belki daha önceki yazılarıma denk gelenler esimin ailesiyle ve su aralar esimlede problemim oldugunu bilenler vardır.yaklasık 8 ay önce ev aldık ve tadilatına basladık fakat kayınpederim sayesinde toplasan 2 haftalık is oldu tam 5 ay ve hala ugrasıyoruz bisiler yapcaz die.kötü ustalara denk geldik hicbisey istedigimiz gibi olmadı ve bi o kadarda para kaybettik bu iste hepsi kayınpederin cok bilmisligi ve benim kocamın agzını acıpta babasına bisey diyememesi yüzünden oldu.neyse persembe günü bitio evin isi bunada sükür diyim.bugün sabah annem bendeydi ve esim annem ben ücümüz konusuyoruz esim bi yerde amerikan kapı görmüs cok beyenmis söleymis böleymis die anlatıo anneme (annemlerde evlerini yaptıracaklar parke boya mutfak vs.)
simdi dialogu aynen yazıyorum size;
anne:valla oglum elimizden geldigi kadar yaptırıcaz isde.aslında gecen ilayla konusdukda mutfak icin cok güzel fikir verdi ama biraz pahalıya gelio.
kocabey:anne öle diyosunda bak kac aydır nelerle ugrasdık kac para kaybettik acımayın paraya yaptırın iciniz rahat etsin.
anne:dogru söylüosun.
kocabey:hem sen ilaya ne bakıyosun onun ne istegi biter ne lafı biter onun istedigi gibi olursa zaten isin icinden cıkılmaz!(bu arada benim gözler yerinden pörtledi elim ayagım titremeye basladı)
anne:yok oglum öle deme kız sadece fikrini söyledi.
ben
kadar gezdik tozduk ne kadar iyi ustalar firmalar bulduk sen gittin babamın dedigi istedigi olsun die bes para etmez nerde ucuzcu kötü adamlar varsa onları soktun eve bak sonuc kaybettigimiz para ortada ben bak bu is kötü olcak olmadı böle dedikce sen beni azarladın susturdun ben senden ne istedim ne söledimde benim icin böle konusuyosun
kocabey:amannn uzatma yeter ne olduysa oldu isde hersey hallolmadımı sonucda para benim param istersem 10 tane ustaya birden para verip hepsini yeniden yaptırırım sanamı sorucam !
ben
sok olmus vaziyette)tabi zaten ben calısmıyorum eve parayı sen getiriyosun ondan böle oluyo dimi yazıklar olsun sana bana bunuda söledin ya bisey demiyorum ben.
dedim ve cıktım mutfaktan ve banyoya gittim 2 saat agladım zırladım annem arada yapmayın uzatmayın olan oldu gerek yok böle laflara die kadın helak oldu.benim salak kocam beyinsiz kocamda gecip karsıma sirinlik yapıo aklı sıra ama ne suratına baktım ne konusdum nede bisey dedim en sonunda is saati geldi ve cıktı gitti evden.
ben anaokulu ögretmeniyim nisanlanana kadarda calısdım isyerimdeki sıkıntılardan ve evlendikten sonra aradaki mesafeden dolayı ise gidip gelmek zor olacagı icin artı esiminde ısrarıyla isten ayrıldım.evlendikten sonra hep calısmak istedim ama ne gerek var ihtiyacımız yok benim kazandıgım yetmiomu neyin eksik gibi laflarla bana engel oldu ve bi kac kere daha böle para muhabbeti olunca eger bidaha bana böyle saygısızlık yaparsan seni dinlemem gider calısırım dedim ve kesildi bu muhabbetler ama bugün yine bana asalak evde oturup para yiyen insan muamelesi yaptı resmen.o kadar cok sinirliyimki cümleleri bile toparlayamıyorum.ben ne yapicam bu adamla seytan diyorki su tasınma olayını hallet git kendine bir is bul onu dinleme calıs ne hali varsa görsün.konusuyum dicem ama laftan anlıcak olsa zaten böle laflar etmezdi cok üzgünüm allahım ne desem de sinirimi atsam ne desemde onunda canı yansa ben bilmiyorum ne yapıcamı bilmiyorum