Kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.164
548
29
Evet kendimi bitmiş tukenmis gibi hissediyorum . tahammülüm kalmadı kimseye herşeye kızıyorum ,ruhen çökmüş durumdayım . Ve artık kabus görmeye başladım akşam üstü uyuduk çocuğumla, rüyamda tüp'ü yere fırlattım ve o tüp çok şiddetli gaz kaçırmaya basladi, ben oğlumu alıp dama gittim sonra eşimi aradım biz gidiyoruz dedim çatı ev ucarsa sende arkamızdan gelirsin dedim .sonra oda telefonda ağlamaya başladı ben napayım şimdi diye yeter artık niye böyle yapiyosun diye ağladı .sonra telefonu kapattım ve bıan kendi telefonum yok oldu aşağıda unutmuşum karşıda bı adam gördüm ona itfaiye yi ara dedim tamam dedi çok panik olmuştum halbuki intihar etmek istiyordum ben orda .hemen çabuk ara diye bagiriyodum.bi arkadaşım vardı çocukluk onuda gordum elinde ikinci bı bebesi vardı bu çocuk nerden çıktı dedim .( Çünkü kendi eşinden bosanmis) bana evlilik dışı olduğunu söyledi ,,ee dedim çocuğun babasıyla evlenmicekmisiniz dedim yok dedi istemiyor dedi , bende kızdım ozaman ne bkuna ikinci defa aynı hatayı yapiyosun çocuk doğuruyorsun dedim .biz bununla kavgaya tutustuk kızı rüyamda öyle dovuyorumki bı yandan saçını ayağımla bastırıp diğer yandan kafasını kaldırmaya calisuyorum resmen işkence ediyorum ona ,sonra o kız arkadaşım milleti topluyor benden intikam almaya damdan bişiler atıyorum onlara küçücük bı çocuk kapının altından bakıyordu onu musluk suyuyla islatiyorum çocuk kaçıyor falan .sonrada telde o arkasimi arayıp senin bana yaptığın bu ikinci darbe sana gününü gostericem diye tehtit ediyorum.isin lafın kısası kizlar ben iyi değilim psikiyatriye randevu aldım cuma gününe verdiler .ha buarada gülerken ağlamaya ağlarken gülmeye başladım ama böyle bildiğin kriz şeklinde .oğlumun beni böyle görmesini istemiyorum iyi olmak istiyorum sadece .bana noldu bu ruh halim bana kafayı yedirticek diye çok korkuyorum .ben bile artık kendimden korkuyorum

Çok üzüldüm durumunuza. Ama rüya bu, hepimiz böyle rüyalar görebiliyoruz bazen çok anlamdırıp ruh halinizle bağdaştırmayın.Psikoloğa en kısa sürede gidin. Allah yardımcınız olsun

Seni tetikleyen ne yaşıyorsun hayatında yolunda gitmeyen ne var

Çok üzüldüm durumunuza. Ama rüya bu, hepimiz böyle rüyalar görebiliyoruz bazen çok anlamdırıp ruh halinizle bağdaştırmayın.Psikoloğa en kısa sürede gidin. Allah yardımcınız olsun
Yok ben onunla baglandirmadim uzun zamandır böyleyim kabus görüyorum ve ruhen daha çok cokuyorum sadece

Rüyalar kabuslar hayatın olmazsa olmazı. Ama normal hayatta da iyi hissetmiyorsaniz psikolog iyi gelecektir elbet.
Seni bugünlerde bir şeyler etkilemiş anlatmak ister misin ?
Kim canını sıkıyor ?

Hayatımda yolunda giden hicbisi yok malesef herşey kötü gidiyor ve ben dibi boyluyorum artik
Böyle düşünme hepimizin artık bundan sonra benden hayır gelmez dediği dönemler oluyor ama geçiyor bazen çok acıtıyor ama geçiyor destek al lütfen

Yaşadığımız olaylar böyle garip rüyalar görmemize vesile oluyor.. Hayra yor canım iyi yapmışsın psikolojik destek almak rahatlatır seni

Psiiyatriye gidin ilacınızı düzenli kullanın bu sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır,ayrıca kalbinizi sakin tutmaya çalışıp olumlu düşünerek ALLAH'a sığının dua edin kılabilirseniz namaz kılın ,ben bu şekilde iyileşiyorum,psikolojimin düzeldiğini hissediyorum doktorunuza ilacınıza ve Yüce ALLAH'a kalpten inanın,işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…