kendimi işe yaramaz hissediyorum

suskun10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
62
0
36
Tekirdağ
10 günlük evliyim. işimiz dolayısıyla başka bi ilde yaşıyoruz. buranın havası farklı, suyu farklı, her şeyi farklı. yaptığım yemekler hiç güzel olmuyo. evdeki kaplar farklı. hiçbi şeyin kıvamını tadını tutturamıyorum. ilk gece korkum yüzünden hala ilişkiye giremedik. kendimi işe yaramaz hissediyorum. sanki hiçbi işi beceremiyorum:( mutsuzum

biraz sabir herseye alisiyo insan zamanla
her yaptiginiz yemege tavuk bulyon atin tamamdir stres yapacak bisey yok:)
ilk gece korkusuda kafanizi kurcalayan uyduruk hurafeler varsa silin atin herseyi oluruna birakin

canım ben evli değilim ama sana şöle bişe söyleyebilirim..
bu forumda cinsel sorunlarla ilgili ilk gece korkuları ile ilgili bölüm vardı.öncelikler oraya takıl biraz.tecrübeli arkadaşların faydasının olacağını düşünüyorum
yemek konusu sen hangi yabancı mutfağa girersen gir olacak bişe.sonuçta ölçüler farklı.arkadaşımızın dediği gibi bulyon çok büyük bir kurtarıcı.çorbaları felanda hazır çorbalardan yapıver.stresin azalınca zaten daha rahat düşünüyosun daha güzel adapte oluosun.olmadı bi ölçü kabı al üzerinde gramları yazan.internetten bak orda genelde gramlı tarifler olur onlarla yap yemeklerini . zaten bi süre gözün ölçüye alışıyor gramla yapmıyorsun göz kararı oluyor herşey..
yeni evlisin,değişik bir şehir,değişik bir adam,değişik ölçü kapları vs vs şuan aslında baya stres altındasın.ama bunlar geçecek şeyler.benim kankam evlendiğinde birdaha düşünsem kesinlikle evlenmezdim diodu.yemekleri kötüydü.2 ay içinde mutfaktan çıkmaz oldu.ben yıllardır yemek yaparım yemekleri benden güzel olmaya başladı :sm_cool:
o beceriksizden böle şeler beklemezdim hiç :)
o yüzden sen bunları takma kafana forumu karıştır gerdek olayını önce çözmeye çalış kafanda çok büyütüyosundur tahminimce.yemek felan kolay işler..

sevgilerr:teselli:

sağolun kızlar gerçekten ama bilseniz içimde ne fırtınalar kopuyo. 2 gündür ağlamaktan harap oldum. eşime de belli etmemeye çalışıyorum. bugün işten geldi anladı ağladığımı. noldu diye sordu. annemleri özledim dedim. saçma sapan bahaneler uydurdum. inanın evlendiğime bile pişmenım. allahtan eşim çok anlayışlı. yemeklerimin kusurlarını söylemiyo. nasıl olursa olsun eline sağlık diyo. ama şu ilişki muhabbeti de canımı hepsinden daha çok sıkıyo. kendimi kasıpduruyorum. hiçbi şeyden zevk alamıyorum. lanet olsun. keşke erkek olsaydım:(

10 günlük evliyim. işimiz dolayısıyla başka bi ilde yaşıyoruz. buranın havası farklı, suyu farklı, her şeyi farklı. yaptığım yemekler hiç güzel olmuyo. evdeki kaplar farklı. hiçbi şeyin kıvamını tadını tutturamıyorum. ilk gece korkum yüzünden hala ilişkiye giremedik. kendimi işe yaramaz hissediyorum. sanki hiçbi işi beceremiyorum:( mutsuzum

doktora git diycem de... şırnakta var mı ki?

off canı ay yapma böle
inan bunlar geçince güleceksin kendine
off bilrim bn gurbeti çok ii bilirim
hergün ağlardım hergeün
ama ne oldu cicim ayları pok oldu
olan bana oldu....haa üzülünür evet biliyorum ama hayatını zehir etmene gerek yok
bn ettim sn etme ya..sonradan keşke diyor insan
cinselliğe gelincede azdaha sabret gevşe..mutlu olursan rahat olursun mutlu olmaya çalış
umarım herşey yoluna girer:))

off canı ay yapma böle
inan bunlar geçince güleceksin kendine
off bilrim bn gurbeti çok ii bilirim
hergün ağlardım hergeün
ama ne oldu cicim ayları pok oldu
olan bana oldu....haa üzülünür evet biliyorum ama hayatını zehir etmene gerek yok
bn ettim sn etme ya..sonradan keşke diyor insan
cinselliğe gelincede azdaha sabret gevşe..mutlu olursan rahat olursun mutlu olmaya çalış
umarım herşey yoluna girer:))

