- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
bırsey ıspatlamaya calısan kısı ben degılım sızsınız yalnız yok efendım hukukcuları solluyoruz yok hukuk okuyan gorumcem hep bana danişir falan
ay dayanamıyorum guluyorum pardon
elınızdekı tek sey edındıgınız ıdarı hakımlık tabı sızde haklısınız ...
yüce yargıc gıbı davranmanız komık oluyor altı ustu aradakı anlasmazlık dosyalarına bakan bırısınız nedır yanıuslubunuzdan konunuzda kımın haksız oldugunu hepımız goruyoruz anlıyoruz ve sızı sevgıyle kucaklıyoruz sevgı herseyı guzellestırır ıyılestırır
geçenki konuda da böyle saçmalanmıştı.ben size ne anlatıyorum siz ne konuşuyorsunuz.hukuk değil biyoloji okuyo deseydim keşke de sizin saçmalıklarınıza katlanmasaydım.
Saldirmaktan kastiniz sizi haksiz bulmalari heralde. Aa terbiyesiz gorumce tabi ki ozur dileyecek, o abi de kardesiyle kus kalmali, se n ne yapmissin ki, ne var canim o sakada , butun ailenin karsisinda esin seni savunacak, gerekirse hepsini silmeli deseler kk'dan iyisi olmazdi degil mi:)
Siz bu kizi ciddi anlamda takinti yapmissiniz.
Bakin basliginiz bile normal degil.
İnsan sirf biri yuzunden degersiz oldugunu hissediyorsa o kisiyi cok takiyor demektir.
Bence de burda konu acmak yerine kendinize baska ugraslar bulun ki kiza bu kadar takmayin.
bak canım idari hakimlik iibf ile dolu bir sürü avukat arkadaşım var idari hakimlik sınavını denemiyor kaybettikleri için çünkü iktisat bilgileri yok.ben hukukçu kadar bilgim var demiyorum ama ona yardımcı olacak kadar bilgim var ve o da soru çözerken bana soruyordu evet çünkü henüz temel şeyleri alıyor.elinizdeki tek şey idari hakimlik demeniz konuşma seviyeniz ne bileyim nasıl anlatayım çok saçma çok boş konuşuyorsunuz şuan.
evet haklıyı haksızı hepiniz görüyormuşsunuz hepiniz kimseniz artık buradaki insanlar galba. görsünler sence benim umrumda mı sanal alemde ne şekilde göründüğüm.
beni uğraştırmayın boş işlerle ben tecrübeli arkadaşlardan mantıklı cevaplar aldım nasıl davranmam gerektiğini nasıl bir yol izlemem gerektiğini anladım.
yuksek ego ve karsısındakını ezmekten zevk alan bırı oldugunuz ıcın kurdugum o cumleye ıcerlemenızı anlıyorum onun ıcın yazdım zatenSizin haksız bulmakla ilgili kayda değer bir düşünceniz var mı?Haksız bulmak güzellikle de olabilir.
en basitinden buyur;
yüce yargıc gıbı davranmanız komık oluyor altı ustu aradakı anlasmazlık dosyalarına bakan bırısınız nedır yanı
bunu yazan bir arkadaş beni haksız buluyor diyip susayım öyle mi.her konuşmanın uslubu var ve buradaki insanlarla normal konuşmak çok güç.ben bu tarz insanlara saygıyı anlatamam zaten.
Sizin de konuşma uslubunuz ters.Bu da son yorumum boş yere kendimi yoruyorum.
yuksek ego ve karsısındakını ezmekten zevk alan bırı oldugunuz ıcın kurdugum o cumleye ıcerlemenızı anlıyorum onun ıcın yazdım zaten
buyuk ıhtımal kabus bıle gorursunuz o cumlem yuzunden ınanılmaz zorunuza gıttıgıne emınım oyle oldugunuz ıcın sureklı gorumcenızle ve ınsanlarla aşık atıyorsunuz zaten
gorumcemı kıskanıyorum dıye konunuz var
gorumcenızı ezmeye calıstıgınız cumlelerınız var
bu konuda da ıyı bır orta yol bulucu esınızı bıle cıgrından cıkarısınız aıleyı bırbırıne dusurusunuz var
ben sızı bu yuzden haksız buluyorum
sızın uslubunuzla normal konusmak guc
zira ...
gandi demiş ki;
cahile laf anlatmaya calısma dısardan bakan ıkı aptalın sohbet ettıgını sanmasın
birde,
mevlana demiş ki;
cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına demiş
mıllete okadar laf saydınız hakaret ıcerıklı cumleler kurdunuz
benım bır tespıtım sızı kanlar ıcınde bıraktı yaraladı
yapılmasını ıstemedıgınız seylerı baskasına yapmayın dıyerek selamet dılıyorum
yukarıda kı ozlu sozlere ıstınaden .
