Kendimi Kandırılmış, Çok kötü hissediyorum..

Ya diyorsunuz ya, annemden öte severdim ben bu kadını diye...siz bunu annenize yansıttıysanız, anneniz abartmış olabilir mi? Bilmiyorum ya, kaç senedir evlisiniz? Ben şahsen bir insanın bu kadar uzun süre açık vermeden oynayabileceğine inanamıyorum. Hani zararsız dersiniz de, size karşı bu kadar kin doluyken kendini gerçekten sevdirmesi nasıl mümkün olabilir...:44:

haklısın senin dediğin de doğru. iki ucu boklu değnek ...

annemi tanırım abartsa anlardım. Annemin tek karın ağrısı 1,5 aydır bana söyleyememiş olması. Dümdüz anlattı.. Sadece dikkat et kızım dedi o kadar..

Vallah böyle seyler bikac günde olsa icinde tutanlara hayranim, ben simdiye dökmüstüm herseyi
Esime hemen anlatirdim, annesi sizi sikayet ederken hemde sizin annenize hemde olmayan seyleri iyi yaaa....

ya seni doğuran kadından öte nasl sevilir başka birinin annesi.Senin ilk hatan burda bence evet eşinin Annesi saygıda kusur edilmez falan ama annenden öte sevmen gerekmiyor bak sana bişey anlatayım gecen hafta kayınvalidemlere gittim nasıl öksürüyorum ateşim var uzanıyorum yanlarında falan içeri geldi bu annem ıhlamur yapayım mı dedi bende zannediyorum bana soruyor öksürüyorum ya hesapta meğer oğluna soruyormuş ben orda 4 saatir yatıyorum ıhlamur gelmiyo aklına oğlu gelince o zaman aklına geliyor bu dediğimi unutma ne sen onu annen olarak görebilirsin nede o seni kızı görebilir gerisi eğer görüyorum diyen varsa kameralara oynar.Annen de kızının dedikodusunu yaptığında ağzının payını verememiş mi benim sana tavsiyem kimsenin egosunu kaldırma saygını sevgini yap annenden önce geldiğini hissettirme.Zemheri de beşiğini mi sallamışta annen oluyor.

Bizim iyi olacağımız, karşımızdaki insanın da iyi olacağı anlamına gelmiyor maalesef. Öğrenemiyoruz bir türlü.

Benim annemden o kadar çok fazla şevkatliydiki sevgimi kazanmıştı. Benim annem konulara daha " ne olmuş bende şöyle bişi yaşamıştım" tavrındayken o beni anlıyordu. Yani ben öyle sanmışım... Büyük hata etmişim.

Vallah böyle seyler bikac günde olsa icinde tutanlara hayranim, ben simdiye dökmüstüm herseyi
Esime hemen anlatirdim, annesi sizi sikayet ederken hemde sizin annenize hemde olmayan seyleri iyi yaaa....

valla haklısın, eşimin tepkisini ölçemiyorum susuyor olmamın tek sebebi budur

hic kimse öz ailen deyil ögrenmis oldu
sev demiyorum saygida kusur etme ama her seyinide kayin valdene anlatmaa

Bence hiç sorun yapmayın. Onun yaptığı terbiyesizlik. Siz konuşmamaya devam edin, kendisi gelip konuşur elbet. Eşiniz ne diyor bu duruma?

Esinizin gelmesine yakin ağlamaya başlayin evde .
Aglayin aglayin .
Gözlerinizi sissin hickira hickira aglayin .
Eşiniz soruncacevap vermek istemeyin (!)
Sonra da anlatin herşeyi esinize sarilip daha da çok aglayin .

Bizim iyi olacağımız, karşımızdaki insanın da iyi olacağı anlamına gelmiyor maalesef. Öğrenemiyoruz bir türlü.

