Kendimi Kandırılmış, Çok kötü hissediyorum..

Annem şoka girmiş bir şey diyememiş ki zaten ben bizi de savunmaz. Konuşma hakkını annem vermiş aslında sadece kızımın gözü karadır boşanabilir imajı çizmiş. Kayınvalide öyledir Allahat verir... Böylelikle de benim ona sataşmamı engelledi. Çünkü annemin bana söylececeğini ama Allahat verdiği için benim ona gelemeyeceğimin hesabını yaptı demektir.

evet sırf kabak ona patlamasın diye susmak zorundayım.. Ahh ah...

üzülme canım bak yukarda Allah var hepimizin gönülleri onun elinde sen gönlünü ferah tut seni çok iyi anlıyorum ben beş yıla yakındır evliyim bir kere memnun edemedim kv mi herkes benim gibi bir gelinim olsa diye dua eder onun yanında bunu övünmek için söylemiyorum ama ona bir kere iyi olamıyorum mutlaka bir şeyler bulur beni huzursuz edip ağlatmaya bende iki gündür o kadar kırgınım ki ona bu halimle beni üzmeyi başarıyor ve akşamda gidicem inan yüreğim sıkılıyor şimdiden ama eşim için çocuğum için kendim içinde mecburum saygı duymaya..

eşim iki gündür çok sinirli olduğumu görüyor. Ona seninle bir problemim yok ama evliliğimize müdahale eden biri var çok kızgınım bu öfke ile sana anlatmak istemiyorum ama sakinleşmem için zaman ver dedim sadece.. Eşim de ailesine hiç düşkün değil şimdi bu olaydan sonra ters teper mi emin olamadım

ben olsam eşime söylerim hatta lafta dokundururum demek ki kusurlu olan ben olsam annen hepten linç edecekti beni derim, kv aklınca oğlunun durumunu ele güne karşı sanki senin çocuğun olmuyo ya da senin vücudun marazlı gibi anlatıyo bence, ki bu bir marazda değil eşinin sorunu varsa Allahın izniyle halledilir ama bu tip insanlara kendi dillerinden konuşmak gerekir

kızım, yavrum diyip benimle konuşamaz mıydı? annemi aramakta ne demek. Şeytan diyor git kızına söyle herşeyi sonra da deki o annemi aradı bende sana söylüyorum. Direk benle konuşsaydı benle onunla konuşurdum yol yordam bilsin...

Esinizin gelmesine yakin ağlamaya başlayin evde .
Aglayin aglayin .
Gözlerinizi sissin hickira hickira aglayin .
Eşiniz soruncacevap vermek istemeyin (!)
Sonra da anlatin herşeyi esinize sarilip daha da çok aglayin .

canım şuan gebeliğin çok erken, strese gelmemen lazım. Kırgınsan gitme, bulantım var filan de.. Stress hormonları çok değiştiriyor. Onlar benim çalışan ve oğlundan çok geliri olan bir kadın olmamı hazmedemiyorlar sanırım..İyi de çalışmazsam geçinemeyiz ki :S

Eşimle konuşunca ya annesine çatarsa Allah isterse verir istemezse vermez çocuk bizim elimizde değil ki.. Belkide sırf bu günleri göreyim diye olmadı evladımız..

Esinizin gelmesine yakin ağlamaya başlayin evde .
Aglayin aglayin .
Gözlerinizi sissin hickira hickira aglayin .
Eşiniz soruncacevap vermek istemeyin (!)
Sonra da anlatin herşeyi esinize sarilip daha da çok aglayin .

anamm ağlayamam ki hemen öyle :)
Cuma,cumartesi,pazar istanbulda toplantı var. Evde olmayacağım..
Döndüğümde konuşmak lazım..

eşiniz zaten duskun degilmis, gorusmek istemediginiz zaman zorlamaz demek ki.
malesef patavatsız ne dedigini bilmez bir suru insan var... kv kendi derdine düstügü icin hepten abartmıs.
kafanıza takip uzuldugunuze degmez.
bence esinize soyleyip bosuna ortalıgı karıstırmayın. sonra anneniz arada kalacak.
onlar ana-ogul barısır sonra kotu olan siz olursunuz... siz evliliginizde mutlu olmaya bakın

anamm ağlayamam ki hemen öyle :)
Cuma,cumartesi,pazar istanbulda toplantı var. Evde olmayacağım..
Döndüğümde konuşmak lazım..

Mecbur aglayacaksiniz .
Vicks surun azicik gozlerinizin altina .
Annesine gösterdiğiniz saygiyi da biliyordur Eşiniz .
Sizin arkanizda durur bence .
Kvniz haddini bilse iyi olur .

Çok doğru.
Olan konu sahibesinin annesine olacak.
Bence de anlatmamalı eşine.
Bu sefer konu sahibesinin annesi hakkın da "laf taşıyor" diye düşünebilir eşi.

Yorum yazmayacaktim ama dayanamadim kv haddini bilmesi lazim esinizle acik acik konusun kv soylediklerini sizin hissettiklerinizi esinizle beraberde kv konusun onada soyleyin size saygim sevgim vardi oda kalmadi deyin bundan sonra zorunlu zamanlarda goruselim deyin bu ne yaa cidden cok sinirlendim ben terbiyesiz kadin

Allahım ah şimdi bir evlat nasip etse de , bende ona lafımı söyleyebilsem..
Çocuğu görmek istediğin de annemi ara da müsait zamanımı öğren, belki evde çıplak geziyorumdur deriim..

Çok doğru.
Olan konu sahibesinin annesine olacak.
Bence de anlatmamalı eşine.
Bu sefer konu sahibesinin annesi hakkın da "laf taşıyor" diye düşünebilir eşi.

arada annem olmasa var ya...Öyle bir hır çıkarırım ki , şaşırma zaten anlattığın kadarı ile ben böyle biriymişim derim.. Annem arada kalmadan benim bir şey yapmam lazım

kadınla yüz yüze gelerek konuşamam.. Olay daha büyük yere uzanır. Gitmeyim eşim bir şey derse 'anne sebebini bilmiyorum emel sana kırgınmış' dese.. Kalmadı tabi saygı sevgi..

Allahım ah şimdi bir evlat nasip etse de , bende ona lafımı söyleyebilsem..
Çocuğu görmek istediğin de annemi ara da müsait zamanımı öğren, belki evde çıplak geziyorumdur deriim..

hırsla kalkan zararla oturur derler.
siz mesafeyi koyun. kv ogluna hasret olacaktır zaten. hem de ilerde cocugunuz olursa onu da az gordukce kendiliginden kudurur. mutlulugunuzu baskalarından hırsınızı almaya calısırken gölgelemeyin bosuna.

haklısın.. Öfkemden ne diyeceğimi napacağımı şaşırdım :S

kadınla yüz yüze gelerek konuşamam.. Olay daha büyük yere uzanır. Gitmeyim eşim bir şey derse 'anne sebebini bilmiyorum emel sana kırgınmış' dese.. Kalmadı tabi saygı sevgi..

Arkadaşım fevri haraket etme lütfen.
Benim aklıma şu da geldi,
Siz eşinize anlattınız olayı,eşiniz annesine sordu "anne kv böyle böyle demişsin karım hakkın da,doğru mu?" diye..
Kv "yoo ben öyle bişey demedim oğlum,kv aramızı bozmaya çalışıyor vs.." gibi şeyler söylerse?
İşte o zaman cidden anneniz kötü duruma düşer.
Kötü insanlarla uğraşılmaz arkadaşım,herşey beklenir bu tiplerden.
Mesafeni koy Allah'a havale et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…