Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eh iste canim aslinda yapabiliyoruz da devam ettirmiyoruz. Insallah bu defa devam edecegim hedefime ulasana kadar.
Nohut sulusu da etli nohut yemegi varya salcali ondan bir tabak yedim.
Aksam 2 bardak ayran 2 kasik bulgur pilavi yedim.bide ogleden sonra buzparmak yemistim Kendimi cok sis hissediyorum. Bu durumda yarin eksileri gorursem cok sasarim :)
Kizlar ben hedefimi degistirdim. Hedefim 20 kilo vermek ve 57.5olmak tabi ki bir anda degil kacamak olmadan spor yaparak ne kadar surede verebilirsem.
Anlasilan tahminimden uzun sure burdayim :)
Bugun cok hafif gecti. Canim hic bise yemek istemedi. Aksam 1 tabak fasulye ve 1 kase yogurt yicektim. Canim istemedi 1 catal tadina baktim. Baska bise yemedim ara ogunde yapmadim.
Plates yuruyus ve diyet tam manasiyla yapamasamda 4 gunde etkisini gostermeye basladi. Kendimi daha hafif hissediyorum. Mutluyum. .