- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Yani ben oyle oyle aldim:)Bol bol yağlı yemek diyorsun yani
Zorlayacağım kendimi.
Hemen sonuç almak istiyorum
Dedigim gibi bol hareket.ekmek tuz seker hic yok.3lt su salata elma bide yogurt haslanmis yumurta elma salatalik domates diyet etimek kahve sut. felan yiyorum.martın ortasında başladın 11 kilo mu verdin ama hiç sağlıklı değil nasıl yaptın ki onu
bende hep yoktuAh canım kimi almak istiyor kimi vermek.
İşin kötüsü benim göğüs diye bi şey kalmadı.ordan veriyorum hep :-(
işte ben o su içme mevzusunu yapamıyorum .daha doğrusu böbreklerim daha fazla çalıştığı için hemen tuvalete gitmek zorunda kalıyorum . Ama diğer yaptıklarınız bende yapıyorum gerçekten çok etkiliDedigim gibi bol hareket.ekmek tuz seker hic yok.3lt su salata elma bide yogurt haslanmis yumurta elma salatalik domates diyet etimek kahve sut. felan yiyorum.
zaten ilk 2 3 kilo nerdeyse odem oluyo suyla atiyosun.yemek yaptigim zaman sadece bi kasik aliyorum tadina bakmak icin.
Bi sure sonrada mide kuculuyo zaten fazlasini istesen de yiyemiyosun.
iştahın yok galiba seninBen de bi anda o kadar alıversem keşkeama sağlıklı bir şekilde tabi
Bende oyleydim tuvaletten cikmiyodum geceleri de surekli kalkmak zulumdu resmen.işte ben o su içme mevzusunu yapamıyorum .daha doğrusu böbreklerim daha fazla çalıştığı için hemen tuvalete gitmek zorunda kalıyorum . Ama diğer yaptıklarınız bende yapıyorum gerçekten çok etkili
Acıktım bu yazdıklarını okuyuncaYani ben oyle oyle aldim:)
bide zevkli yerimki sorma.
ekmegin ustune kasar koy at firina yanina cay demle.
patatesi kirmizi biber kekik yag dok at firina.
Cigkofte ayran aksamlari.
bide bilirmisin bilmem ama patatesi haslayip salcayla kavuruyosun sogan felan.ustune aci pul biber.sonra yanina yufka ekmek varsa yoksa marketlerde lavaslar var demle cayini ohhhh misss gelsin kilolar.simdide hicbirini yemiyorum iste vermek icin:)
Botoks yap olmazsa tatlımBende 52 kiloyum tam 36 beden oluyor fizikte sikinti yokda yuzun cok zayif benimde uzulunce direk yuzumdeki iki gram yag eriyor yorgun yasli gorunuyorum (hos gencte sayilmam artik ) bende bu duruma bir care ariyorum. En son gidip dolgu yaptirip bulent ersoya donucem cok kafaya takiyorum
hmmmm bir de öyle deneyim teşekkürler cnm ...Bende oyleydim tuvaletten cikmiyodum geceleri de surekli kalkmak zulumdu resmen.
sonra arastirdim oturarak icmek gerekiyomus.ayakta ictigin zaman direk gidecegi yere gittigi icin hemen tuvalete.
Suan oyle iciyorum eskisi kadar sık gelmiyor gece felanda kalkmiyorum.
Canım 38 de olmuyor.aslında yakışmıyor o yuzden. Göğüslerim küçücük oldu,kalçamda et kalmadı.Kilo süper.tabiki kilo almayın.38 beden olmak niye ki? Yüzünüz zamanla toparlar spor yapın.genç görünmek iyidir.neler söylüyorlar da size kilo almalıyım sanıyorsunuz ki
1.63 üm yaş 24 ama kendime ne pantolon ne etek hiçbi şey yakıştıramıyorum maalesefÇok Afedersiniz ama eğer boy 1.50 1.55 falan değilse ve çocuk da degilseniz 45li 46,47,48li kiloları inanılmaz itici hastalıklı buluyorum ben. Çok kötü duruyor ya. Hele bir de skinny pantolonla etekle falan çok fena.
Tabi hastalık olur birsey olur ona diyecek birsey yok.
Evet canım bende senin gibiydim çok zayıftım görsen herkes küçük biyer görseler sen sığarsın buraya diyorlardı.güvenim sıfırdı kendime.Sonra başladım ekmeğe günde 2 tane ekmek,yemeklerden bol bol yiyordum.2 sene sonra 8 kilo aldım.Aradan 2 sene geçti folik asitten dolayı üstüne 8 kilo daha aldım.Şimdi 64 kiloyum. 2 gün doğru dürüst yemek yemeden hemen 2 kilo gidiyo geçen gün chachap yaptırdım. Turp gibiyim maşallah banaÇok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
Evet aynen bende imom omega3 sayesinde tam 6 ayda 8 kilo aldımDecavit diye bir vitamin var hamileler kullaniyor. Ben de bir donem kullandim onun kadar istah acan bir sey daha gormedim. Resmen posetlerin icindeki seylerin kokusu bile beni cekiyordu.
Hem de degerlerinde dusukluk varsa yerine gelir.
Canım 38 de olmuyor.aslında yakışmıyor o yuzden. Göğüslerim küçücük oldu,kalçamda et kalmadı.
Vaktim olsaydı spor yapacaktım.dediğin gibi toparlar beni belki
Beğendiğim hiç bi kıyafette yoktu beden.En son 38 vardı :)yahu o kiloya 38 giyersen olmaz yakışmaz tabi .. 38 deki ısrar neden? 36 dene 34 dene ..
kilonuzda boyunuzda gayet normal..
göz altlarınız stresten çökmüştür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?