Kendimi ezik ve mahçup hissediyordum (parasal konular)

Çocuk tedavisinin maddi ve manevi ne kadar zor bir durum olduğunu bizzat yaşadığım için çok iyi anlıyorum (halen de yaşıyorum)
Ama bu bir süreç ve biz yeter ki sağlıklı bir evlat sahibi olalım diye herşeyi yapıyoruz işte, yapacak gücümüz varsa yapıyoruz ama mesela durumum yoksanr ile yapıcam? Eşe destek olması konusunda şöyle düşünüyorum evet eğer ihtiyaç varsa kadın da kesinlikle çalışmalı. Ama kocama yük mü oluyorum diye düşünmemelisin çünkü dinimizde de erkek karısına bakmakla yükümlü. Diş demişsiniz, çok iyi devlet hastaneleri var onları tercih edebilirsiniz. Sağlık keyfi bir durum değildir aman para yok şimdi bi yerim ağrımasın diyemiyoruz. Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin size, yine tekrarlıyım korona falan da engel değil her sektör gayet eleman alımı yapıyor, ihtiyaç varsa madem çalışın.

Ama evlilik böyle bir şey minnie. Kimde varsa o harcar. Şu an eşinin parası var; o harcıyor. Yarın eşinin bir şeye ihtiyacı olduğu zaman sen ona destek olacaksın. Evlilik demek destek olmak demek.
Çok haklısın annemde çalışan bir kadin degildi omur boyu annem babama babam ona destek oldu simdi babam cok hasta annem bakıyor birbirlerine destek oluyorlar. Ama ben bu süreçte az da olsa katkida bulunmak isterdim onun ezikligini hissediyirum cünkü masraf tam bitti diyoruz yeni birsey çıkıyor vucudum surekli sorun üretiyor bi de para konusunda bagimsiz olmamak beni üzüyor durum bu

Ben de olsam mahcup hissederdim ama şöyle düşünün er ya da geç illa ki işiniz olacak. Bu geçici bir süre ve yapılan harcamalar keyfi değil. Umarım her şey gönlünüzce olur

Zor bir süreç sende yasıyormuşsun beni anlarsın psikolojik olarak da tükendim biraz olup olmayacak mı onunda ağırlığı var üstümde bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim yıprandım doğrusu.diste devlet hastanesinden randevu almak için aradım 1 ay sonrasına randevu verdi o kadar bekleyecek durumum yok olsada gitmeye korkarım çünkü tedavim devam ediyor dr cok dikkatli ol dedi.gecen yıl bana ücretli öğretmenlik çıktı tedavi olacağım diye başlamadım çünkü başlasam devam.edemezdim çok operasyon geçirdim hastanede uzun saatler kaldım gidince yani çalışmam pek mümkün değildi ama maddi olarak zorlamaya başladık başlarken k.v ve k.p maddi manevi yanınızdayız dediler hiç sesleri çıkmadı hem korona basladi esimin gekiri azaldi hem de süreç uzadı eşimle konuşup başvuru yapmaya başlayacağım cunku huzursuzum.insallah sende bebeğini bir an önce kucağına alırsın Allah emeklerimizi boşa cikarmasin

Tam tersini düşünün.
Eşiniz bazı sebeplerle çalışmasaydı para vermekten gocunur muydunuz?

dualarim seninle.

viyanada oluyor tedavi, yurtdisindayiz biz.
dondurdu zaten 3 tane su an iki sansi kaldi.
o bikere ameliyat oldu kisti aldilar, ameliyattan hemen sonra hamile kaldi dogal yolla ama kaybetti.
evet o hastalik kendi vücuduna savas aciyor öyle biliyorum.

