Kendimi ezik ve mahçup hissediyordum (parasal konular)

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.582
10.104
773
Ankara
Arkadaşlar merhaba 10 yıllık evliyim bebeğimiz olmadı benim oldukça fazla sağlık sorunum var bu konuda. aralık ayında tedaviye başladım eşim çok hevesli özel bir hastaneye başladık ama yapilan operasyonlar tahliller o,bu derken 40 bin tl para harcadik daha da transfer asamasina gelemedik yani masraflar devam edecek ben süreçte calisamadim zaten korona falan derken iş guc durumlari iyice hayal oldu sürekli bir isim yoktu zaten. yani madden hiç destek olamadım bu süreçte. bu durum beni ıçten içe eziyor hiç bir faydam yok daha da başka masraflarımda çıkıyor eşim bisey demesede asiri mahcup hissediyordum kendimi bu haftada disim rahatsızlandı diş demek masraf demek mecbur olmasam gitmem ama durumum kötü artık kendimi fazlalık eşimin başına bela gibi hissetmeye başladım sizin de böyle hissettiğiniz zamanlar oldu mu? Bu durum benim uzerimde acayip stres yarattı kendimi huzursuz mutsuz hissediyorum iş bakıyorum ama bi yandan da tedavi devam ediyor korona var v.s ne yapmalıyım evden falan biseyler yapabilir miyim?en azından kendi harcligimi çıkarırım. Bu sene benim için çok zordu halende devam ediyor babam çok hasta tedavi edilemiyor ,ben sürekli hastanedeyim çok yoruldum çok dardayım dertlesmek istedim

böyle stres yaparak kendine kötülük yapiyorsun.
tedavi görüyorsun stres yapmaman lazim.
esin sorun yapmiyorsa sen niye takildin bu Kadar.
anliyorum hep calisan biri icin calismamak, kocadan harclik istemek eminim cok zordur fakat senin özel bir durumun var kendin secmedin calismamayi.

Esim bisey demiyor Allah var.ama zorlanıyor farkındayım esnaflık yapıyor koronadan dolayı işler yavaşladı. Evet çalışmamak benim tercihim değildi aslında geçen yıl ücretli öğretmenlik çıktı tedaviye başlayacağım diye gidemedim

Rabbim tez zamanda evlat hasretinize son versin bu duyguyu size yaşatsın gerisi için bişey diyemi cem oğlum olunca işi bıraktım bi kaç yıl çalışmıcam

Çok geçmiş olsun öncelikle.

Ben koca parası nasıl hiç tatmadim.
Merak etmiyorum desem yalan olur. :)

Allah muhtac etmesin tabi. Kendi kendine yetebilmek güzeldir her zaman.
Ama hayatta her şey var.
Durum tam tersi de olabilirdi bu kez siz eşinize destek olacaktınız.
Sağlık sorunları yanında bunları düsünmeyin bence.
Eşler bu zamanlar için var.

Aman hiç merak etme bence :)insanin kendi parasını harcaması daha keyifli bence.
Harcanan paralar keyif için harcanmıyor bi amaç uğruna harcanıyor ama yine de stres yapıyorum

bu zorlukta gececektir. sen esin zorlaniyor diye üzülüyorsun bu cok normal ama yük oluyorum diye düsünme. ayni sekilde sen calissaydin esinin bir seye ihtiyaci olsaydi sen de yaparsin eminim.

Rabbim tez zamanda evlat hasretinize son versin bu duyguyu size yaşatsın gerisi için bişey diyemi cem oğlum olunca işi bıraktım bi kaç yıl çalışmıcam
Amin inşallah mücadelem bunun için. Oglunuzu büyütünce çalışmaya devam edin ama inanın zor oluyor

bu zorlukta gececektir. sen esin zorlaniyor diye üzülüyorsun bu cok normal ama yük oluyorum diye düsünme. ayni sekilde sen calissaydin esinin bir seye ihtiyaci olsaydi sen de yaparsin eminim.
Elbette en iyisini yapmaya çalışırdım ama ben zaten para konularında çekingen bi insanım para istemeyi sevmem bekarkende annemlerden para istemeyi sevmezdim annemler çok anlayışlı olmalarına rağmen huy birazda benimki

anladim inan ben de öyleyim daha eski kocamdan bile para istemezdim ben her seyi karsiliyordum.
benim annem babamda öyle bosandigimda ben söylemeden durumumu anlayip vermisti babam ve ben cok tuhaf hissetmistim kendimi. o duygunu cok iyi anliyorum.
sadece benim söylemek istedigim su an tedavine odaklan. ayni tedaviyi kardesimde görüyor Cuma günü Transfer yapilcak

Inşallah kardeşinin bebeği tutar emekleri boşa gitmez inşallah anneliği tadar psikolojik olarak insanı etkileyen bir süreç. durumumda tedavinin etkisi de var bi de 35 yaşında kadınım zoruma gidiyor bu duruma düşmek sorunun benden kaynaklanması da bu durumu perçinliyor maalesef

benimle ayni yastasin.
kardesim 31 yasinda bu ikinci denemesi gecen ay denediler o tutmadi maalesef onda cikolata kisti rahatsizligi var.
su an kist yokmus ama yinede o sebepten olmuyor.
bikere normal yolla hamile kaldi fakat 2 aylikken bebegin kalp atislari Durdu gelismemis.
ben de onun icin cok dua ediyorum olmasini cok istiyorum cünkü kardesim cok istiyor.

sanada dua edecegim stres yapma olur insallah.

Ama evlilik böyle bir şey minnie. Kimde varsa o harcar. Şu an eşinin parası var; o harcıyor. Yarın eşinin bir şeye ihtiyacı olduğu zaman sen ona destek olacaksın. Evlilik demek destek olmak demek.

Rahatsizligimiz aynı kardeşinle zor bir hastalık üreme organlarına zarar veriyor benim kistim halen duruyor hem de büyük benim embriyolarim donduruldu bekleyeceğim bi süre vücudum sürekli problem çıkarıyor çünkü kardeşin hangi şehirde nerde tedavi oluyor dondurulmuş embryo ile şansını denese bir de.bu arada duaya çok ihtiyacım var bu sıralar beni tek rahatlatan şey dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…