- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi Emirimoglum
Bebeğiniz büyüyünce nasılsa yine eski halinize dönersiniz boşverin, biraz da salmak lazım bunlar salmanın en güzel halleri bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim :)Hiç zannetmiyorum öyle olacağını
1 aydamı oldunuz bunlarıMerhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
yahu kimi ne olgilendirir benim de kızım 3 aylık bende böyleyim doğum yapmışız vücudumuz ne halde bir emanet var ona bakıyoruz yani uykusuzluk yorgunluk kom düşünecek bakımı biraz zaman geçsin büyüsün elbette eskisi gibi oluruzMerhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
Allah Allah dedim.ben ne zaman konu acmisim:))) aynı ben maalesef harfi harfine aynı , çok üzgünüm aynada kendime bakmak istemiyorum 34-36 beden iken 40 oldum 70 kilo hofff ne yapacağız böyleMerhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Geceleri spor yapabilirsiniz hunharca uyumak sadece zaman kaybı spor insanı öyle güzel dinlendiriyorki . 3 saat bile uyusaniz o saglikli bedenle yetiyor ozaman pilates yapin ip atlayin 75 76 kilo ile doguma girdim 2 ayda 50 kilo oldum geri bunu tamamen zamanimi ve hayatimi duzene sokarak yaptım. 5 saat uyuma sandım varsa 2 saat spor yaptım hem vücudum hem piskolojim düzeldi.Allah Allah dedim.ben ne zaman konu acmisim:))) aynı ben maalesef harfi harfine aynı , çok üzgünüm aynada kendime bakmak istemiyorum 34-36 beden iken 40 oldum 70 kilo hofff ne yapacağız böyle
Şuan bunu yazarken kızım ayağımda , çok zor bir bebek maalesef ,uyumak için zamanım yokGeceleri spor yapabilirsiniz hunharca uyumak sadece zaman kaybı spor insanı öyle güzel dinlendiriyorki . 3 saat bile uyusaniz o saglikli bedenle yetiyor ozaman pilates yapin ip atlayin 75 76 kilo ile doguma girdim 2 ayda 50 kilo oldum geri bunu tamamen zamanimi ve hayatimi duzene sokarak yaptım. 5 saat uyuma sandım varsa 2 saat spor yaptım hem vücudum hem piskolojim düzeldi.
45 yazacaksınız herhalde.Çocuk uyurken ne yapıyorsunuz?
Anladım yoruluyorsunuz ama dediğiniz şeyleri yapmak 10 dakika
Gir duşunu al saçını tara hafif makyajını yap
Taş çatlasa 15 dakika olur
Boşver Allah çocuk vermiş bir çoğumuzun isteyipte elde edemediği birşey. Bırakın da makyajınız eksik kalsın ne olur yani bebeğiniz için. Biraz büyüyünce dönersin eski hayatına. Allah bagislasın bu arada. Size dert gelen bize nimet böyle düşünMerhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...