Kendimi fena saldım

Bebeğiniz büyüyünce nasılsa yine eski halinize dönersiniz boşverin, biraz da salmak lazım bunlar salmanın en güzel halleri bence :)

2 cocugum var ikisi de kolay bebek degildi.

Iki lohusaligimda da bakimsiz olmadim..
Bakimsizligi kabul etmiyorum.

Hergun dus almasan da bir dus aceleyle 10 dk alir.
Bir kalem cekmek ve allik surmek 30 saniyeni alir ama yuzunu degistirir.

Minik birer kupe kulagindan cikarma.

Saclar da ozenle atkuyrugu tamamdir.

Kilolari dert etme..bir tayt uzerine bol.bir tisort ya da bluz.

Bak oldu da bitti ..ev icin yeterli.

Pat diye eve birisi gelse bile bunlari yaparsan bakimli gorunursun.

Ben..dogum yaptim saldim diyenleri anlamiyorum..

Son düzenleme:
Ya şu bakım meselesini hiç anlamıyorum benimde 2 çocuğumda 9 aylarına kadar kolikti uyumazlardı hele küçüğü uyurken bile ayağımdan bırakamazdım bütün gece o ayağımda uyurdum nerdeyse ve 1 de abisi vardı. Ha ben bu kadar zor durumdayken bakımsız diyen biri olsaydı ağzının ortasına terlikle vururdum. :KK67:

Merhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyor:KK43: normalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
1 aydamı oldunuz bunları
Kv görümcede bebekle ılgılenecegıne sizi süzüp durmuş masallah

Merhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyor:KK43: normalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
yahu kimi ne olgilendirir benim de kızım 3 aylık bende böyleyim doğum yapmışız vücudumuz ne halde bir emanet var ona bakıyoruz yani uykusuzluk yorgunluk kom düşünecek bakımı biraz zaman geçsin büyüsün elbette eskisi gibi oluruz

Şuan kendinde o enerjiyi bulamıyorsun öyle iyi biliyorum ki , ama geçiyor bi zaman sonra... şuan daha yeni bi annesin, birbirinize alışmaya çalışıyorsunuz yapabileceğin tek şey bazen babasına pasla o ilgilenirken sen duşunu al o bile iyi geliyor ara da paslamak lazım :KK45: he bi de o çok konuşan bilmiş kv görümceye bırak madem o kadar takıldılar git kuaföre bi fön çektir ağda yaptır Kaş aldır oh mis yeniden doğmuş gibi oluyor insan :KK15:

Bir iki ay içinde yeni düzene alışmaya bakarsıniz o zaman daha kolay olur. Şimdi bunları düşünüp üzmeyin kendinizi. Yavrucuk biraz büyüsün eskisinden daha güzel olacaksıniz emin olun.

Bi de sling alın. Koyun içine miniği geçin aynaya makyaj yapın. Hatta gezmeye çıkın filan.

Öncelikle başkası için yapmayın kendinizi daha dinç enerji mutlu güzel gormek için yapın. Güzeel bakımlı olunca görümceniz ne yapacak onu anlamadım sizdenmi hoşlanıyor. Eşiniz demiyor ona ne . Benim bebeğinde ilk 3 ay çok zorladı beni ama belki dalga geçeceksiniz gece uyumazdım saçıma yüzüme maske yapar törpü yapar nemlendirir öyle yatardım ertesi gün oje sürer yatardım . Çünkü kendimi güzel görünce her ise daha mutlu ve enerjik başlıyordum. Saldıkça mutsuz umutsuz ve isteksiz oluyorsunuz hayata karşı

Allah Allah dedim.ben ne zaman konu acmisim:))) aynı ben maalesef harfi harfine aynı , çok üzgünüm aynada kendime bakmak istemiyorum 34-36 beden iken 40 oldum 70 kilo hofff ne yapacağız böyle

Allah Allah dedim.ben ne zaman konu acmisim:))) aynı ben maalesef harfi harfine aynı , çok üzgünüm aynada kendime bakmak istemiyorum 34-36 beden iken 40 oldum 70 kilo hofff ne yapacağız böyle
Geceleri spor yapabilirsiniz hunharca uyumak sadece zaman kaybı spor insanı öyle güzel dinlendiriyorki . 3 saat bile uyusaniz o saglikli bedenle yetiyor ozaman pilates yapin ip atlayin 75 76 kilo ile doguma girdim 2 ayda 50 kilo oldum geri bunu tamamen zamanimi ve hayatimi duzene sokarak yaptım. 5 saat uyuma sandım varsa 2 saat spor yaptım hem vücudum hem piskolojim düzeldi.

