- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
Bende senin gibiydim sanki herseyi elime yuzume bulastrcam gibi hissediyordum hersey sanki cokk zor geliyordu ama zamanla asiyorsun canim aile gibi saydigin zaman gecer ilk seferde tabimide kasilirsin ama zamanla geccekkİyi geceler sevgili KK üyecanları. Benim 1 yıldan fazla ilişkim var 1 aydır da sözlüyüz kısmet olursa 2 ay sonrada nişanım var. Biz uzaktan akrabayız sözlümle ama severek birlikteyiz görücü usulü vs yok. Gelelim asıl konumuza. Ben sözlümün evine gittiğim zaman kendimi gelin gibi hissedemiyorum. Yani çok eğreti duruyorum hani bir işe çabuk el atamıyorum en basitinden salata yapacak olsam bile her zaman yapılan basit bişey sonuçta onu bile elime yüzüme bulaştırıcam sanıyorum. Kv şuanlık allahı var iyi elimi bi işe sürdürmez ama ben yardımcı olmak istiyorum herşeyi o hazırlıyor çok tez canlı acele bacı gibi herşeyi şipşak. Ama ben abooovvyardım edilecek birşey varmı anne diye bile zor soruyorum çok mu utanıyorum acaba kasılıyormuyum anlayamadım. Belki yaptığım işi beğenmez diye düşünüyorum sanırım ay kızlar siz napıyorsunuz ya ilk zamanlarda böylemiydiniz yada bilemedimki. Tam bir saf çömez gelin olcam heralde oooof offff akıl verin yol gösterin allah aşkına
Kaçamak Öpücükler .Bende içimden diyorum kendime insan bir yardım eder elini çabuk tutar ama ben öyle mi yooook anca sözlümle orda sarmaş dolaş kaçamak öpücükler varken kim gidip yardım edecek
annen gibi olma.Gerçi çok doğru anneme bakıyorum öte yandan babannem her misafir geldiğinde muhakkak çağırır niye ? Gelin var sonuçta o hizmet etsin o pasta börek yapsın olur mu hiç adı üstünde gelin yani babannem de oturur hizmet hörmet bekler annemden. Ah canım annem
Ben böyle değildimİyi geceler sevgili KK üyecanları. Benim 1 yıldan fazla ilişkim var 1 aydır da sözlüyüz kısmet olursa 2 ay sonrada nişanım var. Biz uzaktan akrabayız sözlümle ama severek birlikteyiz görücü usulü vs yok. Gelelim asıl konumuza. Ben sözlümün evine gittiğim zaman kendimi gelin gibi hissedemiyorum. Yani çok eğreti duruyorum hani bir işe çabuk el atamıyorum en basitinden salata yapacak olsam bile her zaman yapılan basit bişey sonuçta onu bile elime yüzüme bulaştırıcam sanıyorum. Kv şuanlık allahı var iyi elimi bi işe sürdürmez ama ben yardımcı olmak istiyorum herşeyi o hazırlıyor çok tez canlı acele bacı gibi herşeyi şipşak. Ama ben abooovvyardım edilecek birşey varmı anne diye bile zor soruyorum çok mu utanıyorum acaba kasılıyormuyum anlayamadım. Belki yaptığım işi beğenmez diye düşünüyorum sanırım ay kızlar siz napıyorsunuz ya ilk zamanlarda böylemiydiniz yada bilemedimki. Tam bir saf çömez gelin olcam heralde oooof offff akıl verin yol gösterin allah aşkına
Kesinlikle bende sizin gibiyimIlk zamanlari geç 11 yillik evliyim daha kayinvalidemin evinde salata yapmadim.
Buzdolabini bile acmam, genel olarak kimsenin evinde elimi bir ise surmeyi sevmem zaten, bana gelene de yaptirmam.
Kesinlikle bende sizin gibiyim
Bende içimden diyorum kendime insan bir yardım eder elini çabuk tutar ama ben öyle mi yooook anca sözlümle orda sarmaş dolaş kaçamak öpücükler varken kim gidip yardım edecek
Ilk zamanlari geç 11 yillik evliyim daha kayinvalidemin evinde salata yapmadim.
Buzdolabini bile acmam, genel olarak kimsenin evinde elimi bir ise surmeyi sevmem zaten, bana gelene de yaptirmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?