Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

yüce yargıc gıbı davranmanız komık oluyor altı ustu aradakı anlasmazlık dosyalarına bakan bırısınız nedır yanı

şu konuşmana bir bak..ne kadar boş ne kadar anlamsız...yazık

geçenki konuda da böyle saçmalanmıştı.ben size ne anlatıyorum siz ne konuşuyorsunuz.hukuk değil biyoloji okuyo deseydim keşke de sizin saçmalıklarınıza katlanmasaydım.

Uslubunuz çok çirkin hatta çirkin ötesi.

Sizin tarzınızdaki biriyle muhatap olmak en son isteyecegim şey ,Allah görümceye bol sabır versin.

Sizin haksız bulmakla ilgili kayda değer bir düşünceniz var mı?Haksız bulmak güzellikle de olabilir.

en basitinden buyur;
yüce yargıc gıbı davranmanız komık oluyor altı ustu aradakı anlasmazlık dosyalarına bakan bırısınız nedır yanı

bunu yazan bir arkadaş beni haksız buluyor diyip susayım öyle mi.her konuşmanın uslubu var ve buradaki insanlarla normal konuşmak çok güç.ben bu tarz insanlara saygıyı anlatamam zaten.
Sizin de konuşma uslubunuz ters.Bu da son yorumum boş yere kendimi yoruyorum.

ama o notu attığın tarihte hakim değildin sınava çalışıyordun

karşında da yeni hukuk okumaya başlamış yani küçük dağları yarattığı kanaatinde olan senin de hiç sevmediğin görümce var

olaya böyle bak

o seni sen onu sevmiyorsun

şaka yapmışsın alınmış büyütmüş

boş ver

eşin de kv de diğer görümce de onu pohpohlasın

seni üzmemeli bunlar

ama sen ısrarla bu konuyu kendini yıpratmak için düşünüyorsun

değmez deyip bırakmadığın sürece ömür boyu üzülecek bir şey bulursun eşine de çatarsın

görümceyi yaşananları unut

gördüğün yerde de kapını çalıp girmiş herhangi birisine nasıl davranıyorsan öyle davran kısa net cümleler ile cevabını ver ve konuyu kapat

yuksek ego ve karsısındakını ezmekten zevk alan bırı oldugunuz ıcın kurdugum o cumleye ıcerlemenızı anlıyorum onun ıcın yazdım zaten
buyuk ıhtımal kabus bıle gorursunuz o cumlem yuzunden ınanılmaz zorunuza gıttıgıne emınım oyle oldugunuz ıcın sureklı gorumcenızle ve ınsanlarla aşık atıyorsunuz zaten

gorumcemı kıskanıyorum dıye konunuz var
gorumcenızı ezmeye calıstıgınız cumlelerınız var
bu konuda da ıyı bır orta yol bulucu esınızı bıle cıgrından cıkarısınız aıleyı bırbırıne dusurusunuz var
ben sızı bu yuzden haksız buluyorum

sızın uslubunuzla normal konusmak guc
zira ...

gandi demiş ki;
cahile laf anlatmaya calısma dısardan bakan ıkı aptalın sohbet ettıgını sanmasın
birde,
mevlana demiş ki;
cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına demiş

mıllete okadar laf saydınız hakaret ıcerıklı cumleler kurdunuz
benım bır tespıtım sızı kanlar ıcınde bıraktı yaraladı

yapılmasını ıstemedıgınız seylerı baskasına yapmayın dıyerek selamet dılıyorum
yukarıda kı ozlu sozlere ıstınaden .

Ben onceki mesajimda bir terslik gormuyorum.
Daha ne kadar net ve oz anlatilabilirdi ?
Onemli olan bu degil midir ? Ama siz kendinizi piremses olarak gordugunuz icin size yucelte yucelte haksiz bulmaliydik :)
Sizin guzellikle haksiz bulma anlayisiniz nedir anlayamadim. Haksizsiniz yazmak normal, makul bir insan icin yeterli oluyor ama siz piremses oldugunuzdan tatli tatli yazmaliydik :)
Gercekten bakin sizi kizdirmak icin demiyorum, kendinizi gelistirmeye calisin.
Kitap okuyun, empati kurun, iletisim kanallarinizi gelistirin.
Yasinizin insani gibi davranin.

