Kendimi ifade edemiyorum ben sanırım.

güncelleme yaptığınız kısım beni kötü yaptı ya..
misafiri falan boşverin siz şu halde zaten de..

yokmu ailenizden falan size destek olabilecek biri hiç değilse şu darboğazda
saçma gelmesin size ama ben bay kötü oldum ya
küçük bi çocuk var ama evde gaz yok mutfak boş diyorsunuz....bilmiyorum ya : (((((
maalesef o kısmı gerçekten bizim için de gerçekten zor. evet çok zorlanıyoruz ama ailemin de durumu çok iyi değil maalesef yardım edecek durumda değiller. babam 55 yaşında daha bikaç senedir bi sigortalı işe girdi çalışıyor. annem desen okuma yazma yok evde.

kayınvalidelerin durumu biraz daha iyi ama o da hiç umursamaz sağolsun.

napalım sınavımız buymuş bizimde. her kışın sonu bahar diyoruz.

Bi gece önceyi falan beklemeyin hemen şimdi yazın ve günden çıkın lütfen ama lütfen, ay burdan saç baş yolasım geldi bu biçim kadın ya. Böyle durumlarda hiç evirip çevirmeye yumuşatmaya gerek yok, valide hanım benden habersiz güne girmiş bana da emrivaki yaptı. Aslında şu ara paralı güne girecek durumumuz yok, haber alır almaz size yazdım ki baştan tekrar biz yokmuşuz gibi planlayın günü yazın. Girmeyin o güne ezdirmeyin daha fazla kendinizi pis kadın ya ne biçim insanmış öyle.
gün parası istemiyor benden o kısmı yanlış anlaşıldı sanırım. sadece günlere gidecek yiyip içcek kendi gününde günü bende yapıp parayı alacak. bende iyi bi dalmak istiyorum çoğu zaman amaa işte naparsın hayat.. mecbur.. susuyorum ..

Aynen öyle valide gidip yapışınca ayıp olmasın diye çağırmışlardır zaten, konu sahibi güne girecek durumda değiliz deyip çıkarsa canımıza minnet derler.

Konu sahibi kardeşim gerçekten üzüldüm durumunuza çok kötü bir kadın kayınvalide, günden çıktım şu anda girecek durumumuz yok anne sen de biliyorsun deyin bitti gitti, kararlı ve net olun illa yüzgöz olup bağır çağır kavga etmenize gerek yok ki.
zaten hiç sesimi yükseltemem net şekilde ne istediğimi napabileceğimizi sölyedim. eşimde söyledi. inada bindiriyor. bende söylicem artık gruptakilere özelden evim tadilatta kv kendi evinde ağırlayacak diye.

Kv ben hıcbırsey hazırlamam sende onları getırırsen aa haberım yoktu kusura bakmayın kv bana soylememıs de kendı utansın. Ama oylede yapmazsan gelırlerse ev tadılatta kusura bakmayın kv burda agırlayalım deyınce kabul etmek zorunda kaldım de evı tatdılatta olan bırıne kımse rezıllık fılan dıyemez
evime sokamam canım kimseyi gerçekten çok rezil halde ben utanırım. ama mesaj atarak söylicem arttık

Haftaiçi yorgun yorgun kayınvalidenin arkadaşında yaptığın hizmet bana pes dedirtti inan. Yazdıklarından gerekli tepkiyi gösteremeyen bir insan olduğunu anladım. Seni anlıyorum. Herkes yırtık, cazgır olamıyor. Ama artık bu kayınvalide için işleri değiştirmenin zamanı gelmiş. Eşin de hazır sana destekmiş; annelerin hepsine tek tek mesaj at ve güne katılamayacağını evinin müsait olmadığını söyle. Kesin ve net ol. Sonra da sevgili! kayınvalidene güne katılmayacağını, annelerin de bu durumdan haberdar olduğunun bilgisini ver. Ve hiç bir şey olmamış gibi ilişkine devam et. Sana kızarsa falan saflığa vur. Aynen devam et. İlla kavga falan etmene gerek yok bence.
kavga edemeyen bi yapıdayım zaten ama mesaj atıcam tadilattayız dicem kv de ağırlıcaz sizi dicem başka çarem yok çünkü

adres madres yazmayın hazırlık da yapmayın. hadi çağırıyosa çağırsın. bi laf var biraz ayıp kaçacak ama buna resmen el s.. ile aygırlık yapmak denir

gün parası istemiyor benden o kısmı yanlış anlaşıldı sanırım. sadece günlere gidecek yiyip içcek kendi gününde günü bende yapıp parayı alacak. bende iyi bi dalmak istiyorum çoğu zaman amaa işte naparsın hayat.. mecbur.. susuyorum ..
Canım parasına olsa da olmasa da fark etmez çok gecikmeden gruba söyle sen herkes planını ona göre yapsın hem de daha önemlisi şu işin yükü üstünden kalksın. Daha kötü değil mi herşeyi sana yaptıracak misafir ağırlatacak kendisi de parayı cukkalayacak. Anne olan sensin demeyi biliyor ama iş paraya gelince hiç anne sensin parayı sen al demiyor köylü kurnazına bak. Adam kullanmanın bile bir sınırı olur bu kadın şeytan gibi bişey yahu gözünü seveyim biraz dik dur karşısında eğilip bükülme. Gerilim yaratmayın zaten aranızda bu konu için, çok doğal ve kararlı bir şekilde anne ben misafir ağırlayacak durumda değilim olsaydım zaten kendim girerdim güne, sınıf annesine de zaten ağırlayamayacağımı söyledim de ve noktayı koy. Yumuşak başlı birine benziyorsun ama cazgırlıkla kendini kullandırmamak aynı şeyler değil güzel kardeşim, ağzından kelimeler çıkmadan önce yaydığın enerjiyi hisseder karşındaki, kararlı ve güçlü ol dahası bunu içinde hisset. Yine gelin kayınvalide ilişkini sürdür ama zamanla seni ezip geçemeyeceğini güzellikle ve kararlılıkla öğret yoksa çok üzülürsün canım.

