Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

Benim görümcemi çekememe durumum yok.Çünkü zaten daha küçük böyle davranmasa bana severim de onu.Bana içten bir yenge deseydi ne bileyim bana öyle ters değil de güzel baksaydı laf sokmasaydı...sinemaya yemeğe götürdüğümde bile otobüs parasını ben verince sen öğrencisin dediğimde ben gelemem böyle şeylere diyip göz deviren yemek yerken abim seni bana gösterdi bu ne böyle ergen gibi isim koymuş demiştim güzel mi diye sormuştu eh demiştim diyen bir insan.Ben ona bir güzelllik yapmışım dışarı çıkalım miss sinema yemek yapalım demişim o bana laf sokma peşinde.Ben daha ne yapabilirim.Buradaki gibi dışarda da kötü gelin ben olurum insanların gözünde.

Tartışmak hiç tarzım değildir neyse ki.

Evet siz haklısınız, eşiniz görümcenizle hiç konuşmamalı, kardeşini silmeli hayatından, size yenge dahi demeyen görümce dünyanın en kötü görümcesi ama siz hep haksızlığa uğrayan mağdur tarafsınız... Duymak isteğini cümleler bunlar...

Buraya insan niye konu açar, bir olay hakkında farklı yorumlar alıp doğru mu düşünüyorum diye değil mi? Ama siz sadece haklı olduğunuz söylensin istiyorsunuz, yorum beğenmiyorsunuz, sizin gibi düşünen birilerini bulup dertleşin o zaman ne diyeyim.

Ben de bunu anlattım eşime.Ablalık yapmak zorunda değilim alttan almak zorunda değilim diye.Ama böyle diyince çıldırıyor ne var buna anlam veremiyorum

Ozman cok sey bekleme umursama sen nekadar gormezden gelirsen o okadar adam olur

Ben tartışmak için değil dertleşmek için yazdım.Lütfen çirkefliklerinizi mahallenizde gösterin.
Çirkeflik yaptığımı düşünmüyorum, fikrimi yazdım. Burda çoğunluk aynı düşüncede farkındaysanız. Demek ki herkeste aynı hissi uyandırmışsınız.

Saçmalıyorsunuz.Neden mantıklı konuşamıyorsunuz?Biraz kendinizi geliştirin.Buradakiler kardeşini silsin hayatından dese eşim silecek mi de ben buradan medet umayım.Ben nasıl davranmalıyım diye tecrübeli insanlardan güzel bir yol yordam arıyorum.
Sen orda bir kıza gelmiş hıııı soruya cevap vermiyor hıııı demek ki korkuyor haksız ki söylemiyor diye saçmalıyorsunuz.Gözümün önünde mahallede kapı önü dedikodusu yapıyorsunuz.Bana akıl mı verdin yol mu gösterdin ki senin gibi düşünen bir insanla dertleş diyorsun.
Oradan bir kız bulup korkuyor ki söylemiyor diye benim hakkımda konuşur gibi yapıyorsun sonra çok matah bir şey yapmış gibi bir de triplere giriyorsun.

Herkes istediği neyse onun için girebilir
herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil
Asıl sorunun da bence bu, hata bile yapsan insanlar seni alttan alsın pohpohlasın istiyorsun sanırım
Madem görümceyle sorun var şaka falan yapmadan mesafeden tavrını koyarsın

Çirkeflik yaptığımı düşünmüyorum, fikrimi yazdım. Burda çoğunluk aynı düşüncede farkındaysanız. Demek ki herkeste aynı hissi uyandırmışsınız.
Ben çoğunluğa bakmam bana yol gösteren bak şöyle düşün diye mantıklı konuşan insandan alırım alacağımı.Eleştirip tartışmak insanlardan değil.
1 kişi bile saçmalasın ardından herkes saçmalıyor zaten.Sonuçta burası da kadınlar diyarı.O yüzden çok çoğunluğa bakma sen.

tmm

Tartışmak sana göre değilse eşini kardeşleriyle tartıştırmak yerine orta yolu bulduran olsaydın madem

Ben 20 yaşında ergen görmedim henüz.Konuşmalarınız tartışma vari olduğu için boş yere kendimi daha da sıkmıcam.Teşekkürler

eski konunuza baktım şaka meselesini anlamak için, yok alman anayasası bence de sivri bi çıkış. ve belli ki bu genç kız sizle çok samimi olmak istemiyor. o zamanda konuyu siz uzatmışsınız, şimdi de uzatıyorsunuz. 17 yaşında ergenken ve sınava hazırlanıyorken size yaptığı tavırın kinini bu kadar sürmeyin. Çocuk o. Ayrıca sanırım hukuk mezunu değilsiniz, hukuk mezunu olmayan biri hukuk notu atsa bana bende gıcık olurum ne biliyorsunda atıyorsun bana diye. o aranızdaki ilişkiiyi asgari tutmaya çalışırken siz ilerletmeye çalışmışsınız. Sonra bu hale gelmiş.

