- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
İyi geceler sevgili KK üyecanları. Benim 1 yıldan fazla ilişkim var 1 aydır da sözlüyüz kısmet olursa 2 ay sonrada nişanım var. Biz uzaktan akrabayız sözlümle ama severek birlikteyiz görücü usulü vs yok. Gelelim asıl konumuza. Ben sözlümün evine gittiğim zaman kendimi gelin gibi hissedemiyorum. Yani çok eğreti duruyorum hani bir işe çabuk el atamıyorum en basitinden salata yapacak olsam bile her zaman yapılan basit bişey sonuçta onu bile elime yüzüme bulaştırıcam sanıyorum. Kv şuanlık allahı var iyi elimi bi işe sürdürmez ama ben yardımcı olmak istiyorum herşeyi o hazırlıyor çok tez canlı acele bacı gibi herşeyi şipşak. Ama ben abooovvyardım edilecek birşey varmı anne diye bile zor soruyorum çok mu utanıyorum acaba kasılıyormuyum anlayamadım. Belki yaptığım işi beğenmez diye düşünüyorum sanırım ay kızlar siz napıyorsunuz ya ilk zamanlarda böylemiydiniz yada bilemedimki. Tam bir saf çömez gelin olcam heralde oooof offff akıl verin yol gösterin allah aşkına
Gerçi çok doğru anneme bakıyorum öte yandan babannem her misafir geldiğinde muhakkak çağırır niye ? Gelin var sonuçta o hizmet etsin o pasta börek yapsın olur mu hiç adı üstünde gelin yani babannem de oturur hizmet hörmet bekler annemden. Ah canım annemgelin olmak matah birşey değil zaten hissetmesinizde olur..
yapmayın boşverin alıştırmaya gerek yok.. sizi öyle kabul etsinler ki beklentileri olmasın ilerde.. sofrayı kurmaya kaldırmaya yardım edin yeter..
İnşallah canımcımBoyle olman cok normal canim zamanla alisirsin
Aslında tarife bakarak çoğu şeyi yapıyorum ha bakmadan da yaptıklarım var baya ama işte diyorum ya o kadar yapabiliyorken salatayı bile elime yüzüme bulaştırcam beceremeyeceğim sanıyorum garip bir panik duygusuhani akrabalık falanda var daha rahat olmanız lazım aslında, herkes süper hızlı, mütiş hamarat olmak zorunda degil evlendiginizde eşinizi kendinizi doyurabilecek kadar yaparsanız yeterde artar. panige gerek yok yumurta kıramayanlar var
Aslında tarife bakarak çoğu şeyi yapıyorum ha bakmadan da yaptıklarım var baya ama işte diyorum ya o kadar yapabiliyorken salatayı bile elime yüzüme bulaştırcam beceremeyeceğim sanıyorum garip bir panik duygusu
Sen yeterki iyi niyetli, sevecen kalbli ol kv sana minnettar olacaktır inanAslında tarife bakarak çoğu şeyi yapıyorum ha bakmadan da yaptıklarım var baya ama işte diyorum ya o kadar yapabiliyorken salatayı bile elime yüzüme bulaştırcam beceremeyeceğim sanıyorum garip bir panik duygusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?