Öyle bi savas ki hemde ben başedemedim 15 senedir mücadele ediyorum. Kardeşin bir kez gebe kalmış bence şansı var inşallah tutar çünkü kaliteli yumurta ve spermler seçildi vücutta hazırsa olur Allah 'ın izniyle .lütfen sonucu buraya yaz müjdeli haber bekliyorum

Hastalıkta ve sağlıkta diyerek aile kuruyoruz. Aile içinde de senin paran benim param yoktur olmamalıdır. Üstelik ortak bişey için ailenizi genişletmek için harcanıyor bu para, kişisel zevkleriniz için değil.

Kendinize dert etmeyin, üzülmeyin. Tabii ki uygun bir iş bakın. Bu dönemde bu sıkıntıların yaşanması çok normal. Asla da ezik hissetmeyin. İnsanız. Başımıza geleni biz davet etmiyoruz. Yeryüzünde birçok sınavımız var. Siz de bunların birinden geçiyorsunuz.

Hem size hem babanıza geçmişler olsun. Umarım en kısa sürede herşey yoluna girer.

Benim nerden baksan 10 sene böyle bebek için tedavi, ameliyat vs ile gecti. Bu süre zarfında zatem iş bulmak çok zor. Bebek tedavisi görünce kimse iş vermiyor. Çünkü sürekli dr için izin alman gerekiyor. Neler hissettiğini anlıyorum ama suan senin kafanın rahat olması gerekiyor. Para bir şekilde yerine geliyor ama sağlık zor. Ben suan evden oyuncak örüp satıyorum. Hem inanılmaz kafamı rahatlatıyor. Oğlum uyuduğu zamanlar yapabiliyorum ancak. Sende öle bişeyler yapabilirirsin.

Bu tedaviyide olmak zorundaydim hanimefendi keyfe keder çocuk yapmıyorum vucudum sürekli kist üretiyor organlarıma zarar veriyor çocuk yapmasamda tedavi olmak zorundaydim yani keyfimden girmedim bu yollara 10 yıldır evliyim daha ilk tedavim güçsüz haliminde süreçle alakası var 9 aydır almadığım narkoz görmediğim ameliyathane kalmadı bilip bilmeden ahkam kesmeyin burda başımıza gelmeden anlayamazsınız yada empati yoksunu isenizde anlayamazsiniz

Tedavi süreci oldukça yorucu ve yıpratıcı, gücümün tükendiği, artık çocuk falan istemiyorum deyip gecelerce ağladığım çok oldu ama bu süreçte de hem çalışıyordum hem hastaneye gidip geliyordum, tabii şartlar ve imkanlar farklılık gösterebilir. Bir süre ara mı versen? Dinlenmiş olursun. Yine de eşine yük değilsin böyle düşünme, önce sağlık. Allah yardımcın olsun. Akşamlar eşinle sohbet et iyi gelecektir.

Çok sağolun ben de sınav diyorum ,geçecek diyorum direnmeye çalışıyorum

Bulsamda sürekli izin almak durumunda kalacaktım kim isterki böyle biri ile çalışmayı bende takı falan yapıyorum belki onlarla bisey yapabilirim

Allah yardımcınız olsun süreç uzun zor yıpratıcı biz de 3. aşılamayı yaptıracağız koronadan ertelenmişti tüp bebek vs onun için bir kez daha aşılama deneyelim dedik . Çok şükür eşimin eşi de maaşı da iyi ama bende yine de işe girdim mecbur ne yapalım . İnşallah güzel sonuçlar alırız da bu hayal kırıklıkları üzerimizdeki yük kalkar

yazarim sen de yaz umutla bekliyoruz güzel haberlerini asla vazgecmek yok

Bende ağlıyorum bazen ara ara yoruluyorum çünkü .geçen hafta Histereskopi oldum dr geçici menapoza sokacak 3 ay beklemeye girecegim belki o boşlukta iş bulabilirim.aslinda tedavi olurken çalışmak isterdim ama ücretli öğretmenlikte çok izin alınmaz yerine başkasını bulurlar hemen ondan kaldı çalışma isi

Inşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.koronada bende ara verdim vücudum o esnada kist üretmiş şanssızlık oldu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…