Kendimi kaybediyorum

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Hanımlar merhaba konuyu daha önce de açmıştım ,6 aylık bi ilişkim var , sevgilim girmesi gereken bi kaç sınavdan dolayı farklı şehire gitti son 3 aydır gidip geliyor . Genelde iyiz , geldiğinde de herssey iyi .ama bı sıkıntı var ,sürekli Instagram'da açık saçık saçma sapan çok takipcili kızları takip ediyor. İlk gördüğüm zaman kavga ettik dikkat edeceğini söyledi vs bi sure sonra yine devam etti ,geri takip almayınca takip ettiği kızları siliyor. Bu hep böyle döngü içine girdi.. hesap sorduğumda bana guvenmiyot musun dedi üste çıktı sürekli bakarsan bu senin psikolojine zarar dedi. Öyle de oldu şu an sürekli gözüm takipci sayisinda. Manyak oldum paranoyak oldum kafamda birşeyler kuruyorum olmayan şeyleri hayal ediyorum. Ayrıl gitsin diyeceksiniz onu da yapamıyorum :( ya da cesaretim yok .lütfen bana bı tavsiye verin normal mi birilerini takip etmesi ? Daha önemlisi ben bu psikolojiden nasıl kurtulcam

Hanımlar merhaba konuyu daha önce de açmıştım ,6 aylık bi ilişkim var , sevgilim girmesi gereken bi kaç sınavdan dolayı farklı şehire gitti son 3 aydır gidip geliyor . Genelde iyiz , geldiğinde de herssey iyi .ama bı sıkıntı var ,sürekli Instagram'da açık saçık saçma sapan çok takipcili kızları takip ediyor. İlk gördüğüm zaman kavga ettik dikkat edeceğini söyledi vs bi sure sonra yine devam etti ,geri takip almayınca takip ettiği kızları siliyor. Bu hep böyle döngü içine girdi.. hesap sorduğumda bana guvenmiyot musun dedi üste çıktı sürekli bakarsan bu senin psikolojine zarar dedi. Öyle de oldu şu an sürekli gözüm takipci sayisinda. Manyak oldum paranoyak oldum kafamda birşeyler kuruyorum olmayan şeyleri hayal ediyorum. Ayrıl gitsin diyeceksiniz onu da yapamıyorum :KK43: ya da cesaretim yok .lütfen bana bı tavsiye verin normal mi birilerini takip etmesi ? Daha önemlisi ben bu psikolojiden nasıl kurtulcam
Manipülatif hareketler kokuyor burası ..:işsiz:

Sana güveniyorumda o kızlara güvenmiyorum de

O kızlardan biri cevap verse havada kapacak güvenden bahsediyor

Erkeklere bu kadar yüz vermeyin

açık saçık kızları takip etmemeye dikkat edeceğine söz verdi ve siz de insan karakterinin bir söz ile değişeceğine inandınız öyle mi.

Kızlar geri takip etmeyince takipten çıkıyor çünkü o kızlara yürüyemeyeceğini anlıyor. Kızlar geri takip etse direkt yazıcak onlara farkındasın di mi? Belki yazdıkları da vardır. Zaten kızlara sadece bakma niyeti olsa fake hesaptan takip eder ruhun bile duymaz.

Baya baya sana göstere göstere başka kızlarla ilgileniyor yani. Senin ayrılmayacağının da farkında. adamın sülalesi rahat.

Ben bu konuyu okumuştum . Değişen bir şey olmamış yine aynı yakarışlar. Bir de neden ayrılamıyorsunuz anlamıyorum ? Sanırım evlenip, çocuk yapıp mecburum diyeceğiniz günleri bekliyorsunuz. Sonra da buraya konular açıp ama çoooq aşıqtım diye başlayan ve özünde iyi insandır diye devam eden cümleler kuracaksınız. Bazı kadınlar hak ettiğini yaşıyor.

Sorun takip etmesi mi ? Kizlarin acik olmasi mi ?
Simdi adamin elinde telefon varsa sahte bir hesap acip yine takip eder,ona nasil engel olabilirsin ki ?
Her firsatta diyorsun ya takipcin artmis,bu kizlar nedir gibilerinden iyice poposu kalkiyor..
Yani seni kaybedersem olurum,biterim,surunurum diyorsun.Bunu acikca soylemiyorsun ama caresizligini hissettiriyorsun
Adam da "bu zaten cepte,daha iyisini bulursam ne ala" seklinde geziyor.
Sen boyle oldukca uste cikmakla kalmaz,tepene de cikar.. Yasin dogru ise bu zamana kadar bir erkegi nasil cekip cevirmen gerektigini bir nebze de olsa ogrenmen gerekirdi sanki.

Yine bir, karşısındakini adam etme niyeti ile yola çıkmış bir bayan..adam vazgeçmem diyor.hatta sen bakma psikolojin bozulmasın diyor.sizde bunu ego savaşı haline getirip sen mi güçlüsün ben mi güçlüyüm, hadi bakalım kim kazanacak olayına çeviriyorsunuz.Allah aşkına kendinize bir meşgale bulun ve ayrılın.yada bu adamı böyle kabul edin

Instagramda takipçi sayısına falan bakma işini en son 16 17 yaşlarında yapıyorduk .
Şaştım kaldım 31 yaşındasınız hiç mi kendinizi geliştiremediniz?
Gerçi siz bu yoruma sevinirsiniz diye tahmin ediyorum sorun bendeymiş demekki diyerek. Çünkü bizden"eklemesi normal " dememizi bekliyorsunuz.
Ama değil bildiğin yüz bulduğuna adam yürüyecek sizi de hazır cepte olduğunuz icin oyalıyor.

Back
X