kızlar bu huyunuzdan nefret ediyorum burda insanlar size açılıyor ama siz tanımadan yargılıyor infaz ediyorsunuz ayıp ya nekadarda meraklısın açık aramaya evet pavyon konusunu açtım o yüzden zaten kendimi eşimin gözüne sokmaya çalışıyorum mutlu olsam neden gözüne sokmaya çalışayımki mantıklı konuşun ama aldattığından bile emin olmadığım eşimden neden ayrılayım ayrılmak kolaymı bir bebeğim var ben yuvamı kurtarmaya çalışıyorum ya diğer konuya gelince evet defalarca konuştuk ama değişen bişey yok konulara bakarsanız zaten hep dert yanmışım aynı konudan eşim ailesi yüzünden huzurumuz yoktu eşimin içinde bunu büyütmüş olacakki sorunlarımız var ailemle barış deyip duruyor bugünde herşeyi düzeltelim benim sana karşı soğukluğum var diyor bu gece konuşacakmışız gene binincikez anlamayan varmı?
her ikisi de..hem kötü niyetliyim hem de kötü kalpli..senin iyiliğin için,gözünü aç diye konuşuyoruz..keşke bize sert çıktığın gibi eşine de çıkabilseydin! bu şekilde mutsuzluğun giderilmez,geçici mutluluklar elde edersin sadece...bizden başka taktikler bekledin galiba..hani bi arkadaşın dediği gibi burada yazılamayacak şeyler...ama gerçek çözüm bu değil..
bellecim ben seni unutmuştum ama sen unutmamışsın..lütfen bunu da beğen :)
Nekadar bulunmaz hint kumaşı bir eşiniz var.
Adam pavyonlarda geziyor,belki sizi aldatıyor genede kabak kocanızın ailesine patlıyor.
Lütfen kendinizi kandırmaktan vazgeçin önce.Eşinizin hatalarını ve karakterini 3. şahısları suçlamadan kabul edin ve onu hala istiyorsanız(bu sizin seçiminiz kimse karışamaz)
herşeyi gözönünde bulundurarak çözüm yolları arayın.
Nekadar bulunmaz hint kumaşı bir eşiniz var.
Adam pavyonlarda geziyor,belki sizi aldatıyor genede kabak kocanızın ailesine patlıyor.
Lütfen kendinizi kandırmaktan vazgeçin önce.Eşinizin hatalarını ve karakterini 3. şahısları suçlamadan kabul edin ve onu hala istiyorsanız(bu sizin seçiminiz kimse karışamaz)
herşeyi gözönünde bulundurarak çözüm yolları arayın.
okadar kolaysa siz boşarsınız yarın birgün hanımefendi eşinizi bulunmazlıkla alakası yok benim 1 yaşında babaya ihtiyacı olan bir bebeğim var ben anneyim bencil olamam ve siz durumun iç yüzünü bilmeden gene yargılamşsınız ailesiyle ilgisi var eşimin beyni orda kaldı eşim çok aileci biri tüm sorunlar ordan patlak verdi arkasıda geliyor işte
herşey cinsellik değil sizinle o muhabbetleri burda konuşacak kadarda basit değilim rica ederim azıcık saygııı
abartmıyor musun artık!!!! saygıdan bahsedene bak... bak okuduklarını anlamaya çalış...cinsellik ile ilgili tek bi laf mı ettim? o cümleyi kuran ben değilim,başka biri..yeter ama artık,eşine sinirlen gel hırsını bizden al..ohh ne ala memleket!!!! kadına bak ya,suçlu biz olduk..bir de saygı diyor.önce kendine saygın olsun senin..
abartmıyor musun artık!!!! Saygıdan bahsedene bak... Bak okuduklarını anlamaya çalış...cinsellik ile ilgili tek bi laf mı ettim? O cümleyi kuran ben değilim,başka biri..yeter ama artık,eşine sinirlen gel hırsını bizden al..ohh ne ala memleket!!!! Kadına bak ya,suçlu biz olduk..bir de saygı diyor.önce kendine saygın olsun senin..
hanımefendi mübarek ayda üzmeyelim birbirimiz tartışmayalım lütfen siz bana yorumda yapmayın yazmayında tamammı? iyi geceler dilerim
İnsanlara duymak istediklerini söylemediğinde sinirleniyorlar.hala aynısın,hala..o kadar ban yedin o kadar insanla tartıştın ve hala değişen birşey yok..son kez yazayım..seninle hiçbir derdim yok,olamaz zaten..bu yazıyı beğendiğini görene kadar seni unutmuştum,bu kim derken hatırladım..senin kadar yüce önerilerim yok maalesef...ve hala saygısızsın...gitmen yakındır...
ve haddini bil! hayatta kimseye dalga geçmem..konu sahibi uyanık olsun,kendine gelsin diye yazdım tüm bunları.
madem eşinize laf söyletmiceksiniz konuyu niye açıyorssunuz siz midesizseniz eğer sizin sorununuz..Devam edin evliliğinize..daha 4 senelik evlilikte pavyonda geziyorsa 8. senede kuma olarak getirir birini eve.. o zaman açarsınız bi konu daha.. Allahım sen şu kadınlara akıl fikir ver
bu konsimatris olayının is icabı olmasını anlayamadım ben pavyon iş falan ne alaka bu durumun uzerine esinizin size olan ilgi alakası kesildiyse onun dikkatini cekmeye ugrasmak yerine bence bu davranısının altında yatan nedenini bulmaya calısın egerki aldatma durumu varsa ne yaparsanız yapın gozune sokamazsnız kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?