çok sağol gerçekten. ama böyle de olunce ister istemez korkuyorum. sanki sonunda eşimin canına yetecek de "nasıl kadınsın sen. elinden hiçbi iş gelmez. mutfakta bi işe yaramazsın yatakta bi işe yaramazsın." deyiverecekmiş gibi hissediyorum:(

arkadaşım ne desek boş milyonlarca kadının ve erkeğin yaptığı bişey sonuçta bunu zaten biliyosun
kaldıki hayatında ondan çok çok daha fazla acı yaşadığın anlar olmuştur
bence sakinleştirici al bi tane ve öyle gir
yarı uykulu bu ilk yapma korkusu geçince sorun kalmıycaktır sanırım
yemek mevzuna takılma elin zamanla alışıcaktır
en güzel günlerin bunlar senin kendinin yiyip de mahvetme

arkadaşım ne desek boş milyonlarca kadının ve erkeğin yaptığı bişey sonuçta bunu zaten biliyosun
kaldıki hayatında ondan çok çok daha fazla acı yaşadığın anlar olmuştur
bence sakinleştirici al bi tane ve öyle gir
yarı uykulu bu ilk yapma korkusu geçince sorun kalmıycaktır sanırım
yemek mevzuna takılma elin zamanla alışıcaktır
en güzel günlerin bunlar senin kendinin yiyip de mahvetme

gerçekten sakinleştirici işe yarar mı peki

çok sağol gerçekten. ama böyle de olunce ister istemez korkuyorum. sanki sonunda eşimin canına yetecek de "nasıl kadınsın sen. elinden hiçbi iş gelmez. mutfakta bi işe yaramazsın yatakta bi işe yaramazsın." deyiverecekmiş gibi hissediyorum:(
mrk etme demez asla öyle...zamanla olacak..oda olgun bi adaamsa buna sabretmesini bilir elbet.
gerçekten sakinleştirici işe yarar mı peki

neden yaramasınki yarar tabi ki..ama bak nette cinsel problemlerle ilgili danışma hatlarının nosunu bulursun mutlaka..herşyin bi nosu var bu8nunda vardır kesin
orayı ara belki seni rahatlatacak işe yarayan tavsiyelere bulunurlarbilmiyorumkismile

mrk etme demez asla öyle...zamanla olacak..oda olgun bi adaamsa buna sabretmesini bilir elbet.

neden yaramasınki yarar tabi ki..ama bak nette cinsel problemlerle ilgili danışma hatlarının nosunu bulursun mutlaka..herşyin bi nosu var bu8nunda vardır kesin
orayı ara belki seni rahatlatacak işe yarayan tavsiyelere bulunurlarbilmiyorumkismile

çok teşekkür ederim yaa. çok sağol. bu iş olsun ilk sana sölücem:)bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

canim dur once bir sakin ol..olur boyle seyler ilk baslarda..zamanla hersey duzene girecektir hemen endiselenme sakin.bak ben y.dsindayim bana burada hersy yabanci..netten tarifler bul,gel burada takildigin yerleri bizlere sor..diger konu icinde sakin kendini oyle hissetme.kafan ve bedenin hazir ve rahat olduktan sonra gerisi inan geliyor..bize ocu gibi gosterilen seyler aslinda yokmus,bu muymus yani diyeceksin..zehir etme kendine evliligini,tadini cikart..

sağolun kızlar yaa elalemin memleketinde danışıp dertleşebileceğim kimse yok derken bir sürü insanla konuşuyorum. hepiniz ii ki varsınız:enbuyukkk:

Forumda ilk gece hakkinda konular var okumani tavsiye ederim, yardimci olur kesin.Zaten esinde sana yardimci olur bu konuda onunlada konus.
Yemek konusuna gelince, kimse anasinin karnindan ögrenmiyor, oktay ustanin kitaplarini al basit tarifler var, burda yemek tarifleri konulari var oralardan arastir kolay olanlari.Zamanla ögrenilir bu yemek isleri ha deyince olmaz ya.Bende su anda 2 ay olcak evli olali ama kolay kolay yemekler tatlilar yapiyorum henuz zorlara geçis yapmadim ama kendimide kötü hissetmiyorum aç kalmiyoruz ya önemli olan bu.(:
Dert etmeyin kendinize, bunlar cogu insanin yasadigi çözümü olan sorunlar.
Allah'im mutlulugunuzu huzurunuzu saglinizi eksik etmesin.
Iyi sabahlar.

Son düzenleme:
insan nelere alismiyorki alisicaksiniz nasilsa

zamanla hersey düzelir siz kisa yoldan kabullenmeye bakin

ki hayati kendinize daha eglenceli hale getirmis olun

Canım ilk gece korkusu için vajinismus konusuna gel istersen. Ben de 2 yıla yakın bir süre boyunca ilişkiye giremedim...
Yemek konusuna gelince alışırsın inşallah o ildeki farklı şeylere de...

canım vajinusmus durumuda demeyelimde
yapamıyorum,korkuyorum deme sakın canım
hepimiz bi takım sıkıntılardan geçtik
herkes birden pat diye yapamıyo zaten canım
çok normal şeyler,jeller vs.ler var,sen ordaki topiklere girip bi bak

yemek konusundada bende evlendikten sonra yapmaya başladım
internet,yemek kitapları,anne tarifleri derken o da zamanla oturuyor zaten
eşinle sıkıntını paylaşabilirsin bence
içine attığın için çok sıkıntı yaşıyorsun
eşin sana yardımcı olacaktır

Back
X