Kendimi fena saldım

İyi de başka şehirdeki Kv görümce sizin süsünüzü nereden biliyor

Bir de alamıyorum diyorsunuz hepsi doğum yapınca mı bitti

Bu kadar sürekli makyaj yapan birimin malzemesi asıl birden tık diye biter ki

Olağan olan sizsiniz süslü olanlar değil

Bebek uyuyunca eşinizin dizine iki dakika yatabiliyorsanız mutlu olmaya yeter

Eşim çok zor şartlarda çalışıyor.polis gecesi gündüzü yok maaalesef.surekli çalışıyor desem yeridir.:KK43: evde olduğu zamanlar çok yardımcı sagolsun.ama bebeğim sürekli ağladığı ve gaz sancisi içind e olduğu ı için onunla uğraşmak susturmaya çalışmakla geçiyor

O zaman sling alin, kolik bebek zordur.
Erkek bebeklerde bu gaz sancilari daha cok oluyor malesef.
Benim oglumda cok aglardi, ilk 5 ay durmadan aglardi.
Ben koynuma slingle baglayinca 4-5 saat uyudugunu biliyorum gunduz.
Sizin stresinizde ona gecer, sakin olun.
Buzuki Orhan Kolik sarkilari var, acin dinletin.
Benim oglan pat put atardi gazini hatta kakasini bile o sarkilar esliginde yapardi.
Yatirin ana kucagina alin bebegi de banyoya, iki su dokunun nolcak?
Ben hep oyle yikandim ilk aylar, korkardim kusar diye, gozumun onunden ayirmazdim.
Birde besledikten sonra enaz 20 dk dik pozisyonda tutup pispislayin, kusmasi azalacaktir.
Buyuk ihtimal fazla besliyorsunuz.

Merhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyor:KK43: normalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
Eşiniz hiç yardımcı olmuyor mu?

Daha dur ya bır ayda dgumu atlatıp susu pusu dusunme bırak bıraz dagınık kalsın senın ıcınden ınsan cıktı, bı toparlan kendıne gel gucun kuvvetın kanın yerıne gelsın snra dusun bakımı makyaJı :) esın bısey demıyrsa bsver onlaarı hos esın de dese cok da tın yanı

Makyaj yapmak zorunda da değilsin, kilo vermek zorunda da.. Herkes işine baksın.. Bu aylar bebeğin için çok önemli. Sağlıklı beslen, sütün verimli olsun. Emzirme dönemi kilo veriliyor zaten sen sağlıklı beslen yeter. 1 gün de almadın ki o kiloları.

Kimsenin güzellik dayatmalarına boyun eğmek zorunda değilsin.

Simdiki biz annelerde bi garibiz yahu :) biri ojene biri kilona :) bu kendinizi kotu hissettirmesin...daha 1 ay olmusken bu kadar evham niye? Ilk cocukta dogru insan hep boyle gidecek saniyor.. ama olmuyor.. bir kac ay suruyor sonra eski haline donmeye basliyorsun

Ay onlara neymiş ya? Rimelin gözüme verdiği ağırlığı düşündüm şimdi de Allahım, evde nasıl dolaşıyorsunuz rimelle? Yeni doğum yapmış bi amne olarak gayet normal duruyorsunuz. Lütfen mahalle baskılarının sizi sarmasına izin vermeyin. Yatın dinlenin her boş vakitte. Bebeğinizle ilgilenin. 1-2 ay boşverin makyajı kıyafeti.

Ayhhhh kendim geldi aklıma ama bukadar endişelenmeyin valla önce cocugumla bag kurmayı istedim tv telefon asla elime almadım huzurla emzirirken Onunla konusurdum uyurken bile onu izlerdim heryerimden süt akıyodu upuzun saclarım tepeden toplu dizi cıkmış Polar pijamayla takılıyodum ayrıca yıkanırken pusete koyup karsıma yatırıyordum. Evet şimdi olduk 6yaşında benimle beraber süslenir herkes bana imreniyo suan nasıl kızını bukadar süsleyip kendin bakımlı olabiliyorsun diye zaman herseyin ilaca şimdi o benim en yakın arkadasım herseyi ona danışırım birlikte bol köpüklü bol neşeli duşlar yapıyoruz cilt bakımımızıda asla aksatmayız

