter şiddeti de yaşayacağını da unutma. Bu arada koruma da iste ...

Dibe coktum zaten.bitmis durumdayım. Beni yok saymasini hazmedemiyorum belkide

uzman yardımı al hazmedememek çok zordur eminim ama çöküş daha zor yardım al yine diyorum konuşma terapisi çok iyi gelir ve seni doğru yönlendirir olaylara karşı farklı bir pencereden bakarsın VE KAYBEDENİN SEN DEĞİLDE O OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN EMİNİM SENİ HAKETMİYOSA UĞURLAR OLSUN

Psikiyatriste gidiyorum.ilac kullaniyorum.faydasini goruyormuyum emen değilim. Once kendi icimde kabullenmem gerek biseyleri sanirim.

Bosanmaya karar verdim.bu surecte kendimi toplayip daha sonra isime gucume bakmak istiyorum artik.allahim bana güç ve sabir ver...

Tabiki oyle.insanlar en yakinlarini kaybediyorlar.ama hayat devam ediyor iste.bazi seyler insanin elinde olyor işte.herkesin yasadiklari, acisi kendine zor geliyor.bazilari herseye ragmen hayatta dimdik duruyor. Bazilarida benim gibi yikiliyor

yıkılmayacaksın seyreden ailesi seyretsin benimkiler de seyrettiler bitişi kaynana hazretleri içiindeki herşeyi kustu noldu oonun da evladı boşandı...her zamankinden dik dur kendini topla ölüm yok bunun sonunda ben de boşandım sen dik durmazsan hayat seni silindir gibi ezer geçer acı elbette çekeceksin ama mühim olan bu değil...direnmen gerek giden gitsin defolsun önemli mi...sensin önemli ve değerl olan kendine bir iyilik yap kalbini azad et arkadaşım...

Sizin konunuzu okumuustum.anlasmali bosamnistiniz. Umarim bende sizin gibi guclu durabilirim.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.rabbim cok buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…