Canım parasına olsa da olmasa da fark etmez çok gecikmeden gruba söyle sen herkes planını ona göre yapsın hem de daha önemlisi şu işin yükü üstünden kalksın. Daha kötü değil mi herşeyi sana yaptıracak misafir ağırlatacak kendisi de parayı cukkalayacak. Anne olan sensin demeyi biliyor ama iş paraya gelince hiç anne sensin parayı sen al demiyor köylü kurnazına bak. Adam kullanmanın bile bir sınırı olur bu kadın şeytan gibi bişey yahu gözünü seveyim biraz dik dur karşısında eğilip bükülme. Gerilim yaratmayın zaten aranızda bu konu için, çok doğal ve kararlı bir şekilde anne ben misafir ağırlayacak durumda değilim olsaydım zaten kendim girerdim güne, sınıf annesine de zaten ağırlayamayacağımı söyledim de ve noktayı koy. Yumuşak başlı birine benziyorsun ama cazgırlıkla kendini kullandırmamak aynı şeyler değil güzel kardeşim, ağzından kelimeler çıkmadan önce yaydığın enerjiyi hisseder karşındaki, kararlı ve güçlü ol dahası bunu içinde hisset. Yine gelin kayınvalide ilişkini sürdür ama zamanla seni ezip geçemeyeceğini güzellikle ve kararlılıkla öğret yoksa çok üzülürsün canım.

kv. niz ölü gömücü olmasa aslında o günden gelecek paraya çökmese sizi rahatlatır azıcık..
evlat torun torbasevgisi var sa tabi....

keşke çocuğunuzu siz götürüp getirseniz de kv çocuğunuzun okul ilişkilerine velilerine kadar karışır hale gelmese.ayrıca kayın validenin ne işi var çocuğu yaştaki insanların evinde.okula ulaşım işini kv yapmasa daha iyi.ben olsam işim gücüm de olsa okula ben götürüp okul işlerine velilerle iletişime kadar kayın validenin karışmasına müdahil olmasına izin vermezdim.veli olan sizsiniz o değil.bu kadar girmesin çocuğunuzun okul ilişkilerine
kabul etmeyin kesinlikle.ederseniz devamı gelecektir.eğer anne sensin diyorsa o zaman anne adına karar vermeyecek.yok kendi ağırlayacaksa buyursun ağırlasın
ben çok okulda velilerle ilişki geliştirme taraftarı da değilim.var benim de görüştüğüm veliler ama az sayıda kendi tercihimiz ve artık arkadaşlık ilişkilerine dönüşmüş kafa dengi insanlar.dışarda buluşur kahve içer ya da kahvaltı yaparız.
kesin tavrınızı koyun yoksa yıllarca bu ilişkiler içinde yıpranırsınız

teşekkür ederim güzel yorumun için canım haklısın her kelimende. evet kafamdan atmam lazım bunu

kackaloribu kackaloribu merhaba. Çok üzüldüm yeni konunuzu okuyunca. Dünya da böyle annelerde mi varmış diye sasirmayacagim var çünkü malesef. Allah yardımcınız olsun.
KV nize bir gün öncesinden işim çıktı evde olamiycam haberin olsun diyin. Evdede olamayin o gün. Bence hizmet etmek için falan da gitmeyin. Evden çıkın o gün. Bir daha da emrikavi yapamaz

kackaloribu kackaloribu merhaba. Çok üzüldüm yeni konunuzu okuyunca. Dünya da böyle annelerde mi varmış diye sasirmayacagim var çünkü malesef. Allah yardımcınız olsun.
KV nize bir gün öncesinden işim çıktı evde olamiycam haberin olsun diyin. Evdede olamayin o gün. Bence hizmet etmek için falan da gitmeyin. Evden çıkın o gün. Bir daha da emrikavi yapamaz
evet çok üzücü şeyler yaşıyorum 26 yaşıma giricem yakında. ve inaın saçlarım beyaz doldu bu yıl..

kabul etmicem canım zaten misafirleri. mesaj atıp ev tadilatta dicem kendi de naparsa yaosn

bu hiç aklıma gelmemişti açıkçası ama son çare olabilir tabi bana
Çok samimi söylüyorum, böyle bı kv ye ben yaparım. Anne o gün benim şu şu işim var yada şu kişiye oturmaya gidicem derim.
Çok ayıp yaptığı, evin durumunu görmüyor mu???
Benim 7 aylık bebeğim var. Valla geleceklere önceden haber vermeden gelmeyin diyorum neden çünkü evim dağınık olabilir.
Ki sizin durumunuz çok çok daha önemli...

Çok samimi söylüyorum, böyle bı kv ye ben yaparım. Anne o gün benim şu şu işim var yada şu kişiye oturmaya gidicem derim.
Çok ayıp yaptığı, evin durumunu görmüyor mu???
Benim 7 aylık bebeğim var. Valla geleceklere önceden haber vermeden gelmeyin diyorum neden çünkü evim dağınık olabilir.
Ki sizin durumunuz çok çok daha önemli...
ki bunu düşünmesi gerekir dimi kv min. kendi akıl etmeli ama yok anlamıyor ya anlamıyor. geleceklere haber vericem o günde olmadı deiğiniz gibi giderim bi yere artık

Back
X