Zaman ve sabira ihtiyacin var yeni anneyim zaman gectikce daha cok alisiyorsun benim bebegimde cok gazli onun icin birsuru yontemler aradim sadece inanin doguma dahi giderken ustumu basimi uydurup sacimi yapip gttim sanci esnasinda ama hicbirini yapamaz haldeydim suan yeni yeni arada yapabiliyorum 2 aylik bebegim ustelik yalnizim kimse yok yardim edecek esimde cok yogun calisir aksam saatlerce cocuk sancidan kivranip aglarken dur bi rimel sureyim diyemiyoruz haliyle o yatinca sende dinlen cok takma. Birak daginik kalsin.

Şuan buraya konu açacağına bu dediklerini yapabilirdin bu bebekler hiç mi uyumuyor veya bakacak hiç mi kimse Yok evliyim çocuğum yok ama çocuğum oldu diyede kendimi bu kadar salamam

Hepimiz bu yollardan gectik. Ben dogumdan sonra 6 ay iyi saldim. Sonra zamanla duzelmeye basladim. Bebis buyudukce rahatliyacaksin. Sıkma canini.

Canım benim. Bende hamileyim ve neler olacagiyla ilgili hiçbir fikrim yok :)

Sen onu bunu boşver. Yavrunla ilgilenmeye devam. Biraz büyüyüp dünyaya alistiktan sonra kendine de zaman ayirabilirsin inanıyorum.

Hem suan bence bakımsız değil çok tatlı gorunuyorsundur eminim :) bicil bicil :)

Canım benim. Bende hamileyim ve neler olacagiyla ilgili hiçbir fikrim yok :)

Sen onu bunu boşver. Yavrunla ilgilenmeye devam. Biraz büyüyüp dünyaya alistiktan sonra kendine de zaman ayirabilirsin inanıyorum.

Hem suan bence bakımsız değil çok tatlı gorunuyorsundur eminim :) bicil bicil :)
Sağlıkla kavusursun inşallah canimm :) çok sagoolll

Şuan buraya konu açacağına bu dediklerini yapabilirdin bu bebekler hiç mi uyumuyor veya bakacak hiç mi kimse Yok evliyim çocuğum yok ama çocuğum oldu diyede kendimi bu kadar salamam
Iste bunuda ancak cocugun olunca ankarsin.. baskasinda baska yasayinca baska bazi seyler cunku..

Ben de vakitsizlikten olduğunu düşünmüyorum. Bazen insan psikolojik olarak kendine bakmak istemez. Yoksa arkadaş haklı, buraya yazacağınız vakitte kremlenir, makyajınızı yapardınız. Bakım dediğiniz şey günde yarım saat almaz. Ama işte bazen bahane üretiyoruz, ben de yapıyorum bunu.

Daha çok az zaman geçmiş doğumunuzun üzerinden normal böyle olması. Yavaş yavaş kilo vereceksiniz kıyafetleriniz 1.5 sene kadar sonra (spor yapmazsanız) üzerinize yeniden olacak. Bebeğiniz büyüdükçe uykusu düzene girecek,gaz sancısı 4. aydan itibaren bitecek...
Bahar mevsimi gelsin hele,dışarı çıkmalara başlayın makyaj da yapacaksınız,kuaföre gidip fönünüzü de çektireceksiniz.
Sabır güzel anne sabır,her şey yoluna girecek.

Bu bence vakit bulamama degil icinizden gelmiyor bebis cok yordugu icin birde uykusuz kaliyorsaniz normaldir tek yapmaniz gereken silkelenip kendinize gelmek aynada kendinizle konusun ve yeter bu kadar kendimi saldigim artik kendime bakacagim deyin:21: instagramdaki annelerden ne eksiginiz var vallahi ben cok imreniyorum:KK48: lakin sizi de cok iyi anliyorum bazen ben bile aksam esim gelecegi vakit biseyler suruyorum sonra kendime diyorum bu kadar kolaydi iste niye bu saati bekledin ki diye:)

Back
X