Kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Tşk ederim . Bende biran önce bu halden çıkmak istiyorum nefret ettim bu halimden

Tşk ederim . Bende biran önce bu halden çıkmak istiyorum nefret ettim bu halimden
Rica ederim kendinizden nefret etmeyin kendinizi her zaman sevin ve anlamaya çalışın hayat bu her zaman gülemiyoruz her zaman ağlayamıyoruz bazen çok sağlıklı oluyoruz,bazen sağlık sorunları yaşıyoruz.Geçer hepsi geçer OLAN HER ŞEYİN HAYRINIZA OLDUĞUNU VE HER ŞEYIN YOLUNDA OLDUĞUNU GERÇEKTEN HİSSETMEYE ÇALIŞIN,Geçmiş olsun

Seni hiç tanımıyorum ama bazı konularına denk geldim. Şu an sıkı sıkı sarılıp hepsi gelip geçecek demek isterdim. Evladın için güçlü kalmaya çalış, ilaç kullanmıyorsan mutlaka bir uzmana git. Kullanıyorsan ilaçlar yetersiz geliyor olabilir...yaşarken imkansiz gibi geliyor ama herşey gelip geçecek. Sonra bir bakmışsın bugünleri sen bile unutmuşsun...tez vakitte öyle olmasini diliyorum, rabbim kalbine ferahlık versin.

Yıllarca geçimsiz olmakla etiketlendim. Çekirdek ailem büyünannem nüyük babam hala dayı kuzen vs vs.
Evlensen eşinle de geçinemezsinler, işe girsen orda da barınamazsınlar, usturuplu değilsinler uslübun kötüler, şöyle sertsin böyle terssin. Ergenliğim annemin beni yontmasına direnmekle geçti az arabesk takılıp jilet atmadım hala izleri var.
Annem yıllar sonra pişmanlığını dile getirdi "seni anlayamamışım hiç, sen çok farklıymışsın çok üzgünüm" ..! Ama ne oldu hissettiğim yaşadığım yaşattıkları bana kaldı! Ben de çok battım çıktım debelendim boğuldum tıkandım.
Demek istediğim altın her zaman altındır elmas her zaman elmas değerini ancak bir kuyumcu anlar çoban değil.
Bence çok değerlisiniz , kendiniz için çabalayın lütfen!

Tşk ederim sizde öyle annem gelmiş 55 yaşına bu saatten sonra degisicegini sanmıyorum

Tşk ederim umarim herşey güzel olur

Yaşadığınız sıkıntılar, duygu durumunuzu sarsıyor. Elinizde olmayan, yoluna girmeyen, çevrenizdekiler yüzünden yaşadığınız sıkıntılar sebebiyle, herkese ve hayata öfkelisiniz, bu da sizi hırçınlaştırıyor. Kabus görmeniz bu durumda çok normal. Psikiyatriste gitmeniz, ilaç ve terapi almanız sizi rahatlatacaktır.
Ama,biraz daha sakin olmaya çalışmalısınız. Siz küçük çocuğu olan bir annesiniz.İşe girme durumunuz vardı. O konuda bir gelişme olmadı mı acaba? Bir işe girip çalışabilseniz keşke.Sizin hem maddi, hem manevi yönden biraz daha rahatlamanıza vesile olurdu.Allah yardımcınız olsun.

Tşk ederim sizde öyle ♥ annem gelmiş 55 yaşına bu saatten sonra degisicegini sanmıyorum

Değişiyorlar. Şöyle ki onlara bağımlı olmaktan kurtulup hayatta bir şeyler yapmaya adım attıktan sonra bir şeyleri farkediyorlar. Geç bile olsa. Paramparça kırılsan da. Anlıyorlar.
Şu an ilk yapacağın şey bir psikologa gidip derin acılarını anlatmak.

Tşk ederim sizde öyle ♥ annem gelmiş 55 yaşına bu saatten sonra degisicegini sanmıyorum
Benim annem de 55 yaşında ve değişmelerini beklemeyelim zaten. Sen de değişme. Bence mutlu yaşamın anahtarı insanın kendini sevmesi ve kendine yetebilmesi.
Uzmandan yardım alma teşebbüsün bile kendini sevdiğini gösteriyor. Çok iyi yapıyorsun bir kadın ve anne olarak destekliyorum.

Çalışıyorum tekstildeyim

Antidepresan kullanıyor musun? Çoğu antidepresan kullanmaya ilk başladığında böyle acayip karışık ve renkli rüyalar gördürür.

Evet .son durum ailem beni kabullenmiyor

Ailenizi yanlış anlıyor olabilirsiniz. Şayet eminsensiz sizi kabullenmediklerinden, siz kendinizi kabullenin. Olanla ve olmayanla bütün olduğunuzu kendinize anlatın. Sürekli gidip geldiğinizden dolayı tepkisiz davranıyorlar sanırım. Kendinize uğraş, amaç, yön bulun ve odağınızı değiştirin bence. Evde kaldıkça aynı olaylar aynı simalar. Yaşınız kaç?

Yaşadıklarınız yüzünden böyle karışık rüyalar görüyorsunuz muhtemelen.
Bir doktora görünmekte fayda var yaşadıklarınız kolay değil.
Allah o annenize de vicdan merhamet versin ne diyeyim.
Eşiniz ne alemde. Tehdit falan etmiyordur yine inşallah. En son öyle mesajları vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…