Bu her zaman söylenmez mi her şey eşte biter diye.Bana saygı duyduracak ya da ben saygı duymuyorsam ailesine saygı duyduracak kişi o değil mi

Ben çoğunluğa bakarak yorum yapmadım. Cevabını aradığım soruları bir çok kişinin sorduğunu fakat hiç cevap alamadıklarını gördüm. Yani aynı sorunun cevabını aramışız ve cevap alamamışız buna istinaden yaptım yorumumu. Seni haklı görecek bir yorum yapabilmem için senin konuyu açık anlatman gerekir. Burda meseleyi bilmeden ne eşine ne görümcene kusur bulup eleştiremem. Sen bilinçli olarak sürekli sorulan bir soruya cevap vermediğin için maalesef haksız duruma düşüyorsun. Amacım tartışmak falan değil.

Haddinizi bilin hanımefendi size hakaret etmedim usulünce yorum yapıyorum, kimseye de yorum beğendirmek zorunda değilim... Uzatmayalım sizinle aynı dili konuşmamız mümkün degil..

Hukuk mezunu olmasam da hukuk bilgimle idari hakimliği kazanmış bir insanım.O da bunun farkında zaten.Annesi de bana o yüzden yardımcı ol dedi.Alman anayasası dememe bu kadar alınacağını düşünmedim.Çocuk dediğiniz 20 yaşında ben de bunu anlatamıyorum.Ben onun ablasına saygısızlık yapsam o da benden 10 yaş büyük aynı şekilde bana yaklaşılacak mıydı ki

vallahi takılmayın siz gereğinden fazla değer vermişsiniz vallahi benim kardeşlerim sildim seni diyecek ben sizdden çok eşinize üzüldüm

Görüncenizi sevmiyor ya da istemiyorsanız yapmanız gereken küsmek değil..mesafe koymak .

Eşinizle sürekli aranızda tartışma konusu olacak kadar size iç huzursuzluğu yaratacak kadar neden önemsiyorsunuz?

İnsanları dış kapının mandalı yapmak bizlerin elinde.
Napalim çocuk işte eşimde onun gönlünü yapmaya çalışıyor.. elbet büyür der güler geçersiniz..
He canım hee evet ben kötüyüm der yine geçersiniz..

O şöyle dedi o böyle laf soktu. O küçük ben büyük o hakim ben savcı...
Niye gereksiz şeyleri uzatıp insanları gözünüz de ve hayatınız da büyütüyorsunuz ?

Ne ediyorsanız kendinize ediyorsunuz.

Ben de bunu anlattım eşime.Ablalık yapmak zorunda değilim alttan almak zorunda değilim diye.Ama böyle diyince çıldırıyor ne var buna anlam veremiyorum
Çıldırsın o zaman, yapacak bir şey yok. Kendi ailesinin gönlünü yapmak zorunda hissedebilir, senden bu beklentiye girmesi yanlış. Durduk yere sorun çıkarmadığın, saygısızlık yapmadığın sürece, kimseye taviz vermek zorunda değilsin. İçinde dindiremediğin bir öfke var eşinin ailesine karşı, burası kesin. Bu öfkeyle ilişkilerini sürdürmeye çalıştıkça, haklıyken haksız duruma düşersin.

Ben soruya cevap vermiyorum diye bir şey yok.Önceki konumda ayrı bir şekilde anlattığım şeyi burada anlatmak istemiyorum açıp bakabilirsiniz.Zaten konu da o değil.Beni haklı bulmanızı da istemiyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağımı da...insanlar eleştirme peşinde buraya bi 3 ay girmemiştim aşırı bunaltıyor beni yorumlar nerden girdim bilmiyorum tekrar.Büyük ihtimal bugünden sonra da girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…