• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi gelistirmek istiyorum , fikir verirmisiniz

Ben bu konu da bilgi almak istiyorum. Hiç bilmiyorum bu kursları daha detaylı bilgi verme şansınız olursa çok sevinirim
Ben Şuan halk eğitimde modelistlik kursuna gidiyorum. Boyama bilgisayar mefruşat dikiş nakış bir sürü alan var. İsmini bilmediğim daha çok bölüm var ama bildiklerimi saydım. Açıktan Şuan 2 üniversitemi okuyorum. Çalışmıyorum ama ilerde olur ya lazım olur gibisinden çalışıp hem kendimi eğitiyorum hemde ilerisi için yatırım yapıyorum. Bu okul bitsin bir tane daha okurum diye düşünüyorum.

Okumanın hiç yaşı yok. Her işin ayrı zorluğu güzelliği var. Siz ne istiyorsanız ona göre çalışın.

Kompleksli bir insan olmadığımı cok iyi biliyorum bunu size ispatlamak gibi bi amacım yok :) ben saygı görerek insan yerine konulan bir iş istiyorum. O yönde kendimi geliştirmek istiyorum , hanfendi hayatın gerçeklerini hatırlatmama gerek varmi bilmiyorum yanlış anlaşılmasın eşim beni çocuğumu ihmal etse gidip wc bile yıkarım kimseye muhtaç olmam , ama günümüz de evimize temizliğe gelen kadınlara merdivenimizi silen kadınlara ne kadar saygı gösteriliyor söylemisiniz masa basın da işini yapan mi daha iyi konumda merdiven silen mi ihtiyacım olsa ben silerim orasi ayri mesele kuçümsemiyorum emin olun kimse kimsenin pisliğini ihtiyacı olmazsa temizlemez emin olun , uzun yıllar tekstil de çalıştım babam iş veren di , insanlar nasıl muamele görüyor sizin haberiniz var mı telefon yasak , konuşmak yasak , bi insan nasıl konuşmadan iletişim kurmadan dura bilirki siz hayatın gerçeklerini bilseniz beni kompleksli görmezsiniz, koca eline bakmak dediğiniz şey tabi ki güzel bir şey degil ama beni gidip de evlere temizliğe gitcek kadar yaralamiyor , evinize gelen abla varsa sorun hatta ihtiyacınız olmazsa yaparmisiniz diye
Siz memurlar çok rahat sanmayın yine de. Geçen bir arkadaş bekardı ve memurdu. Evli arkadaşları iş yerine çocukları getiriyor diye bir dertlenmişti ki sormayın. Kendince haklıydı. Memuriyette ast üst ilişkisi inanın ne telefona benziyor , ne evlere temizlik yapmaya. Eşim memur. Ama bu mobbinglerden bıkmış durumda. Her yerde bu tarz sorunlar olacaktır.

Bu zamana kadar açık öğretim okusaydiniz okuyarak bir yere gelmek artık zor okul bitene kadar yaş 35 olur meslek öğrenilebilir

Back
X