Benim anlamadigim anneniz neden söz veriyorki size anlatmiycagina dahir?
Biri bana kizimi kötüliycek ve bende sus pus kalicam ve söz vericem bisey demiycem diye, olduuu...
En azindan diyebilirdi ben bunu kizimla konuscam bi hatasi varsa özür diler sizden ve cekidüzen verir kendisine, bu yem atmak gibi olur hem biraz tutussun, elin kadinina ne söz vericem o benim kizimi yerden yere vururken...
Esinizede tüm olanlari anlatin, bilsin annesinin arkanizdan ne cevirdiklerini, size saygisi varsa arkanizda olacaktir...
Ben olsam belki olay cikarmazdim konuyu acmazdim o acmadigi sürece ama öyle soguk davranirdumki anlardi zaten neler oldugunu, hamile kalincada en son ona duyururdu, madem sizin hakkinizda böyle konusuyor öyle olmadiginiz halde ozamanda laf söylemeye hakki yok...
evet sırf kabak ona patlamasın diye susmak zorundayım.. Ahh ah...
Evindesin,ister şort ister donla dolaşırsın tövbe tövbe..
Ben eşine söylemen taraftarı değilim arkadaşım.
Kv yüzünden huzurunuz bozulacak ki kv nin istediği bu olabilir.
Allah'tan sık görüşmüyorsunuz.
Canim kisa bir süre önce bende ayni seyleri yasadim
Ufak bir tartismamiz sonucu kayinvaludem annemi arayip
Söylemedigim sözleri yapmadigim seyleri anneme
Söylemis benim yeni haberim oldu e cok üzüldüm
Kendimi cok garip hissettim.anladim ki mesafeli olacaksin
Bize söylemeye cesaret edemiyorlar ailelerimizi
Üzüyorlar agirligini koy gerekirse söyle utansin
Bir daha arayamaz anneni bildigini bilmezse
En ufak biseyoldugunda anneni arar .söyle ben söylefim
Ise yaradi.
üzülme canım bak yukarda Allah var hepimizin gönülleri onun elinde sen gönlünü ferah tut seni çok iyi anlıyorum ben beş yıla yakındır evliyim bir kere memnun edemedim kv mi herkes benim gibi bir gelinim olsa diye dua eder onun yanında bunu övünmek için söylemiyorum ama ona bir kere iyi olamıyorum mutlaka bir şeyler bulur beni huzursuz edip ağlatmaya bende iki gündür o kadar kırgınım ki ona bu halimle beni üzmeyi başarıyor ve akşamda gidicem inan yüreğim sıkılıyor şimdiden ama eşim için çocuğum için kendim içinde mecburum saygı duymaya..
Esinizin gelmesine yakin ağlamaya başlayin evde .
Aglayin aglayin .
Gözlerinizi sissin hickira hickira aglayin .
Eşiniz soruncacevap vermek istemeyin (!)
Sonra da anlatin herşeyi esinize sarilip daha da çok aglayin .
ben olsam eşime söylerim hatta lafta dokundururum demek ki kusurlu olan ben olsam annen hepten linç edecekti beni derim, kv aklınca oğlunun durumunu ele güne karşı sanki senin çocuğun olmuyo ya da senin vücudun marazlı gibi anlatıyo bence, ki bu bir marazda değil eşinin sorunu varsa Allahın izniyle halledilir ama bu tip insanlara kendi dillerinden konuşmak gerekir
Esinizin gelmesine yakin ağlamaya başlayin evde .
Aglayin aglayin .
Gözlerinizi sissin hickira hickira aglayin .
Eşiniz soruncacevap vermek istemeyin (!)
Sonra da anlatin herşeyi esinize sarilip daha da çok aglayin .
çocuk düştükten sonra ki adet kanaması sonuçta bu düşme ertesi gün saçımı boyatmaya gitmiştim (dip boyası) Allahım bunun için bile neler saymış. Annem benimle konuşmasını söylemiş o da "binayı başıma yıkar bana bağırır, oğlumdan boşanmaya kalkar demiş" annem de evet bu durumda boşanmaya kalkabilir demiş.. Felan filan...
Eşimi haberdar edip etmeme konusunda emin olamıyorum.
eşim iki gündür çok sinirli olduğumu görüyor. Ona seninle bir problemim yok ama evliliğimize müdahale eden biri var çok kızgınım bu öfke ile sana anlatmak istemiyorum ama sakinleşmem için zaman ver dedim sadece.. Eşim de ailesine hiç düşkün değil şimdi bu olaydan sonra ters teper mi emin olamadım
anamm ağlayamam ki hemen öyle :)
Cuma,cumartesi,pazar istanbulda toplantı var. Evde olmayacağım..
Döndüğümde konuşmak lazım..
eşiniz zaten duskun degilmis, gorusmek istemediginiz zaman zorlamaz demek ki.
malesef patavatsız ne dedigini bilmez bir suru insan var... kv kendi derdine düstügü icin hepten abartmıs.
kafanıza takip uzuldugunuze degmez.
bence esinize soyleyip bosuna ortalıgı karıstırmayın. sonra anneniz arada kalacak.
onlar ana-ogul barısır sonra kotu olan siz olursunuz... siz evliliginizde mutlu olmaya bakın
Çok doğru.
Olan konu sahibesinin annesine olacak.
Bence de anlatmamalı eşine.
Bu sefer konu sahibesinin annesi hakkın da "laf taşıyor" diye düşünebilir eşi.
Yorum yazmayacaktim ama dayanamadim kv haddini bilmesi lazim esinizle acik acik konusun kv soylediklerini sizin hissettiklerinizi esinizle beraberde kv konusun onada soyleyin size saygim sevgim vardi oda kalmadi deyin bundan sonra zorunlu zamanlarda goruselim deyin bu ne yaa cidden cok sinirlendim ben terbiyesiz kadin
Allahım ah şimdi bir evlat nasip etse de , bende ona lafımı söyleyebilsem..
Çocuğu görmek istediğin de annemi ara da müsait zamanımı öğren, belki evde çıplak geziyorumdur deriim..
hırsla kalkan zararla oturur derler.
siz mesafeyi koyun. kv ogluna hasret olacaktır zaten. hem de ilerde cocugunuz olursa onu da az gordukce kendiliginden kudurur. mutlulugunuzu baskalarından hırsınızı almaya calısırken gölgelemeyin bosuna.
kadınla yüz yüze gelerek konuşamam.. Olay daha büyük yere uzanır. Gitmeyim eşim bir şey derse 'anne sebebini bilmiyorum emel sana kırgınmış' dese.. Kalmadı tabi saygı sevgi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?