evet kabuslar görücem bu gece...beni derinden sarstın

kanlar içinde bırakmış yaralamış ben size üzüldüm boş düşünüyorsunuz diye bunu da yazımda belirttim

Ama sonradan sevindim en azından o kadar boş değilmişsiniz

Ben size demedim zaten başkalarını savunmanıza dedim.Ama siz yine saydırmışsınız uğraşamıcam

O degilde olan esine oluyor yazik

Baştan sona okudum konu sahibi ve size hak verdim cok kırıcı yorumlar yapılmış kendisinden kaç yaş küçük görümcesi insana saygısızlık yapınca neler hissedeceğini düşünmeden yorum yapılmış bence sizin tek hatasınız iyi olmaya çalışmak asla muhatap olmayin sizde onu yoksayin kv niye konusmuyosun derse söyleyin bana böyle davraniyo niye samimi olym diye yeter ne ergeni koca kiz olmuş onunki artık terbiyesizlige giriyo . Diğer konularıda okudum çok haddi aşmış Aneksenamunnn

sen neyi neye yazdığımı anla ondan sonra gel bana ders ver.sıktı sizin hukuk iibf konularınız artık.adam gibi konu neyse ona cevap verecekseniz yazın çoluk çocuk işine çevirmeyin konuyu

hahahah millete çoluk çocuk işine çevirmeyin konuyu deyip de en büyük çocukluğu kendinizin yapmasına ne diyorsunuz peki?

Kıskançlık sizde, yersiz şakalar sizde, dediğim dedik ben haklıyım uslubu sizde... Çocuk olan kendinizsiniz asıl.

Elinden şekeri ya da balonu alınmış çocuk gibi tepkiler veren, ağlayıp zırlayan da sizsiniz. Tam bi çocuk ne yaparsa onları yapıyorsunuz.

Mevzunuz da çocuk gibi hareket etmenizden dolayı ortaya çıkmış. Size de çocuğa nasıl yorum yapılırsa, öyle yorumlar yapılıyor

Bu konuya yorum yapabilmemiz icin görümcenle aranda geçen şaka olayını anlatman gerekiyor. Kadın belki de sana küsmekle tavır almakla haklı. Biz hikayeyi tam olarak bilmeden nasıl bir yorum yapabiliriz ki bu konuya.

evet görümce çok ağırbaşlı hanımefendi bir insan.baydıysa çekilebilirsin
Siz daha buradaki yorumlara tahammül edemeyip saldırıya geçiyorsunuz ama görümceye yersiz şaka yapma hakkını kendinizde bulabiliyorsunuz. Neden sadece destek arıyorsunuz? Olumsuz herşeye kapalısınız maşallah. Hayat herzaman yoluna güller dökmez, dikenlere de hazırlıklı olmak lazım. Şu üsluba bakar mısınız, siz kraliçe falansınız, biz danışmanları yanınıza çağırmışsınız, yorumları beğenmemişsiniz de çekilmemizi mi emrediyorsunuz? Bana göre hala hint dizilerindeki, kendini ordan oraya vuran karakterlerden birisiniz.

Ben size demedim zaten başkalarını savunmanıza dedim.Ama siz yine saydırmışsınız uğraşamıcam
Evet saydirmisim. Kitap okuyun, empati kurun, iletisim kanallarinizi genisletin demisim.
Siz buradaki herkese saydiriyorsunuz.
Siz yazin, cizin herkes sussun :)
E sizi guzellikle elestirenlere de ayni uslupla yaklasip insanlara boyle demeniz anormal degil mi ?
Bakin siz bu uslupla, bu dusunce tarziyla bos konusmaktan bahsetmeyin, zira komik oluyor.
Dilerim kendinize bir ugras edinirsiniz de cevrenizdekiler de mutlu olabilir.

"Kitap okuyun" kısmına bir milyon kez beğen tıklamak istedim.

