Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ay önce ne oldu?Son 5 aydır kendimi hiç beğenmiyorum herkes çok güzelsin diyor ama inanmıyorum gözlerimde bi korku hali var hep tedirgin bir şekilde bakıyorum sanki sizin de böyle zamanlardan geçtiğiniz oldu mu
5 ay önce bir şey olmadı ama kendime hiç bakamıyorum5 ay önce ne oldu?
Çok önemli değil ama duygu olarak hep gergin ve suratsız bi halim var bu beni rahatsız ediyorÇirkinim umrumda bile değil. Çok mu önemli güzel olmak?
Cunku sen kendine yakisana bakacaksin millette gordugune degil. Bi tanidik nisan elbisesi diktirdi katalogdan. Manken incecik dal gibi uzun, bizim kiz 1.60 ve 90-100 kilo vardir. Ayni elbise gitti mi ona? Ee gitmedi ama cok sonradan farketti tabii..Ben kızlarda bordo oje görürüm ben de süreyim derim bana hiç yakışmaz hemen silerim. Dışarıda kızların üstünde başında elbise çanta görürüm ben giydim mi yakışmaz. Kısa saç yakışmaz, uzun saç da yakışmaz. Ben de böyleyim işte. Aynü yaştayız bu arada profil bilgilerin doğruysa.
Kendime ne yakışır bilmem ki?Cunku sen kendine yakisana bakacaksin millette gordugune degil. Bi tanidik nisan elbisesi diktirdi katalogdan. Manken incecik dal gibi uzun, bizim kiz 1.60 ve 90-100 kilo vardir. Ayni elbise gitti mi ona? Ee gitmedi ama cok sonradan farketti tabii..
Cevrende yok mu moda ile ilgilenen ya da bu islerden anlayan? Uyum kumas vucut yapisi bunlar onemli.. bi magazaya girince ordaki saticilarin guzel oldu demesine aldanmayin sakinKendime ne yakışır bilmem ki?![]()
Felsefem parası olan her kadın modadan anlar :)) Ucuza da güzel şık giyinilebilir ancak güzel elbiselerim olsa ne olacak nereye giyeceğim ki hem sonra kime kendimi beğendireyim ki hem sonra mal ortada ne yaparsan yap olmayacak ki bla bla bla derken kendimizi beğenmiyoruz sanırsam. Özgüvenle de alakalı biraz heralde o da bende yok.Cevrende yok mu moda ile ilgilenen ya da bu islerden anlayan? Uyum kumas vucut yapisi bunlar onemli.. bi magazaya girince ordaki saticilarin guzel oldu demesine aldanmayin sakin
Yok o is oyle degil. Demet akalindada para var noluyoFelsefem parası olan her kadın modadan anlar :)) Ucuza da güzel şık giyinilebilir ancak güzel elbiselerim olsa ne olacak nereye giyeceğim ki hem sonra kime kendimi beğendireyim ki hem sonra mal ortada ne yaparsan yap olmayacak ki bla bla bla derken kendimizi beğemmiyoruz sanırsam. Özgüvenle de alakalı biraz heralde o da bende yok.
Para var zevk yok @/$Yok o is oyle degil. Demet akalindada para var noluyoha bire reklam panosu gibi geziyo
gercekten parayla zevkin alakasi yok. Tabiiki belli bir butce gerek farkli kiyafetler icin ama her zaman alternatif vardir. Uydurmasini bilirsen..
Bi yere gitmiyor musun hic? Okul is? Evdeysen zaten ihtiyacin daha az oluyor
Bos ver o zamanPara var zevk yok @/$Ne iş, ne sosyal çevre ne sevgili ne aile gezmesi hiçbişi yok.
Şort olmaz görüntü kirliliği olur kıllar varBos ver o zamancek sortunu tshirtini otur
![]()
AlsanaŞort olmaz görüntü kirliliği olur kıllar var![]()