Sizin haksız bulmakla ilgili kayda değer bir düşünceniz var mı?Haksız bulmak güzellikle de olabilir.
en basitinden buyur;
yüce yargıc gıbı davranmanız komık oluyor altı ustu aradakı anlasmazlık dosyalarına bakan bırısınız nedır yanı
bunu yazan bir arkadaş beni haksız buluyor diyip susayım öyle mi.her konuşmanın uslubu var ve buradaki insanlarla normal konuşmak çok güç.ben bu tarz insanlara saygıyı anlatamam zaten.
Sizin de konuşma uslubunuz ters.Bu da son yorumum boş yere kendimi yoruyorum.
yuksek ego ve karsısındakını ezmekten zevk alan bırı oldugunuz ıcın kurdugum o cumleye ıcerlemenızı anlıyorum onun ıcın yazdım zaten
buyuk ıhtımal kabus bıle gorursunuz o cumlem yuzunden ınanılmaz zorunuza gıttıgıne emınım oyle oldugunuz ıcın sureklı gorumcenızle ve ınsanlarla aşık atıyorsunuz zaten
gorumcemı kıskanıyorum dıye konunuz var
gorumcenızı ezmeye calıstıgınız cumlelerınız var
bu konuda da ıyı bır orta yol bulucu esınızı bıle cıgrından cıkarısınız aıleyı bırbırıne dusurusunuz var
ben sızı bu yuzden haksız buluyorum
sızın uslubunuzla normal konusmak guc
zira ...
gandi demiş ki;
cahile laf anlatmaya calısma dısardan bakan ıkı aptalın sohbet ettıgını sanmasın
birde,
mevlana demiş ki;
cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına demiş
mıllete okadar laf saydınız hakaret ıcerıklı cumleler kurdunuz
benım bır tespıtım sızı kanlar ıcınde bıraktı yaraladı
yapılmasını ıstemedıgınız seylerı baskasına yapmayın dıyerek selamet dılıyorum
yukarıda kı ozlu sozlere ıstınaden .
Ben onceki mesajimda bir terslik gormuyorum.
Daha ne kadar net ve oz anlatilabilirdi ?
Onemli olan bu degil midir ? Ama siz kendinizi piremses olarak gordugunuz icin size yucelte yucelte haksiz bulmaliydik :)
Sizin guzellikle haksiz bulma anlayisiniz nedir anlayamadim. Haksizsiniz yazmak normal, makul bir insan icin yeterli oluyor ama siz piremses oldugunuzdan tatli tatli yazmaliydik :)
Gercekten bakin sizi kizdirmak icin demiyorum, kendinizi gelistirmeye calisin.
Kitap okuyun, empati kurun, iletisim kanallarinizi gelistirin.
Yasinizin insani gibi davranin.