şimdi hakime hanım bu sizin şaka konunuz

"Görümcem hukuk okuyor 1.sınıf 18 yaş.ben de hakimliğe hazırlanıyorum.Ona anayasadan not attım işine yarar diye.Bu nerden çıktı türk anayasası mı bu diyince ben de alman anayasası diye güldüm..." şeklinde devam ediyor

tarih 26 KASIM 2018

bu tarihte hakimliğe hazırlanıyorsunuz amenna

yazılı sınav 2018 Aralık sonunda

mülakatlar ise halen devam ediyor

yazılı sınavda başarılı oldunuz tebrikler diyelim

mülakatlar yapılacak mülakatta başarılı olursanız idari hakim adayı olarak atanacaksınız

sonra 2 yıl staj süresi ve sonrasında da hem yazılı hem sözlü sınav bitecek ve hakim olacaksınız

ben de ne ara zaman buluyor da bize laf yetiştiriyor hakime hanım diye düşünmüştüm neyse...

Bu konuya yorum yapabilmemiz icin görümcenle aranda geçen şaka olayını anlatman gerekiyor. Kadın belki de sana küsmekle tavır almakla haklı. Biz hikayeyi tam olarak bilmeden nasıl bir yorum yapabiliriz ki bu konuya.
Bu arkadaş İİBF'li hem de büyük harfle yazılanından. Görümcesi hukuk okuduğu için onu kıskanıyor.Açtığı bütün konular neredeyse görümcesiyle ilgili. Hatta direkt kıskanıyorum diye açtığı bir konu da mevcut. Her konuda haksız olduğu anlatılmaya çalışıyor ama kabul etmiyor.

Görümcenizin o şaka olayında, (!) işareti koyarak ironi yaptı diye, kendisine bana saygılı davran ben senden 8-9 yaş büyüğüm triplerine girmiştiniz.

Sürekli ama sürekli ben ondan büyüğüm, ben ondan büyüğüm triplerindesiniz. Evet ondan büyüksünüz. Kız daha 18 yaşında, ergenliğin ateşli zamanlarında. Dünyanın onun etrafında döndüğü, akıl yaşta değil baştadır atasözünün vücut bulmuş hali dönemlerinde. Sürekli bir çekişme, aşağı görme içindesiniz. Size çok yapmış, tamam yapmış da şimdi 18 yaşındaysa siz evlenirken, nişanlıyken, sevgiliyken ederken bu kız kaç yaşındaydı Allah aşkına da bir çocuğu böyle kafanıza takıp büyütmüşsünüz. Eşiniz kardeşine bir ihtiyacın var mı demek istemiş, para göndermek istemiş onu bile çekememişsiniz. Abi-kardeş onlar. Bugün birbirlerini bıçaklar, yarın dönüp yaralarını sararlar. Kardeş olmak çoğunlukla böyledir -ki kardeşi henüz küçük.

24 yaşında, iki çocuk annesiyim. 33 yaşındaki abimin gözünde hâlâ küçük bir çocuk gibiyim. İnşaallah büyük yengem gibi ablam dediğim biri olur eşi. İnşaallah çok severim, çok sever.

Büyük abim evlendiğinde ben 15 yaşındaydım. Yengem bana abla oldu. Hiç saygısızlık ettim mi bilmiyorum ama yaptıysam da abla gibi sarıp sarmalamıştır. Şu dünyada tek sırdaşı, dert ortağı benim. Başlarda bize çok uzak ve soğuktu ama sonradan canımız gibi oldu. Yaptığım bir yanlışta o daha çocuk demek yerine, yaptıklarımı kafaya takıp abime şikayet etse benden ne farkı kalırdı? Yengem çok şey kattı bana, çok şey öğrendim ondan. Allah razı olsun. Belki çocuk olduğumu hep bildi ama bana hiç sen çocuksun demedi, kendini üstün görmedi. Derdim olduğunda dinledi yol gösterdi. Yanlış bir şey yapsam bana hissettirmeden hatamı düzelttiği olmuştur muhakkak.

Bugün bir hata yapsam da kafasına taksa anlarım. Çünkü artık çocuk değilim. Ergen değilim. Fakat sizin görümceniz daha yeni 18 olmuş, kanunen çocuk olmaktan çıkmış ama hâlâ ergenlik çağında bir genç-yetişkin. Yaptıklarını bu kadar ciddiye almanız, kafaya takmanız anlamsız. Yaptığınız şakadan sonra size verdiği ironik cevapta da bir saygısızlık yok. Siz saygısızsın triplerine girmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…