Geceleri spor yapabilirsiniz hunharca uyumak sadece zaman kaybı spor insanı öyle güzel dinlendiriyorki . 3 saat bile uyusaniz o saglikli bedenle yetiyor ozaman pilates yapin ip atlayin 75 76 kilo ile doguma girdim 2 ayda 50 kilo oldum geri bunu tamamen zamanimi ve hayatimi duzene sokarak yaptım. 5 saat uyuma sandım varsa 2 saat spor yaptım hem vücudum hem piskolojim düzeldi.
Şuan bunu yazarken kızım ayağımda , çok zor bir bebek maalesef ,uyumak için zamanım yok :(

Çocuk uyurken ne yapıyorsunuz?
Anladım yoruluyorsunuz ama dediğiniz şeyleri yapmak 10 dakika
Gir duşunu al saçını tara hafif makyajını yap
Taş çatlasa 15 dakika olur
45 yazacaksınız herhalde.

Ben size tecrubelerimi yazayim :)

ilk cocukta kesik vardi o acilar sancilar bagsur agrilari derken bi 10-15 gun cok acilar cektim..her gun dus aliyordum vs vs ama rahat hissedemiyordum kendimi.. zor bebek ve de ilk tecrubesizlik hep boyle gidecek saniyordum.. derken tabii ise basladim vs hersey bi duzene girdi her ne kadar oglum istahsiz bi cocuk olsada gecip gidiyor.. ayrica duygusaldim ve arada bir acilardan vs agliyordum :) garip olansa suan bunlara guluyor olmam :)))

Ikinci dogumda yirtik var:) daha cabuk iyilesmesi vs. Ama evde dolasan baska bi cocuk daha var..ev kalabalik.. kalabaliktan dogurdugun cocuga isinamiyorsun vs. turlu turlu skntilar gene...

Son dogumda ee tecrubelisin hangi gun nerende agri olacak onu bile biliyorsun.. aciyor ama bilindik agrilar oldugu icin vucut kendini hazirliyor bi sekilde.. dikisler vs. Hepsi tanidik agri sizi.. her gun dus alinir saclar taranir kremlerim surulur vs:) cocuklari cok sukur biraz babalari filan idare ediyor.. evde yemek pismiyor her gun restorandan kebap corba ismarliyorum :))) bi daha mi gelecez dunyaya diyerekten :))) bi dahami lohusa olucam diyerekten :))) pisman miyim? Asla.. gene olsa gene yaparim..

Hic bir dogumda oyle aman aman salmadim kendimi cok sukur.. ama o agriar vs cok zor! Ilk gunden oyle makyaja filanda gerek yok can acisindan halin yok zaten.. zmnla gectikce agrilar toparliyorsun.. eski halibe donuyorsun.. ilk bebekte bocaliyorsun sadece.. neyi nasil ne zmn yapacagin konusunda o kadar..ilk cocuk aglasa kosup gidiyorsun ama sonrakilerde alisiyorsun.. dusunada giriyosun yemeginide yapiyorsun.. cunku baska care yok :) iki dk aglasada bisey olnaz zaten.. zmnla hersey yoluna girecek emin ol!

Daha 1 ay olmuş doğum yapalı. Dur o kilolar emziriyorsan kolayca gider. Yeni bir insan dünyaya, ailene adapte olmaya çalışıyor. Yavaş yavaş oturur düzen, sen de kendine zaman ayırırsın. Söylemeden de geçemeyeceğim, kayınvalide görümce de Adriana Lima sanırım :KK11:

Bende dogum yapali 2.5 aya yakin oluyor. Kirki cikana kadar siZden beterdim birde sut artici cayin icinde cemen vardi siz dusunun nasil koktugumu :kusmuk:
Simdi beraber bir duzen kurduk kizimla fönumu bile cekiyorum. Kilo konusunda 10 kiloya yakin kilom kaldi bende takmiyorum yaz gelcek nasilsa bol bol bebekle yuruyus yapip verebiliriz. Sıkmayın caninizi bebeginiz mutluysa gerisini takmayin

Boşver Allah çocuk vermiş bir çoğumuzun isteyipte elde edemediği birşey. Bırakın da makyajınız eksik kalsın ne olur yani bebeğiniz için. Biraz büyüyünce dönersin eski hayatına. Allah bagislasın bu arada. Size dert gelen bize nimet böyle düşün;)

Bende yeni Doğum yaptım ilk zamanlar zor oldu ama artık alıştım bebeğimi emzirip uyutup eşime emanet diyorum ve yürüyüşe çıkıyorum 2 gündür ve bana inanılmaz iyi geliyor bugün eşim kendisi hadi emzir sen bi çık kendine gel dedi yolladı beni sağolsun evet kilo kalıyor ama zamanla gidecektir elbet bende zaman bulamıyorum yemek yaparken sofra kurarken çamaşırı bile asarken eşim çok yardım ediyor sonuçta bu ikimizin bebeği bence eşinle konuş sana yardımcı olsun

Back
X