Kendımı guzel hısetmıyorum

Şunu yap bunu yap demiyelimde off kıza bak ne çirkin mi diyelim ?

Tembellik yaparsan saçında kabarır gözaltında morarır siyah noktanda olur.

Hepsi kolay şeyler ama sen kendi kendine olsun istiyosan olmaz o iş

gür kabarık saçlar mı? en sevdiğim. kullanmasını bilmiyorsan ve beğenmiyorsan bana ver :işsiz:

bir de ben kuaförlerin çektiği fönleri beğenmiyorum. kendim evde kabarta kabarta kurutup sonra düzleştiriyorum. sonra da kafamı aşağı eğip parmaklarımla havalandırıp sprey sıkıyorum. sonra kafamı birden pat diye havalı bi şekilde kaldırıyorum ortaya hacimli ve güzel şekillenmiş saçlar çıkıyor :KK36:

cildin için limonu denedin mi? her gün limonla masaj yap yüzüne. ya da limon suyunu sür beklet yarım saat. o sivilceleri bi süre sonra köreltiyor. siyah noktaya da iyi geliyor. onun dışında yüz temizleyici + tonik + yağsız nemlendirici kullan.

tonik yerine sade maden suyu kullan. neutrogena visibly clear yağsız nemlendirici kullan. bişeyler yapmazsan mucize bekleyemezsin.

spor yap bol bol. internette binlerce video var. her sabah limonlu su iç. iyi bi karaciğer temizleyicisidir. sivilce olayını içten de çözmüş olursun.

saçlarını kabarık bukleli kullan. saç köpükleri güzel şekillendirir. ya da düzleştirebilirsin ama kuaföre fön çektirme bence.

ha bi de makyajsız da güzel olan çok nadir insan var. onlar da şanslı doğmuşlar napalım. ben de makyajsız kendimi beğenmiyorum ne yazık...

o yüzden en azından bi kapatıcı, bi bb krem, bi allık, bi rimel mutlaka kullan. sen kadınsın makyajla kendini güzel hissediyorsan makyaj yap. makyajsız gezmenin marifet olduğunu düşünmüyorum.
sadece aşırı şekilde yapma, kendini tanınmaz hale getirme, badana yapmış gibi durma yeter. ama hafif bi makyaj olmalı her zaman.

Back
X