ne yapacağımı bilmiyorum. aklıma gelen dün cümleler saçma geliyor. 3,5 yıllık evliyim. Kayınvalidemi annemden daha çok sayar, saygı gösteririm. Ben çalışan bir bayanım, eşimin ailesinde çalışan tek bayan. Kayınvalidem bana hep iyi davranmıştır. Eşimde sperm sorunu var bu yüzden çocuk olmuyordu ama 1,5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kese bile yoktu.. Sadece bir hormon değişimi işte. Kan da ve testte pozitif çıkınca hamileyim demiştim sonra da düştü dedik. Benim yaşantımda herşey aynen devam etti.. Oysaki kayınvalidem annemi arayıp benimle ilgili bir sürü şeyden şikayetçi olmuş. Ben neymişim de haberim yokmuş.. Neler yapmışım kadına.. Bebeği de ben düşürmüşüm..
Anneme Allahın adını vermiş bana anlatmaması için annem de ona karşı dikkat etmem için bana anlattı. (1,5 ay sonra anlattı tabii) Şimdi öyle kırgın ve kızgınım ki.. Anneme söz verdiğim için gidip kayınvalide ile konuşamıyorum ama yapmadığım şeylerden suçlandığımı bilmek de beni çileden çıkardı. Ona eski sevgi ve saygımı gösteremem. ne yapabilirim nolur bir şey söyleyin...Nolur...
ne yapacağımı bilmiyorum. aklıma gelen dün cümleler saçma geliyor. 3,5 yıllık evliyim. Kayınvalidemi annemden daha çok sayar, saygı gösteririm. Ben çalışan bir bayanım, eşimin ailesinde çalışan tek bayan. Kayınvalidem bana hep iyi davranmıştır. Eşimde sperm sorunu var bu yüzden çocuk olmuyordu ama 1,5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kese bile yoktu.. Sadece bir hormon değişimi işte. Kan da ve testte pozitif çıkınca hamileyim demiştim sonra da düştü dedik. Benim yaşantımda herşey aynen devam etti.. Oysaki kayınvalidem annemi arayıp benimle ilgili bir sürü şeyden şikayetçi olmuş. Ben neymişim de haberim yokmuş.. Neler yapmışım kadına.. Bebeği de ben düşürmüşüm..
Anneme Allahın adını vermiş bana anlatmaması için annem de ona karşı dikkat etmem için bana anlattı. (1,5 ay sonra anlattı tabii) Şimdi öyle kırgın ve kızgınım ki.. Anneme söz verdiğim için gidip kayınvalide ile konuşamıyorum ama yapmadığım şeylerden suçlandığımı bilmek de beni çileden çıkardı. Ona eski sevgi ve saygımı gösteremem. ne yapabilirim nolur bir şey söyleyin...Nolur...
çok tehlikeli biri, elini kolunu ne güzel bağlamış sen bi anneye kızını kötüle kötüle üstelik iftira at sonrada yemin ettir şimdi sen annem bana bunları bunları anlattı desen kv durur bi kenarda annen laf taşımaktan suçlu olur anlatmasan içten içe eminim bilecek annenin sana durumu anlattığını ama bıyık altından hahaaa bak bişey diyemiyo dicek keşke annen ağzının payını verseydi ve ortalığı ayağa kaldırsaydı
İçten pazarlıkçı insanlar dan nefret ediyorum.
Ne kadar ayıp kocaman kadın gidip üstelik annenize şikayet ediyor,pes.
Allah böylelerinden korusun hepimizi.
Saygı da yine kusur etme bırak büyüklük sen de kalsın.
Yapmanız gereken "mesafe" koymak.
Beraber mi yaşıyorsunuz kv ile?
Çok büyük arada kalmışlık seninki.. Bile bile bilmiyor gibi rol yapmak zor bir durum. Muhtemelen kayın validen oğluna kusuru konduramadığı için seni günah keçisi ilan etti ve içten içe sana diş biledi. Direkt söylemesende kalbini kırmadan buzları eritip yanıldığına ve sana haksızlık ettiğine onu ikna edebilirsin.
Bu durumda intikam almanın en doğru yolu pozitif olmaktır. Her konuda ideal insan olmak eminim kayınvalideni utandırır.
Öncelikle geçmiş olsun.
Kayınvalideniz samimiyetsiz bi bayanmış ne yazık ki..
Sizinle olan sorununuzu neden annenize anlatma gereği duymuş anlamadım.
Bence yapmanız gereken saygınızı yine gösterin ama eskisi gibi samimi olmayın.
Yaptığı çok ayıp çünkü.
Benim kızım için kadının biri bunları söyleyecek telefonun öbür ucundan döverim şerefsizi. İlk defa şiddet içeren bir şey yazmak istedim. Annen sana 1,5 ay sonra söyleyeceğine ağzının payını verememiş mi? Ne demek bebeği de sen düşürdün. Aynısını senin annen dese. Dese ki: "Senin oğlunun sperm sayısından olmuyor" Ne yapar o kadın? Sineye çeker mi bu lafı. Suratına bile bakmak içimden gelmez yerinde olsam. İnsan değilmiş.
Allah ıslah etsin ne diyelim kim çocuğunu düşürmek ister ki.. nasıl düşünceler nasıl hareketler bunlar çözemiyorum..
canım sen onu sevmek zorunda değilsin saygı duy yeter haftada bir gün ziyarete gidersiniz eşinle olur biter daha fazla muhatap olmak zorunda değilsin mesafeli ol..ve bence annenin sana anlattığını da söyleme kabak kadıncağızın başına patlamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?