O degilde olan esine oluyor yazikGörümceme bir şaka yapmamın ardından aramızda bir münakaşa oldu...Bana samimiyetsizsin,ablam değilsin (zaten aramızda 7 yaş olmasına rağmen bana bir kere yenge demedi),sen kimsin,boş konuşuyorsun tarzında şeyler söyledi.Bunun karşılığında benim tek söylediğim ben senden kaç yaş büyüğüm biraz saygılı ol oldu.Önceki konumdan da bulabilirsiniz.Kayınvalidem laf sokucu şeyler paylaşınca görümcemin anlattığını düşündüm.Eşime kendim anlatayım istedim.Eşim ilk başta çok kızdı.Arayacak konuşacaktı,engelledim.Bundan sonra konuşmuyorsun burnu sürtsün dedi.Ben de burnu sürtmez dedim zaten umrunda değil.Eşim işte sen konuşma sürter falan dedi.Sonra kendisi aramış ve tartışmışlar.Görümcem şakamı kendisiyle dalga geçmişim olarak anlamış.Baya tartışmışlar sen karını tutuyorsun demiş küfür etmiş ortaya.Küstüler.3 ay geçti diğer görümcem aradı.İşte benim kardeşim saygısız değildir yaptıysa bir bildiği vardır dedi eşimle tartıştı.Eşim de büyük görümcem yurt dışına evlendiği için 'sen ne kadar tanıyorsun nasıl saygısızlık yaptığını nereden bileceksin' diye sitem etti.Ablası da onla küstü.Ablası bana yazdı işte kardeşim saygısız değildir biz bir aileyiz dersleri var üzülmesin falan dedi.Ben de tamam abla dedim.Sonra kayınvalidem de kardeşlikle ilgili paylaşımlar yapmaya başlayınca eşim küçük görümceme adım atmış.Yazmış.Görümcem seni sildim demiş eşime.O benle dalga geçti hep karını tutuyorsun diye.Eşim de geçmişte yaptıklarında seni bir kere uyardım mı hep karıma söyledim dersleri var alttan al diye demiş.Görümcem de o zaman da ona haksızlık yapmışsın demiş.Eşim bana bunları anlatınca fıttırdım.Neden dedim aranı düzeltmeye çalışırken ben karımı tutmuyorum zamanında da seni tuttum diye beni aşağı çektiği için.Ben kimseyi sürekli alttan almak zorunda değilim diyince o da çıldırdı.Ben senin arkanda durdum daha ne yapabilirim kimse dediğin benim kardeşim ondan ne farkın kaldı şimdi diye bağırdı.Ben de aile olduğumuzu bana değil kardeşine anlat dedim.Baya ağladım sonra geldi o da sarıldı tek sen varsın diye.Gözleri doldu.Konu kapandı.Ama şimdi yediremiyorum.Dün de telefonda konuştuk görümceme laf atıyor gönlünü yapmaya çalışıyor.Bana onca laf söylendi ama nasıl hala peşinde koşuyor anlamıyorum.Kimseyi alttan almak zorunda değilim diyince çıldırdı resmen.Kardeşi gibi kötü mü davranmalıyım acaba eşime ondan mı anlıyor anlamıyorum.Yazın oraya gidicez eminim surat asıcak.Hiç huzurum olmayacak.Belki de bana alttan al diyecekler.
sen neyi neye yazdığımı anla ondan sonra gel bana ders ver.sıktı sizin hukuk iibf konularınız artık.adam gibi konu neyse ona cevap verecekseniz yazın çoluk çocuk işine çevirmeyin konuyu
Siz daha buradaki yorumlara tahammül edemeyip saldırıya geçiyorsunuz ama görümceye yersiz şaka yapma hakkını kendinizde bulabiliyorsunuz. Neden sadece destek arıyorsunuz? Olumsuz herşeye kapalısınız maşallah. Hayat herzaman yoluna güller dökmez, dikenlere de hazırlıklı olmak lazım. Şu üsluba bakar mısınız, siz kraliçe falansınız, biz danışmanları yanınıza çağırmışsınız, yorumları beğenmemişsiniz de çekilmemizi mi emrediyorsunuz? Bana göre hala hint dizilerindeki, kendini ordan oraya vuran karakterlerden birisiniz.evet görümce çok ağırbaşlı hanımefendi bir insan.baydıysa çekilebilirsin
Evet saydirmisim. Kitap okuyun, empati kurun, iletisim kanallarinizi genisletin demisim.Ben size demedim zaten başkalarını savunmanıza dedim.Ama siz yine saydırmışsınız uğraşamıcam
"Kitap okuyun" kısmına bir milyon kez beğen tıklamak istedim.Evet saydirmisim. Kitap okuyun, empati kurun, iletisim kanallarinizi genisletin demisim.
Siz buradaki herkese saydiriyorsunuz.
Siz yazin, cizin herkes sussun :)
E sizi guzellikle elestirenlere de ayni uslupla yaklasip insanlara boyle demeniz anormal degil mi ?
Bakin siz bu uslupla, bu dusunce tarziyla bos konusmaktan bahsetmeyin, zira komik oluyor.
Dilerim kendinize bir ugras edinirsiniz de cevrenizdekiler de mutlu olabilir.
Bu arkadaş İİBF'li hem de büyük harfle yazılanındanBu konuya yorum yapabilmemiz icin görümcenle aranda geçen şaka olayını anlatman gerekiyor. Kadın belki de sana küsmekle tavır almakla haklı. Biz hikayeyi tam olarak bilmeden nasıl bir yorum yapabiliriz ki bu konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?