Arkadaşlar merhaba,
öncelikle hepinize teşekkür ederim. Yorumlarınız konuyu farklı açılardan değerlendirmem için çok faydalı oldu. düşünemediğim bir çok şeyi sayenizde düşünmüş gibi oldum. Dün gece eşimle konuştum. Konuşmayacaktım ama akşam yattığımızda neyimin olduğu konusunda ısrarcı davrandı. Önemli bir şey yok vs desemde anlattırdı.

Annesine 3,5 yıl boyunca verdiğim önemi,saygımı anlattım. Benim farkında olmadığım bir saygısızlığım oldu mu onu sordum.
Annesinin annemi arayıp söylediklerini kısaca özetledim, bunu hak ettim de ben mi farkında değilim diye sorguladım.
Ailesine karşı saygımın hep devam edeceğini, ancak artık görüşmelerimde arada mesafe olacağını bunu bir direniş olarak görmemesini, onun benim ailemle inat yapıp görüşmeme durumunun beni üzebileceğini söyledim. Ben de ailenle görüşeceğim ama eski sevgimi bekleme dedim.
Ailesinin benimle ilgili onu hiç uyarıp uyarmadığını sorguladım.

Konuşurken çok ağladım. O sadece sustu.
Neden böyle bir şey yaptı soruma bilmiyorum dedi.
Sarıldı bana, sustu ve uyudu..

Bu konuyu eşinizle bu şekilde paylaşmanız çok doğru olmuş.
Eşiniz sustuğuna göre size hak vermiş. Her ne kadar annesi hatalı da olsa oğlu sonuçta aşırı tepki verememesi çok doğal.
Annesi olduğu içinde sessiz kalmış.

Umarım aranıza koyduğunuz mesafeden sonra yaptığı hatanın farkına varır.

Anlatmana karşı olanlardan biriydim,ama öyle güzel bir dil kullanmışsın ki eşine anlatırken.
Tebrik ederim arkadaşım.
Susması çok normal değil mi? Annesinin davranışının altın da ezildi adam,suskunluğunun nedeni bu bence.
Nasıl üzülmüştür,nasıl mahçup olmuştur sana karşı..eşine de üzüldüm şimdi.

Sevindim
Eşiniz ne olursa annemdir haklıdır modunda biri değil
Buna da sevindim
Mutluluklar

ben de anlatmamanızın daha iyi olacagını, annenize kızacagını, kendi ailesini savunup sizi uzecegini hatta kv ogrenince hepten işin renginin kaçacagını dusunmustum...
ama o kadar guzel konusmussun ki o da tepki vermemis,
hem yasadıgınız sıkıntıdan dolayı üzülmüş hem de ailesinin yaptıgından utanmıs, sarılıp uzuntunuzu sıkıntınızı beraber atlatmaya calısmıs.
siz boyle bir iletisimi kaybetmediginiz surece evliliginizde hicbir sorun yaşamazsınız bence.
mutlulugunuz daha da artsın...

Cok iyi yapmissiniz, evliliklerde ne olursa olsun gizlilik olmamasi lazim bence, anca ozaman birbirinize olan degeri anlarsiniz,birbirinizi daha iyi anlarsiniz ve evliliginiz güclenir... Esinizde olanlarin farkinda ve size hak veriyorki sadece susup sarilmis... Siz saygida kusur etmedikce esinizin gozunde dahada degerli olacaksiniz...

Cok iyi olmus konusmaniz esiniz size hak verdigi icin sessiz kalmis bak dusundugunuz gibi buyumemiste olay guzel sevindim sizin adiniza...

Çok sevindim anlatmaniza .
Sonraki önemli bence .
Eşiniz ne yapacak ailesine karsi nasil davranacak ?.
Hayirlisi.

Size hak vermiş ki eşiniz sessiz kalmış..
Ama bence size hak verdiğini bi şekilde eşiniz tarafından da gözle görüp anlayacaksınız bence..
Sonuçta siz onun eşisinizz..
Hoş bi durum değil..
Mesafe koyun bakalım anlayacak mı sewgili kayınvalidenizz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…