- 27 Mayıs 2020
- 4
- 1
- 1
- Konu Sahibi Mutsuzoyuncu
Merhaba hanımlar, ailemle ilgili bir derdim var bunu onlara anlatamıyorum alınmasınlar diye, sizlerle paylaşmak istedim. Benim abimin düğünü olacak o yüzden sürekli masraf yapıyoruz. Ve kendisi şu an korona mevzusundan dolayı çalışmıyor. Bu yüzden düğün için yaptığımız borçları ödemekte zorlanıyoruz. Ben öğrenciyim ve kredi alıyorum bu birkaç ayda baya birikti fakat annem ve babam benden para istiyorlar takı almak için. Ben veririm tamam ama bilgisayar almak için biriktiriyordum ve bu kaçıncı denemem biriktirme konusunda. Her defasında bir şey oluyor benim para gidiyor. Artık kendimi iyice enayi gibi hissediyorum. Geri verip vermeyecekleri de muamma. Vermezsem de vicdanım razı gelmiyor. Belki kötü niyetli olduğumu düşünebilirsiniz ama elin kızı için kredimi harcamak istemiyorum. Tabi ki abim için olacak tamam ama benim de kendime göre ihtiyaçlarım var. Aldığım iki kuruş parayı da harcatmıyorlar. Ben kredi aldığımdan beri ailemden para almıyorum, istemiyorum. Şehir dışında okuyorum ve bazı zamanlar ayın sonunda param kalmıyor yine de istemiyorum. Ama onlar sanki ben de çok fazla varmış da vermiyormuşum davranıyorlar. Geldiğimden beri hepsine hediyeler alıyorum kendime almıyorum onlara alıyorum ama cidden sıkmaya başladı. İlerde onlar da bana yapar diyip veriyorum. Ama eminim ki ilerde de bu böyle gidecek. İşte böyle siz bana önerirsiniz bilmem anlatmaya ihtiyacım vardı.