- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
- 28
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Anksiyete oluyor bu...
Peki bunun altinda ne yatiyor???
Senin bi yerde guvenin kirilmis
Ufak capli bir travma da olsa yaşannmış ki disa vurumu boyle...
Allah şifa versin canım.Melissa çayı iç bir de..
Yanlış hatırlamıyorsam panik atak rahatsızlığınız vardı. Çevremde bu hastalıkla cebelleşen biri var. Geçen yaz her gece kalp krizi korkusuyla acillerdeydi. İlaç kullanmaya başladı. Ama ben çok endişeliyim ilaçlar kesinlikle bağımlılık yapıyor. Malesef söyleyebileceğim birşey yok. Kelin ilacı olsa...
Konuyu takipteyim.
Allah kolaylık versin. Gerçekten zor bir hastalık. Ama bir yerde okumuştum. O an atak geçirdiğinizi ve ölmeyeceginizi , kalp krizi geçirmediğinizi , birazsonra geçeceğini kendinize tekrarlarsanız rahatlamada etkisi oluyormuş.İkisi bağlantılı resmen.
O an öleceğimi düşündüğüm için panik atagimda zirve yapıyor.Birbirini ağırliyorlar resmen.
Allah kolaylık versin. Gerçekten zor bir hastalık. Ama bir yerde okumuştum. O an atak geçirdiğinizi ve ölmeyeceginizi , kalp krizi geçirmediğinizi , birazsonra geçeceğini kendinize tekrarlarsanız rahatlamada etkisi oluyormuş.
Bu ilaçlar 2 tip oluyor biri antipanik ilaçlar, metabolizmayı yavaşlatıp uyku yapıyor.diğeri antidepresan ilaçlar bunlar da mutluluk hormonu veriyor ve dinçlestiriyor. Doktorunuza söyleyin sertralin grubu bir ilaç versin. İlaçsiz maalesef ki geçmez.Bu dert benim baş edemedigim derdim her geldiğinde beni darmadağın edip gidiyor.
En çok gitmek istediğim bir tatil öncesi , Aylardır planladigim bir organizasyon , ya da uzun zamandır görmediğim birisini tekrar görmek..
Bütün bunlar anksiyete mi tavan yapıyor ve bildiğiniz hasta oluyorum anında..
Yarın dedemler memleketten bana ziyarete gelecekler ve ben şimdiden mide bulantısı çekiyorum kalbim küt küt atiyor.Uyuyamadim bile.
Diyeceksiniz ki doktora git.Emin olun gitmediğim doktor kalmadı.Sadece Antidepresan veriyorlar ve onlarda uyuşturuyor ve uyuyorum surekli.Bu heyecanimla nasıl baş edebilirim bilmiyorum..
Lütfen yardımcı olun ..Su an rahatlamaya inanılmaz ihtiyacım var
Bu ilaçlar 2 tip oluyor biri antipanik ilaçlar, metabolizmayı yavaşlatıp uyku yapıyor.diğeri antidepresan ilaçlar bunlar da mutluluk hormonu veriyor ve dinçlestiriyor. Doktorunuza söyleyin sertralin grubu bir ilaç versin. İlaçsiz maalesef ki geçmez.
Iyi Hissetmek ve Hayati Yeniden Kesfedin diye iki kitap var. Onlari tavsiye edebilirim. Okudukça endiselerin sebebini kendi kendinize bulabilirsiniz ve ordaki hayat hikayeleriyle, yonlendirmelerle cozebilirsiniz. Sorunun dibine inmedikce ilac tek basina yetersiz kaliyor bence.
Evet çünkü diğerinin uyku yapmaması lazım. Etken maddesini bir araştırın.2 tane ilacım var büyük olasılıkla sizin söylediğiniz gibi verildi.
Evet çünkü diğerinin uyku yapmaması lazım. Etken maddesini bir araştırın.
Muhtemelen...benligin kabuga kapandi ama diş hayat buna uygun degil o yuzden zorluk cekiyorsun...birde anksiyete de bence yargilanma korkusu var...o yuzden oz deger eksikligi yasaniyor ...Evet anksiyete bozukluğu teşhisi konuldu.
Üst seviyede heyecan esigim çok düşük..Tek bir ani seste korkuyorum.Telefonum çaldığında endiseleniyorum..
Tabi ki hepsinin sorumlusu olan şeyler yaşadım.En büyük sebebi taciz ile ilgili olabilir.Orta okulda çok kötü dönemler geçirdim.
Konunu takipteyim.Yaşadığının aynından bendede varBu dert benim baş edemedigim derdim her geldiğinde beni darmadağın edip gidiyor.
En çok gitmek istediğim bir tatil öncesi , Aylardır planladigim bir organizasyon , ya da uzun zamandır görmediğim birisini tekrar görmek..
Bütün bunlar anksiyete mi tavan yapıyor ve bildiğiniz hasta oluyorum anında..
Yarın dedemler memleketten bana ziyarete gelecekler ve ben şimdiden mide bulantısı çekiyorum kalbim küt küt atiyor.Uyuyamadim bile.
Diyeceksiniz ki doktora git.Emin olun gitmediğim doktor kalmadı.Sadece Antidepresan veriyorlar ve onlarda uyuşturuyor ve uyuyorum surekli.Bu heyecanimla nasıl baş edebilirim bilmiyorum..
Lütfen yardımcı olun ..Su an rahatlamaya inanılmaz ihtiyacım var
Muhtemelen...benligin kabuga kapandi ama diş hayat buna uygun degil o yuzden zorluk cekiyorsun...birde anksiyete de bence yargilanma korkusu var...o yuzden oz deger eksikligi yasaniyor ...
Sana alternatif olarak hergun corekotu cignemeni tavsiye ediyorum 1 tatli kasigi...
Hormonlar uzerinde ve psikolojik acidan hersey duzenliyor...ama evlimisin bilmiyorum da cocuk istemiyorsan korun ...hamileligi cok kolaylastiriyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?